Log ind
Singapore.jpg

Swiber må udskyde rentebetaling på lån

ShippingWatch:

Swiber Holdings, et af Singapores hårdt pressede offshoreselskaber på linje med Ezra, er ikke i stand til at betale renter på sit obligationslån, har selskabet meddelt.


AF TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 01.08.17 kl. 16:35

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste ShippingWatch

"Kvinder til søs er en stor misforståelse"

DSC3129.jpg ShippingWatch:

78 procent af de kvindelige officerer i den danske handelsflåde har på et tidspunkt oplevet uønsket seksuel opmærksomhed i løbet af deres tid på søen, viser en rapport. Kvinden bag undersøgelsen peger på, at en kulturændring er nødvendig.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

ShippingWatch:

Baron Johan Wedell-Wedellsborg satte ord på salget af Stena Weco til Stena Bulk. Søfartsstyrelsen skal opbygge en ny direktion, mens Maersks topchef Søren Skou leder en en stab til et nyt CEO-kontor. Og så brager tørlastaktierne op. Læs Ugens bedste på ShippingWatch.

Stor appetit på Mercedes-biler giver DSV travlhed i Østersøen

ShippingWatch:

DSV skruer op for ny færgerute i Østersøen sammen med Finnlines på grund af den store efterspørgsel efter Mercedes-biler fra finsk bilproducent.

Scan Global Logistics fortsætter i vækstsporet

ShippingWatch:

Det går derudaf for både omsætning og resultat for det danske Scan Global Logistics, der forwarder fragt til havs og i luften. "Man skal vide, hvad man laver," siger bestyrelsesformand Henrik von Sydow til ShippingWatch.

Danske Maritime flytter ud efter næsten 100 år i indre by

ShippingWatch:

Adressen i Amaliegade i København K skiftes fra nytår ud med Symfonivej 18 i Herlev, hvor Danske Maritime i sit eget domicil får mere plads og bedre faciliteter til ansatte og medlemmerne, lyder det.

DanPilot fastansætter sin adm. direktør

ShippingWatch:

Gert Frost, der i nogle måneder har været konstitueret administrerende direktør i DanPilot, skal stå i spidsen for virksomhedens forberedelser til et frit lodsmarked.

Forsiden lige nu

Hafnia Tankers i rødt i andet kvartal

Hafnia1-version2.jpg Tank:

Det danske produkttankrederi Hafnia Tankers får et underskud i andet kvartal, hvor markedet fortsat har været præget af overudbud af skibe og høje olielagre.

Maersk kunne have undgået milliardtab fra cyberangreb

Rederier:

Formedelst 20 millioner kunne A.P. Møller Mærsk have forsikret sig mod angreb, der kostede op mod 1,9 mia. kr. Aktionærer undrer sig.

Molslinjen har fuld fart på både færger og busser

Rederier:

Den nye Kombardo Expressen har fordoblet antallet af busser på grund af stor efterspørgsel. Også færgetrafikken vokser.

Avis: HSH klar med kæmpe eftergivelse til enkelt reder

Rederier:

Det tyske rederi Schoeller Holdings udgør en markant del af HSH Nordbanks portefølje af dårlige shippinglån. Banken forbereder nu en stor afskrivning på gæld på 800 mio. dollars alene i det rederi, skriver Die Welt.

Zacho har trimmet J. Lauritzen til svære år

Tørlast:

Topchef Mads P. Zacho har skåret ned på omkostningerne i J. Lauritzen for at ruste rederiet til en langvarig bølgedal på tørlastmarkedet. Nu er der ikke brug for flere store besparelser, siger han til ShippingWatch.

Chevron accepterer skattesmæk

Offshore:

Olieselskabet indgår forlig med de australske skattemyndigheder i sag om fifleri med rentebetalering. Sagen kan medføre 50 milliarder ekstra i skattekassen, siger minister.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE