ShippingWatch

Rekord-resultat for Esbjerg Havn

Esbjerg Havn fik i 2011 sit bedste resultat nogensinde. Resultatet steg med 26 procent til et overskud på 59 mio. kr.

Med et plus på bundlinjen på 59 mio. kr. i 2011 har Esbjerg Havn opnået sit bedste resultat nogensinde. Havnen oplevde sidste år forøget aktivitet på alle forretningsområder, oplyser havnen i en pressemeddelelse. Det blev skabt gennem en vækst i både godsomsætning og udlejning af arealer. Ifølge havnen ligger der en satsning på investeringer i nye havneanlæg og robuste virksomheder bag resultatet.

Direktør Ole Ingrisch, Esbjerg Havn, siger om resultatet:

"Vi er glade for de flotte tal, som afspejler den stærke evne til at manøvrere i krisen, som jeg oplever blandt havnens mere end 200 virksomheder. Esbjerg Havn er del af en internationalt meget konkurrencedygtig energiklynge, og vi ser en positiv udvikling inden for både olie og gas, vind og intermodal transport. Derfor er vores succes også historien om vores kunders succes."

Resultatet baserer sig bl.a. på en stigning i godsomsætningen på 19 procent og en stigning i udlejede arealer på otte procent.

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM forventer kraftigt fald i fragtraterne

Udsigterne for containermarkedet ser noget mere dystre ud i den kommende tid, vurderer franske CMA CGM. Containerrederiet noterede dog stadig vækst på både top- og bundlinje i tredje kvartal.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs