Log ind
Apply HEMPAGUARD-topcoat_1.jpg
Hempel leverer blandt andet beskyttende bundmaling til skibe.
Foto: Hempel

Hempel holder fast i shipping trods nedgang i 2016

Leverandører:

Problemerne i shipping og olie var stærkt medvirkende til, at Hempel så en tilbagegang i omsætningen sidste år. Det får dog ikke CEO Henrik Andersen til at genoverveje malingkoncernens eksponering til de to sektorer. Det siger han til ShippingWatch.


AF NIKLAS KRIGSLUND
Offentliggjort 07.04.17 kl. 07:41

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Leverandører

Wärtsilä sætter 400 ansatte af til digitalisering

Marco Ryan.jpg Leverandører:

Den store, finske leverandør har oprettet en ny digital division. Nye folk er blevet ansat, og 400 eksisterende ansatte fra andre divisioner er rykket sammen i divisionen, som især går ind i at arbejde med cyberkriminalitet.

Stigende optimisme blandt Sydkoreas storværfter

Leverandører:

En række nye ordrer til Sydkoreas tre største værfter skaber stigende optimisme i landets pressede skibsbygningssektor. Det skyldes blandt andet stærkere efterspørgsel efter nye store tankskibe, skriver nyhedsbureau.

Der er gang i maskinerne på Lindø

Leverandører:

Det tidligere skibsværft på Lindø er blevet forvandlet til Lindø Industripark, hvor der i dag arbejder flere mennesker, end der blev fyret, da værftet lukkede i 2009.

MAN leverer verdens største motor til nyt gigaskib

Leverandører:

Verdens største containerskib på 19.000 teu fra kinesiske CSCL er udstyret med en motor fra MAN Diesel & Turbo. Verdens største motor lavet nogensinde til et containerskib.

Kongsberg: Her er de fire største trends for digital shipping

Leverandører:

Chef for det nye selskab Kongsberg Digital, Hege Skryseth, giver ShippingWatch sit bud på de fire vigtigste trends inden for den digitale udvikling i shippingbranchen. "Shipping er stadig konservativ, men ved at komme efter det," siger hun.

Dansk havneingeniør er bremset gevaldigt op i Vestafrika

Leverandører:

Niras, der leverer ingeniørydelser til havne, oplever langt mindre aktivitet i Vestafrika i dag end for blot to år siden. Alligevel er der tro på en bedring i området i de kommende år, fortæller Director for Niras Ports and Maritime, Jesper Harder til ShippingWatch.

Forsiden lige nu

Shippingkrisen tynger stadig tysk bank

Hannover 2.jpg Services:

Norddeutsche Landesbank har forbedret bundlinjen med over 300 mio. euro, men problemerne i den tyske shippingindustri trækker stadig ned for banken. I alt er man eksponeret mod shipping for 15,9 mia. euro.

Noble Group er ude i en kamp for overlevelse

Tørlast:

Det store asiatiske råvareselskab Noble Group, der blandt andet består af tørlastrederiet Noble Chartering med danske Michael Nagler i spidsen, er ude i en reel overlevelseskamp. Dårlige nyheder de seneste uger giver næring til tvivlen om fremtiden for gruppen, der er noteret i Singapore.

Pontoppidan: Nordic Shipholdings børsplaner er intakte

Tank:

"Det er svært for mange selskaber at børsnotere i øjeblikket, og derfor kan nogen måske se en interesse i at være med på den platform, vi har i København," siger bestyrelsesformand Knud Pontoppidan i Nordic Shipholding til ShippingWatch.

Frontline ramt af svage rater i første kvartal

Tank:

Råolierederiet Frontline må se sit overskud dykke i første kvartal af 2017, hvor raterne har været svage på tankmarkedet. Topchefen er dog optimistisk og fastholder strategien om at vokse trods de fejlslagne forsøg på at overtage konkurrenten DHT.

Statoil sætter navn på favorit til ny formand

Offshore:

Efter at han mandag sagde sin topstilling gennem ni år op, er 60-årig geofysiker nu nomineret til posten som ny bestyrelsesformand i nordens største energiselskab.

BW Offshore gik tilbage i første kvartal

Rederier:

BW Groups offshorerederi fik et betydeligt mindre driftsresultat i første kvartal i år end i det foregående kvartal. Selskabet ser sig efter kvartalet rustet til nye projekter blandt andet på grund af et nyt partnerskab med ICBC.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE