Log ind
Thome1.jpg
Foto: Thome

Thome presset til at gøre tingene smartere

Leverandører:

Den nye CEO for Thome ser 2016 som et "dårligt år" og vil derfor bruge tiden på at optimere virksomhedens arbejdsprocesser. Ved hjælp af blandt andet teknologi vil Olav Nortun gøre ship management firmaet klar til den næste store bølge, fortæller han til ShippingWatch.


AF TENNA SCHOER
Offentliggjort 29.03.16 kl. 09:36

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Leverandører

Mitsubishi Heavy vil takle værftskrisen gennem alliancer

Triple-E 3.JPG Leverandører:

Den japanske værftsgruppe Mitsubishi Heavy Industries vil snakke alliancer med tre andre af landets værfter i et forsøg på at styrke konkurrenceevnen på det globale marked. Overkapacitet og forsvindende få ordrer holder sektoren i et jerngreb.

"Vi mangler lærlinge, ikke praktikpladser"

Leverandører:

Det er godt, at regeringen sætteR fokus på industriens udfordringer med at skaffe job og arbejdspladser i fremtiden. Men det er skidt, at resultatet lander på et koncept om pisk og gulerod, lyder det fra Danske Maritime.

Maersk og DTU tester ny strømkilde fra spildvarme

Leverandører:

Maersk Line og DTU har sammen brugt containerskibet Maersk Arnold til at teste et nyt anlæg, der kan omdanne spildvarme til el. En stabil produktion af el er opnået ved forsøget.

Wrist Ship Supply udvider i Hamborg

Leverandører:

Den Aalborg-baserede leverandør Wrist Ship Supply udvider i Hamborg.

Shipping Holding-direktør klar til flere opkøb efter Transfargo

Leverandører:

Det svenske transportselskab Transfargo er Shipping Holdings største opkøb til dato, men sandsynligvis ikke det sidste. Adm. direktør i Shipping Holding, Søren Gran Hansen, siger til ShippingWatch, at "han gerne vil videre."

Japanske Weathernews får Maersk i hus

Leverandører:

Japanske Wathernews, der udbyder vejrudsigter og planlægning af skibsruter, har tegnet kontrakt med Maersk Line og Maersk Tankers for de næste tre år.

Forsiden lige nu

Handelsskibe redder meget færre flygtninge

Bådf.jpg Rederier:

Handelsflåden spiller en meget mindre rolle i år som redningsplanke for flygtninge, der vil krydse Middelhavet, end i de to foregående år. Også danske rederier er gået fra at redde tusindvis til få hundrede efter ikrafttrædelsen af EU's samarbejde på området.

Nedskrivning sendte norske Rieber i stort minus

Offshore:

GC Rieber Shipping tabte 453,8 mio. norske kroner i andet kvartal 2016 på grund af nedskrivning af flåden. Selskabets seismiske fartøjer er stort set uden beskæftigelse.

Finanstilsyn vil afbøde Hanjins kollaps med opkøb

Container:

Sydkoreas finanstilsyn understreger, at man vil tage de nødvendige skridt for at begrænse konsekvenserne af kollapset i Hanjin. Viceformanden åbner samtidig for, at konkurrenten Hyundai Merchant Marine kan overtage Hanjins aktiver.

Maersk udpeges som oplagt køber af Hanjin Shipping

Container:

Maersk Line vil være en seriøs kandidat som køber af sydkoreanske Hanjin Shipping, der står foran sit endelige kollaps. Det vurderer analytiker Lars Jensen over for ShippingWatch. Han ser en klar sammenhæng med Maersks interesse sidste år for Singapore-rederiet APL.

Frontline har sikret penge til 20 nye skibe

Tank:

Frontline har nu sikret sig finansiering til hele sin ordrebog på 20 nybyggede tankskibe. Det er sket gennem bankaftaler med blandt andre Credit Suisse og ING Bank. Det oplyser det norske tankrederi i sit halvårsregnskab.

Dansk offshore i hård kamp om færre norske ordrer

Offshore:

Kampen om de norske kunder er taget til, lyder det samstemmende fra de danske udstillere på olie- og gasmessen ONS 2016 i Stavanger, som spejder langt efter besøgende - og kontrakter. Længere kredit er et af midlerne, der nu må tages i brug.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE