ShippingWatch

Havne

Klage over havnelukning bliver afvist

Den statslige Trafik-, Bygge- og Boligstyrelse har afvist at behandle en klage fra DI og Danske Havnevirksomheder om lukningen af Kolding Havn, skriver Jydske Vestkysten.

Den perfekte maritime leder er en illusion

Fire potentielle maritime ledere har fået udarbejdet deres personlige og professionelle profil af Hellerup-virksomheden Humanostics og fremlægger resultaterne for ShippingWatch' læsere. Adfærd er helt afgørende for at forstå lederskab.

Her er sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Søren blev til Syrien, lød Dan-Bunkerings forklaring i sag om jetbrændstof til Syrien, hvor Danske Bank sidste år indberettede selskabet til myndighederne. Læs også om OW Bunker-sagen og J. Lauritzens svære start på 2019.

Engelstoft vil presse indtjeningen i APM Terminals højere op

APM Terminals skal have endnu mere ud af sin forretning uden at foretage opkøb, fastslår CEO Morten Engelstoft over for ShippingWatch. Også selvom størstedelen af synergieffekten fra Maersk Line er hentet, og den økonomiske vækst er bremset op.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

Maersk vandt en stor sejr, da det lykkedes for rederiet at få to af sine største konkurrenter med ombord på sin digitale handelsplatform, mens parløbet mellem Royal Artic Line og Samskip stødte på modstand i ugen, der gik.

Udgifterne stiger i Maersks havneselskab

Omkostningerne per container i Maersks havne- og terminalselskab er steget med 9 pct. i første kvartal 2019, fremgår det af regnskabet. Svitzer tabte omsætning.

Aarhus Havn løfter top- og bundlinje i 2018

Aarhus Havn voksede på både omsætning og overskud i et 2018, hvor havnen løftede flere containere end nogensinde før. Havnens direktør regner med fortsat vækst i de kommende år.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere