ShippingWatch

APM Terminals udpeger ny chef for den globale drift

APM Terminals har fundet sin nye driftschef, efter det i går kom frem, at den nuværende driftschef skal stå i spidsen for APM Terminals i Göteborg og Aarhus, der bliver lagt sammen i APM Terminals Nordics.

Henrik Kristensen bliver ny head of global operations hos APM Terminals. | Foto: PR / APM Terminals

Der bliver byttet rundt på rollerne i toppen af APM Terminals, hvor Henrik Kristensen er blevet udpeget som ny global head of operations.

Den stilling er blevet ledig, efter det i går kom frem, at den nuværende chef Dennis Lenthe Olesen skal stå i spidsen for APM Terminals Nordics, der er et resultat af, at man lægger ledelsen af APM i Göteborg og Aarhus sammen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs