ShippingWatch

Havne

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fik genskabt en del af væksten, problemerne med dårlige bunkerolie fortsatte, og en hel række af de mest velrenommerede danske rederier som Norden, Torm, DFDS og J. Lauritzen fremlagde regnskab i ugen, der gik.

Eurogate skal kæmpe sig tilbage i marked med lav vækst

Terminaloperatøren Eurogate kom ikke helt med på det opsving, der i ti år lunede hos konkurrenterne med vækstrater på 9 pct. Nu skal det hentes tilbage, siger en af de to topchefer, danske Michael Blach, i Eurogate til ShippingWatch. Men i dag er væksten kun på 3 pct.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

To tørlastoperatører er kommet i vanskeligheder på grund af den dårlige bunker, der har spredt sig til flere store havne. Skuffende resultater og nedjusteringer for containerrederierne. Lave tankrater, og DP World købte overraskende Unifeeder. Læs sidsteuges bedste.

Unifeeders CEO: Nye ejere giver os to store fordele

DP Worlds overtagelse af Unifeeder betyder primært to ting for det aarhusianske feederrederi. Det fortæller CEO Jesper Kristensen til ShippingWatch. Han glæder sig nu til at fokusere 110 pct. på at drive rederiet efter en lang salgsproces.

Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

DFDS forbereder sig på lange køer i Dover efter brexit, dårligt brændstof nået frem til verdens største bunkerhavn, og DSV opjustering var blandt sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch. Læs også om Kontainers, der vil udfordre startups som amerikanske Flexport.

Her er sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Rodolphe Saadés store ændringer i CMA CGM's topledelse, vedvarende risiko for piratangreb i Vestafrika og nyt hackerangreb i containermarkedet var blandt sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch. Og så var der forsoning mellem USA og EU i handelskrig.

Projekt om anti-korruption i Nigeria giver pote

Siden 2012 har anti-korruptionsnetværket MACN arbejdet på at forbedre forholdende i Nigeria, der er et af de mest udfordrende lande at arbejde i for rederier. I dag er det nemmere at anløbe en havn i landet end tidligere, lyder det.

DP World så mindre vækst i andet kvartal

Havneselskabet DP World oplevede en opbremsning i væksten i årets andet kvartal. Selskabet mener dog, at havnene har leveret "en opmuntrende præstation i første halvår."

Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

En ny spiller fra Kina gør nu debut på markedet for produkttank, antallet af ophugningsværfter i EU kan blive reduceret efter brexit, og Maersks nye offshoresats satte ord på ambitionerne. Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere