ShippingWatch

Havne

Containervækst drev toplinjen frem for terminalselskab

Omsætningen steg med otte pct. i årets første ni måneder hos det terminalselskab, der står for en stor del af containtertransporten på havnen i Hamborg. Bestyrelsesformanden advarer dog om et skiftende og ustabilt marked.

Her er sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Hafnia og topchef Mikael Skov måtte skrue ned for ambitionerne forud for børsnotering, men nåede i mål med aktiesalg. Tidligere BW-topchef Tina Revsbech landede nyt topjob i shipping, mens der igen er optimisme at spore hos Thorco Projects i en uge, hvor flere lagde tal frem.

Havnen i Göteborg fragter flere containere

Havnen i Göteborg har håndteret lidt flere containere i årets første ni måneder sammenlignet med samme periode året før. Det er til trods for svære markedsvilkår med tilbagegang i flere segmenter, skriver havnen.

Danske Havne henter ny formand

De danske havne har fundet en efterfølger til Ole Ingrisch, der træder ned efter fire år som formand for brancheorganisationen.

Bedre havnekald skal spare penge og nedbringe CO2-udslip

Et nyetableret selskab, der udspringer af Rotterdam Havn, vil optimere havnekald for at nedbringe omkostninger og ikke mindst shippings udledning af CO2. Men det tager tid at overbevise selskaber om at dele data, siger chef til ShippingWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere