ShippingWatch

Havne

Maersk ser containere hobe sig op i Aarhus Havn

De pressede forsyningskæder og en forskudt højsæson for indkøb får containerne til at hobe sig op i Aarhus Havn, til frustration hos Maersk, siger gruppens nordiske havnechef til Børsen.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

Se hvem der blev højdespringeren inden for tørlast og produkttank. PwC mener fire store rederier har mangelfuld klimarapportering. Maersk fik solgt sit russiske havneselskab. Og festen i containerrederierne kan måske ende brat.

Liverpool rammes af havnestrejke i to uger

Fra mandag vil havnearbejderne i Liverpool lamme byens havn med en strejke i to uger i en strid om løn. Det er den anden havnestrejke i Storbritannien på få uger - og i næste uge strejker havnarbejderne Felixstowe for anden gang.

Ny havnestrejke under opsejling i Felixstowe

Havnearbejderne i den britiske storhavn Felixstowe varsler endnu en otte dage lang strejke. Det er anden strejke på få uger, og også i Liverpool er en strejke på vej. Strejkerne kan give nye container-forsinkelser.

MSC-selskab bag ny megaterminal i Rotterdam Havn

MSC’s havneselskab TIL er gået sammen med Hutchison Ports om at investere i en ny terminal i Rotterdam, som får en kapacitet på mellem seks og syv mio. teu, når den står færdig. TIL’s topchef betegner byggeriet som en megaterminal.

1 - 25 af 3286

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs