Log ind
dof subsea.jpg

DOF fik stort minus i fjerde kvartal

ShippingWatch:

Det norske offshorerederi DOF kommer ud af 2016 med et overskud efter skat på trods af et stort minus i fjerde kvartal som følge af store nedskrivninger og hensættelser.


AF SØREN PICO
Offentliggjort 17.02.17 kl. 07:45

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste ShippingWatch

Stor appetit på Mercedes-biler giver DSV travlhed i Østersøen

DSV.jpg ShippingWatch:

DSV skruer op for ny færgerute i Østersøen sammen med Finnlines på grund af den store efterspørgsel efter Mercedes-biler fra finsk bilproducent.

Her er sidste uges bedste fra ShippingWatch

ShippingWatch:

DF gav opbakning til en udvidelse af DIS-ordningen, Jesper Lok tiltrådte som ny koncernchef i rengøringskoncern, mens det blev til endnu et underskud i J. Lauritzen. Alle historier fra sidste uge, hvor ShippingWatch også skrev om Damco, APM Terminals og Stena Bulk.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

ShippingWatch:

Baron Johan Wedell-Wedellsborg satte ord på salget af Stena Weco til Stena Bulk. Søfartsstyrelsen skal opbygge en ny direktion, mens Maersks topchef Søren Skou leder en en stab til et nyt CEO-kontor. Og så brager tørlastaktierne op. Læs Ugens bedste på ShippingWatch.

Eivind Kolding ser globalt potentiale for Danmarks Skibskredit

ShippingWatch:

Om et par måneder præsenterer Danmarks Skibskredit en helt ny strategi efter ejerskiftet. Allerede nu peger bestyrelsesformanden og tidligere CEO i Maersk Line, Eivind Kolding, dog på nye forretningsmuligheder for nichebanken i et interview med ShippingWatch.

Forsiden lige nu

Tørlastraterne overgår sidste års topniveau

55starbulk.jpg Tørlast:

Tørlastraterne er den seneste uge kravlet over sidste års topniveau, som blev nået i november efter flere måneders ørkenvandring. Det viser den seneste opgørelse fra det toneangivende Baltic Dry Index.

Sunkne Maersk-skibe indeholder tonsvis af olie

Rederier:

De to skibe fra Maersk Supply Service, som sank ud for Frankrig sidste år, indeholder i alt 192.000 liter olie og olierester. Det viser en opgørelse over farlige stoffer i skibenes tanke. Rederiet bekræfter tallene. Skibene bør enten tømmes eller bjærges, mener miljøekspert.

Rederiforeningen får ny chef for EU-kontoret

Rederier:

Casper Andersen er blevet ansat som ny sekretariatschef for Danmarks Rederiforenings kontor i Bruxelles, hvor han afløser Simon Bergulf. Den nye EU-repræsentant har mange års erfaring fra DI og som corporate public affairs advisor ved den danske EU-repræsentation.

Petronas først i mål med FLNG-eksport

Tank:

Det malaysiske selskab Petronas bliver den første i verden til at eksportere LNG fra en flydende produktionsenhed, FLNG, skriver Reuters. Dermed slår Petronas andre spillere, herunder Shell, i FLNG-kapløbet.

Redningsplan for Daewoo er landet

Leverandører:

En redningsplan for det kriseramte, sydkoreanske storværft Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering er blevet aftalt i dag blandt selskabets kreditorer, skriver The Korea Times.

HSH Nordbank ramt af nye hensættelser for milliarder

Services:

Den trængte tyske shippingbank HSH Nordbank måtte i 2016 hensætte to mia. euro på dårlige shippinglån. Flere kapitalfonde er angiveligt interesserede i at købe banken.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE