Log ind
hejre jacket Up-ending.jpg
Foto: Dong Energy

Dong efter Hejre-stop: Havde været uansvarligt at fortsætte

Leverandører:

Byggeriet af en overdel til den kommende Hejre-platform i Nordsøen er blevet for dyrt for operatøren Dong, og derfor har man i dag opsagt kontrakten med leverandøren. Leverandøren bliver nu trukket i retten.


AF MATHIAS ØRSBORG JOHANSEN, ENERGIWATCH
Offentliggjort 30.03.16 kl. 08:38

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Leverandører

Vækst i Dyrbyes C-leanship lader vente på sig

C-leanship1.jpg Leverandører:

Skibsrensningsselskabet C-leanship med Tomas Dyrbye i spidsen har arbejde til selskabets pt. eneste maskine til rensning af skibe. Selskabets vækstplaner er udskudt til senere på året, fortæller Tomas Dyrbye til ShippingWatch.

DSME-formand beder ansatte om at gå ned i løn

Leverandører:

Alle må dele byrden, hvis det kriseramte Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME) skal overleve. Det siger værftets bestyrelsesformand, som beder sine ansatte om at gå ned i løn som en del af den kommende redningspakke fra staten.

"Maritim industri skal genopfinde sig selv"

Leverandører:

Den danske maritime industri risikerer at blive ’disruptet’ af kinesere og andre, hvis ikke flere virksomheder kommer ud af de digitale statshuller, men det er godt, at erhvervsministeren vil modernisere lovgivningen.

Flere kendte navne i ledelsen af Dyrbyes C-leanship

Leverandører:

Tomas Dyrbye har nu fået hele organisationen bag C-leanship, der er ved at etablere sig på markedet for skrogrensning, på plads med folk i ledelsen fra blandt andet Maersk og OMT. Se hele holdet her.

Rolls-Royce: Her kommer de ubemandede skibe i drift

Leverandører:

At ubemandede skibe snart vil ramme vandet er et faktum. Direktør for innovation i Rolls-Royce, Oskar Levander, giver ShippingWatch sit bud på, hvilke skibstyper, der vil være klar hvornår, og hvad der driver udviklingen.

Aker og Kvaerner vinder milliardkontrakter for Statoil

Leverandører:

De to norske leverandørselskaber Aker Solutions og Kvaerner har vundet milliardstore kontrakter for Statoil på en opgradering af Njord A-platformen i Norge.

Forsiden lige nu

Wedellsborg indstiller historisk roro-service på Atlanten

Udklip.PNG Tørlast:

Nedlukningen af den service, der forbandt Middelhavet med USA's østkyst og dele af Latinamerika, afslutter 60 års tilstedeværelse for rederiet på denne rute. Ifølge Alphaliner indstilles sejladsen på grund af vedvarende tab.

Siem Offshore vil forlænge milliardlån

Offshore:

Siem Offshore vil forlænge løbetiden på to norske obligationslån. Offshorerederiet, som er kontrolleret af Kristian Siem, vil desuden udstede aktier for i alt 190 mio. norske kr. Emissionen er fuldt ud garanteret af den største aktionær, Siem Europe.

Hundredevis af fyringer på vej i norsk oliebranche

Offshore:

Statoil kan være på vej til at reducere antallet af medarbejdere med 500 i løbet af de næste tre år, skriver Stavanger Aftenblad ifølge TDN Finans.

Vækst i Dyrbyes C-leanship lader vente på sig

Leverandører:

Skibsrensningsselskabet C-leanship med Tomas Dyrbye i spidsen har arbejde til selskabets pt. eneste maskine til rensning af skibe. Selskabets vækstplaner er udskudt til senere på året, fortæller Tomas Dyrbye til ShippingWatch.

Maersk sætter gang i optionsprogram

Rederier:

Maersk har onsdag igangsat et optionsprogram, hvor i alt 25.500 optioner ventes tildelt til samlet 80 medarbejdere i direktionen og andre lederfunktioner.

Lightship Chartering satser på London

Services:

Skibsmæglerselskabet Lightship Chartering åbner nyt kontor i London og vil have 20 ansatte i den britiske hovedstad inden for de næste tre år, lyder planen. Første kvartal i år var det bedste i mæglerhuset siden 2009, fortæller formand Morten Have til ShippingWatch.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE