ShippingWatch

DP World afviser forlig i afrikansk havnestrid

Regeringen i Djibouti oplyste forleden, at den forhandler med DP World om en økonomisk kompensation. Nu afviser havneselskabet al snak om et forlig uden for retssystemet.

Den internationale havneoperatør DP World afviser enhver spekulation om, at selskabet overvejer en løsning uden om det internationale retssystem i den opsigtsvækkende strid med regeringen i Djibouti i Afrika.

Landets regering har overtaget kontrollen med den strategisk vigtige havn i byen Doraleh ud til Det Røde Hav og frataget DP World en mangeårige koncession på at drive containerterminalen i havnen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs