Log ind
Jenny N. Braat.jpg

Danske Maritime: Mikkelsen bør også være positiv over for montørordning

Leverandører:

Den nye minister for shipping, Brian Mikkelsen, bør også være positiv for en maritim montørordning, når han er klar til at se på en mulig udvidelse af DIS-ordningen til offshoreskibe, siger adm. direktør Jenny N. Braat til ShippingWatch, der har flere ønsker til ministeren.


AF LOUISE VOGDRUP-SCHMIDT
Offentliggjort 11.01.17 kl. 10:34

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Leverandører

Hyundai Heavys ansatte strejker fra torsdag

Hyundai Heavy Industries værft Ulsan Sydkorea.jpg Leverandører:

Samtlige arbejdere på det koreanske storværft Hyundai Heavy Industries vil strejke tre dage fra og med torsdag. Det sker i protest mod værftets omfattende nedskæringer, der bl.a. omfatter store frasalg.

MAN leverer verdens største motor til nyt gigaskib

Leverandører:

Verdens største containerskib på 19.000 teu fra kinesiske CSCL er udstyret med en motor fra MAN Diesel & Turbo. Verdens største motor lavet nogensinde til et containerskib.

Offshorekrise tvinger europæisk storværft til at reorganisere

Leverandører:

Den hollandske værftsgruppe Damen tager nu konsekvensen af det elendige offshoremarked og reorganiserer tre af gruppens vedligeholdelsesværfter og afskediger mange ansatte. Også andre steder skyller krisen ind over den europæiske værftsindustri.

Welltec trimmer forretningen og fyrer hver femte

Leverandører:

Den meget lave oliepris gennem hele 2015 har været hård kost for Esbjerg-selskabet, der ud over allerede at have sendt fyresedler til medarbejderne må se indtjeningsgraden falde i 2015.

Koreansk værft lander seks post-Panamax

Leverandører:

Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering har landet en ordre fra Zodiac Maritime på seks post-Panamax og når dermed sit ordremål for 2013 på 13 mia. USD.

DSME-værftet i forhandlinger om kæmpegæld

Leverandører:

Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering er i færd med at undersøge muligheder for at håndtere en stor gældspost, der skal betales til april, siger storværftets CEO. I alt forfalder der gæld hos DSME for næsten 900 mio. dollars i år.

Forsiden lige nu

APM Terminals ledelsesteam forbereder ny strategi

engelstoft2.jpg Havne:

Når det nye ledelseshold er på plads i APM Terminals, vil CEO Morten Engelstoft rive tre dage ud af kalenderen for at lægge en ny strategi for havneselskabet. Væsentligt færre medarbejdere end før kommer til at løfte opgaven efter en markant reduktion sidste år.

Overskuddet i BW LPG kraftigt reduceret

Tank:

Det Oslo-noterede gasrederi BW LPG kom ud af 2016 med en bundlinje, der er ti gange mindre end i 2015 på grund af det generelt svagere LPG-marked. Ledelsen forventer, at markedet bliver bedre om et års tid.

Dansk Metal: Norge bringer 1.000 danske færgejob i fare

Rederier:

DFDS og Fjord Line kan med fordel udflage færger til Norge og ansætte billig arbejdskraft, hvis den norske regering vedtager omstridt forslag. "Vældig bekymrende," siger Ole Philipsen, formand for CO Søfart, til ShippingWatch.

Aktieanalytikere tror igen på rederierne

Rederier:

En rundspørge til aktieanalytikere viser, at troen på shippingmarkedet er ved at vende tilbage. Nummer to og tre på listen over danske selskaber, hvis overskud ventes at stige mest fra 2016 til 2018 er to af landets største rederi-grupper.

Topboss: Dong er endnu ikke, hvor det skal være

Offshore:

Dong Energy mangler endnu af indfri omkring en femtedel af Henrik Poulsens to do-liste. Der bliver travlt det næste halvandet år, mener han.

Kastrup-Nielsen fik gyldent håndtryk i J. Lauritzen

Tørlast:

Jan Kastrup-Nielsen, som blev fyret som topchef i J. Lauritzen i maj sidste år, fik et gyldent håndtryk på 8,4 mio. kr. Med den almindelige årsløn løb aflønningen af den tidligere direktør op i 14,3 mio. kr. i 2016.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE