Log ind
dof subsea.jpg

DOF fik stort minus i fjerde kvartal

ShippingWatch:

Det norske offshorerederi DOF kommer ud af 2016 med et overskud efter skat på trods af et stort minus i fjerde kvartal som følge af store nedskrivninger og hensættelser.


AF SØREN PICO
Offentliggjort 17.02.17 kl. 07:45

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste ShippingWatch

MAN Diesel & Turbo-chef ny formand for grøn styregruppe

MAN Diesel & Turbo krumtap firetakt.jpg ShippingWatch:

Green Ship of the Future har nu sin nye styregruppe på plads for de næste to år. Og det er chefer fra MAN Diesel & Turbo og DFDS, der sætter sig på de tunge poster i netværket, der udgøres af 48 aktører i den maritime industri.

Ti analytikere udpeger taberne i shippingaktier

ShippingWatch:

Trods et langt og sønderrivende pres på shippingindustrien har en række selskaber muligvis ikke nået bunden endnu. Ti analytikere giver deres bud på de aktier, de tror vil tabe i markedsværdi. Især ét selskab får særlig meget opmærksomhed.

Canadisk rederi henter ny dansk topchef

ShippingWatch:

Ken Bloch Sørensen med en fortid i Maersk og United Arab Shipping Co og senest partner med Klaus Nyborg i kapitalfondsselskabet Ipsa Capital skal være ny CEO i et af Canadas største rederier, Algoma Central Corporation.

Hafnia Tankers fik driftsoverskud på 11 mio USD i 2014

ShippingWatch:

Produkttankrederiet Hafnia Tankers med hovedsæde i Hellerup kom ud af 2014 med et nettooverskud på 2,3 mio. USD og har i 2015 indledt sit første rigtige regnskabsår efter den flerårig etableringsfase anført af tidligere topfolk i Torm.

Forsiden lige nu

Medie: Johan Uggla bliver direktør for Maersk Training

24920272 - 10_06_2003 - 6ma01knv.JPG - Stormly Hansen Jesper.jpg Rederier:

Mediet Søfart er i besiddelse af en intern meddelelse, som viser, at Mærsk-arvingen Johan Uggla overtager direktørstolen i forretningsdivisonen Maersk Training.

Analytiker sætter pris på Maersks energiselskaber

Rederier:

En analytiker fra investeringsbanken Jefferies vurderer, at de resterende tre selskaber i Maersk Energy kan indbringe omkring 7,5 mia. dollars. I et nyt notat sætter han pris på Maersk Drilling, Maersk Tankers og Maersk Supply Service.

HMM sætter godsrekord i sydkoreansk havn

Rederier:

Det sydkoreanske containerrederi nyder godt af at være strategisk partner med Maersk Line og MSC i 2M-alliancen. HMM melder om fragtrekord i juli måned i havnen i Busan, skriver sydkoreansk medie.

Songa Bulk mindsker underskuddet

Tørlast:

Songa Bulk, som er kontrolleret af Arne Blystad og Herman Billung, har haft glæde af højere rater i andet kvartal. Den norske skibsejers flåde er desuden vokset til 13 skibe.

Medie: Kinesisk bank skyder 15 mia dollars i silkevejen

Container:

China Construction Bank Corp (CCB) skyder 15 mia dollars i en ny fond, der skal finansiere en del af Kinas storstilede silkevejs-projekt. Det skriver Reuters.

Hamburg Süd-køb skal åbne Sydamerika for Svitzer

Rederier:

Ideen bag Transport & Logistics er, at Maersks containervirksomheder skal tjene flere penge på hinanden. Det har allerede givet gevinst i APM Terminals. Men hvordan skal Svitzer med Australien som sit absolutte hovedmarked byde ind på planen? Her spiller Hamburg Süd købet en rolle.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE