Log ind
dof subsea.jpg

DOF fik stort minus i fjerde kvartal

ShippingWatch:

Det norske offshorerederi DOF kommer ud af 2016 med et overskud efter skat på trods af et stort minus i fjerde kvartal som følge af store nedskrivninger og hensættelser.


AF SØREN PICO
Offentliggjort 17.02.17 kl. 07:45

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste ShippingWatch

Finsk værft rejser sig fra asken med ny kapital

rauma_2010.jpg ShippingWatch:

Det finske Rauma Marine Constructions-værft lægger den omtumlede historie med koreansk STX-ejerskab bag sig og polstrer sig med ny kapital. Investereringer for op mod 25 millioner euro kan blive starten på børsnotering, siger investor.

Blue Water laver egen trainee-uddannelse

ShippingWatch:

Blue Water Shipping starter en separat speditøruddannelse. "Der er et stigende krav til kompetencerne i dag," lyder det fra Blue Water Shippings HR-chef Aase Bjerregaard.

Analyse: Shipping vil overtage fragt fra luftfarten

ShippingWatch:

Ifølge en analyse fra konsulentbureauet Lucintel vil skibsfarten komme til at stå for en større del af transport af varer i fremtiden på bekostning af luftfragten.

Rederier spekulerer i at udskyde ballastinstallation

ShippingWatch:

Ifølge flere leverandører af ballastvandssystemer, som ShippingWatch har talt med, skaber rederierne usikkerhed i branchen om, hvornår de vil lægge penge på bordet for systemer til rensning af ballastvand. Investeringen kan reelt udskydes i flere år.

Forsiden lige nu

JP Morgan: Om to år kan råolie ramme bunden af markedet

Luxembourg.jpg Tank:

En snarlig bedring for råoliesegmentet bliver kortvarig, mener den amerikanske bank J.P. Morgan. Mange ordrer vejer tungt og vil sende markedet mod bunden senest i 2020, lyder vurderingen.

Keppel Offshore & Marine går i minus

Leverandører:

Keppels marineforretning, som dækker over flere værfter med speciale i offshore, har fået et minus i årets første seks måneder. I samme periode sidste år lød overskuddet på 177 mio. dollars. Det er offshorekrisen, som trækker ned.

Ugens vigtige historier på ShippingWatch

Rederier:

Blandt ugens historier finder man regnskaber fra leverandørerne Alfa Laval og Wärtsilä, et møde med Dan-Bunkerings nye CEO, mens DSV og Gøteborg Havn fortalte om at kommunikere i helt særlige situationer.

Olieprisen tager et dyk efter nyhed om stor Opec-produktion

Leverandører:

Olieprisen har fredag taget en pludselig nedtur efter nyheden om, at denne måneds produktion hos oliekartellet Opec bliver den største i indeværende år.

Konflikt i Gøteborg har krævet konstant kommunikation fra havnen

Havne:

Direktør i Gøteborg Havn, Magnus Kårestedt, har det sidste halvandet år brugt en stor del af sin tid på at håndtere konflikten i Gøteborg Havn mellem APM Terminals og havnearbejderne. Mange forstår ikke konfliktens kerne, siger han i ShippingWatchs seneste artikel om kommunikation.

Exxon sagsøger det amerikanske finansministerium

Leverandører:

Det amerikanske olieselskab Exxon Mobil har sagsøgt det amerikanske finansministerium i forbindelse med anklager om brud på sanktioner mod Rusland i 2014.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE