Log ind
7431247 - 05_10_2007 - Århus Værft - LIND OLE.jpg
Foto: Ole Lind

DFDS' tyske værftspartner sætter gang i spareplan

Leverandører:

Det tyske skibsværft Flensburger Schiffbau-Gesellschaft (FSG) vil spare millioner af euro med en stor spareplan, der indeholder lønnedgang og fyringer. Planen betyder, at der er fuld finansiering til ordrebogen, som indeholder to roro-skibe til DFDS.


AF NIKLAS KRIGSLUND
Offentliggjort 07.11.16 kl. 14:21

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Leverandører

OW Bunkers ledelse tog afstand fra Altors skattefinte

OwBunker4.jpg Leverandører:

Den tidligere øverste ledelse i OW Bunker ville lægge afstand til den skattefinte, som Altor foretog for at sikre en ekstra milliongevinst. Det skriver DR.

Sydkoreanske værfter sparer sig til overskud

Leverandører:

Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering og Hyundai Heavy Industries har begge leveret store overskud i første kvartal. Ifølge lokale medier skyldes forbedringen primært omfattende spareplaner.

Wilhelmsen køber leverandør for milliarder

Leverandører:

Wilhelmsen har investeret et stort milliardbeløb i leverandøren Drew Marine, der levere kemiske og tekniske løsninger til shippingindustrien.

Niras satser på havvind i Asien

Leverandører:

Den rådgivende ingeniør etablerer sig i Taiwan med permanent kontor for at få adgang til et potentielt milliardmarked for havvind. Selskabet forventer at kunne omsætte for op til 100 mio. kr. årligt.

DSME kan blive købt af sydkoreanske konkurrenter

Leverandører:

Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering, som netop er blevet reddet af den sydkoreanske stat, kan blive solgt til et af landets to andre storværfter allerede til næste år. Det fortæller formanden for landets finanstilsyn.

Alfa Laval taber indtjening i marinedivisionen

Leverandører:

Selvom ordreindtaget steg i Alfa Lavals marinedivision i årets første kvartal, så gik driftsresultatet tilbage i divisionen.

Forsiden lige nu

Sprække i tandhjul bag fatal helikopterulykke

Irak - HOUGAARD NIELS.jpg Offshore:

En sprække i et tandhjul var årsag til helikopterulykken sidste år, der kostede 13 mennesker livet, fastslår den norske havarikommission i myndighedens foreløbige granskning af ulykken.

Her er ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier:

Danmark og flere andre lande får i disse måneder gransket deres statsstøtte til rederier og maritime virksomheder, mens John Fredriksens jagt på DHT fortsætter. Og så var ShippingWatch i denne uge til stede på stor konference i Singapore.

Wedell-Wedellsborg har skruet ned for sit shippingimperium

Rederier:

Johan Wedell-Wedellsborg har udviklet et nødlidende familierederi til milliardkoncernen Weco Group. Men efter flere frasalg det seneste år har han luftet tankerne om at skrue ned for shipping. ShippingWatch fortæller her om neddroslingen af investeringerne.

OW Bunkers ledelse tog afstand fra Altors skattefinte

Leverandører:

Den tidligere øverste ledelse i OW Bunker ville lægge afstand til den skattefinte, som Altor foretog for at sikre en ekstra milliongevinst. Det skriver DR.

Er 27,5 mia en god pris for et tysk containerrederi?

Container:

Den pris, som Maersk-gruppen betaler for det tyske rederi Hamburg Süd, ligner umiddelbart, at den ligger i den høje ende af, hvad der i forvejen var ventet i markedet, lyder det fra Jyske Bank. Prisen er fornuftig, er holdningen hos Nordea.

OOCL voksede på volumen i første kvartal

Container:

Maersk-rivalen Orient Overseas Container Line, OOCL, har flyttet flere containere i første kvartal, men priserne har været en anelse under pres i starten af året.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE