ShippingWatch

Direktør stopper i Danske Havne til næste år

Bjørn B. Christiansen stopper som direktør for brancheforeningen Danske Havne til næste år. Herefter vender han tilbage til sit gamle arbejde som lobbyist for det private erhvervsliv.

Bjørn B. Christiansen vender tilbage til sit arbejde som lobbyist for det private erhvervsliv, når han forlader Danske Havne til næste år. | Foto: Danske Havne

Direktøren for brancheorganisationen Danske Havne, Bjørn B. Christiansen, stopper på posten til næste år.

Bjørn B. Christiansen har fredag meddelt sin bestyrelse, at han forlader stillingen, når arbejdet i Transportministerens særlige ekspertudvalg om havneloven er færdigt.

Danske Havne oplyser i en meddelelse, at den afgående direktør stopper med udgangen af marts 2018. Herefter vil han fortsætte som rådgiver, indtil at den nye havnelov ligger færdig i midten af 2018.

"Vi fik ikke lov til at beholde Bjørn B. Christiansen så længe, men tiden har været godt anvendt," udtaler formand Ole Ingrisch og kalder direktøren for en af hovedkræfterne bag den kommende reform af havneloven.

Bjørn B. Christiansen blev adm. direktør i Danske Havne i april 2016, hvor han afløste forhenværende forsvarsminister Gitte Lillelund Bech.

Under sin tid i sammenslutningen af danske havne har Bjørn B. Christiansen haft orlov fra sit arbejde som lobbyist i Public Affairs Group P/S, hvor han nu igen skal fremme det private erhvervslivs interesser.

Lobbyist skal stå i spidsen for Danske Havne

Store forandringer venter Danske Havne

Gitte Lillelund Bech forlader Danske Havne 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs