Log ind
dof subsea.jpg

DOF fik stort minus i fjerde kvartal

ShippingWatch:

Det norske offshorerederi DOF kommer ud af 2016 med et overskud efter skat på trods af et stort minus i fjerde kvartal som følge af store nedskrivninger og hensættelser.


AF SØREN PICO
Offentliggjort 17.02.17 kl. 07:45

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste ShippingWatch

"Kvinder til søs er en stor misforståelse"

DSC3129.jpg ShippingWatch:

78 procent af de kvindelige officerer i den danske handelsflåde har på et tidspunkt oplevet uønsket seksuel opmærksomhed i løbet af deres tid på søen, viser en rapport. Kvinden bag undersøgelsen peger på, at en kulturændring er nødvendig.

Offshorerederier fastsætter tidsplan for fusion

ShippingWatch:

Sammenlægningen af Farstad, Solstad og Deep Sea Supply forventes at blive gennemført i løbet af første halvår af 2017, meddeler selskaberne.

OMT: Førerløse skibe kræver international lovgivning

ShippingWatch:

Der er ifølge Odense Maritime Technology og Søfartsstyrelsen behov for international lovgivning, før førerløse skibe på vandet kan blive en realitet, skriver Berlingske Business.

"Det har helt sikkert været bedre end vi alle frygtede"

ShippingWatch:

Tørlastmarkedet kom hårdt fra start i begyndelsen af 2017, men fra midten af februar vendte udviklingen. Kvartalet har været bedre end ventet, siger CEO hos Golden Ocean, Birgitte Vartdal. Dansk tørlastreder er også forsigtig optimist.

Scan Global Logistics fortsætter i vækstsporet

ShippingWatch:

Det går derudaf for både omsætning og resultat for det danske Scan Global Logistics, der forwarder fragt til havs og i luften. "Man skal vide, hvad man laver," siger bestyrelsesformand Henrik von Sydow til ShippingWatch.

Analyse: Maritime virksomheder har brug for vidensindsprøjtning

ShippingWatch:

Maritime virksomheder har brug for en vidensindsprøjtning, konkluderer ny rapport som led i regeringens Vækstplan for Det Blå Danmark.

Forsiden lige nu

Arabisk olieselskabs vurdering slået fejl med 500 mia dollar

olie saudi-arabien gas.jpg Offshore:

Aramco har slet ikke samme værdi, som den saudiarabiske regering havde spået. Derfor overvejer man i øjeblikket, hvorvidt man vil reducere værdien eller udskyde børsnoteringen.

Aarhus Havn går frem i "presset marked"

Havne:

Aarhus Havn oplevede en presset maritim branche i 2016. Alligevel steg omsætningen med 10 mio. kr., mens det på bundlinjen blev til et iøjnefaldende højt overskud på grund af salg af arealer til Aarhus Kommune.

CMA CGM vinder budkrig på græsk havn

Container:

Et fransk-tysk konsortium, der bl.a. tæller verdens tredjestørste containerrederi CMA CGM, får kontrol med havnen i Thessaloniki.

Statoil i gang med boring i Arktis igen

Offshore:

Statoil tager igen fat på boringer i Arktis i Barentshavet trods protester, skriver flere medier. "Nu skal vi teste det, som kan skabe næste kapital af Norges oliehistorie," siger Jez Averty, der er chef for Statoils aktiviteter på norsk og britisk sokkel.

Professor: Nye bankregler kan forpurre skibsfinansiering

Services:

Det bliver ekstremt svært for rederier at få finansiering i bankerne i fremtiden, og selv hvis det lykkes, bliver prisen høj. Det siger Eddy Van de Voorde, professor i maritim økonomi, til ShippingWatch forud for et forslag om nye bankregler.

Asien-Europa-rater på mest stabile niveau i fem år

Container:

Raterne mellem Asien og Europa har i de seneste otte uger ligget på det mest stabile niveau for de afgørende containerruter i fem år, skriver analytiker Lars Jensen fra Seaintelligence Consulting.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE