ShippingWatch

DP World har kig på Eritrea for at komme uden om Djibouti-problem

Den arabiske havnekæmpe DP World overvejer investeringer i Eritrea som et muligt nøgleland ved Afrikas Horn, siger topchef. Eritrea kan dermed blive et alternativ til Djibouti, hvor selskabet strides med myndighederne om en containerterminal.

Foto: DP World

Eritrea kan blive en nøgledestination for DP World.

Sådan lyder det fra det arabiske havneselskabs CEO, der i et interview med Bloomberg peger på det afrikanske land som et muligt alternativ til DP World's havn i Djibouti, som tidligere i år blev nationaliseret af regeringen i en process, der har udviklet sig til en langtrukken tvist.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs