Log ind
0024654 - Fra anlegget In Amenas - Photo Kjetil Alsvik - Statoil - Fra anlegget In Amenas - Photo Kjetil Alsvik - Statoil.jpg
Foto: Kjetil Alsvik - Statoil

Statoil-anlæg i Algeriet angrebet

Leverandører:

Det norske olieselskab Statoil oplyser, at selskabets anlæg i Krechba i Algeriet er blevet angrebet med raketter.


AF SØREN SPRINGBORG, ENERGIWATCH
Offentliggjort 18.03.16 kl. 11:03

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Leverandører

Orskov ramt på bundlinjen i femårigt lavpunkt

Christina1.jpg Leverandører:

Resultatet hos Frederikshavn-værftet Orskov Yard landede på det laveste niveau i fem år i det seneste regnskabsår. Det bliver ikke bedre i år, siger salgsdirektør Lars Fischer til ShippingWatch.

Medie: Mærsk-døtre tjener millioner på krydstogt-boom

Leverandører:

Maersk Broker, der er mest kendt for at tjene penge på at købe og sælge skibe, har gjort betjening af de mange krydstogtsskibe i København til en god forretning i takt med, at trafikken boomer. Det skriver Berlingske.

Orskov Yard presset af polsk konkurrence

Leverandører:

Konkurrence fra Polen, større fokus på prisen fra rederiernes side og den svage norske krone er med til at øge presset på Orskov Yard i Frederikshavn. Til gengæld trækker færgesegmentet i den rigtige retning, fortæller værftsdirektør Christina Ørskov til ShippingWatch.

Koreanske værfter vil fyre mindst 4000 i år

Leverandører:

Krisen for de koreanske værfter vil i år betyde fyringer af mindst 4.000 medarbejdere, skriver det koreanske nyhedsmedie Yonhap. Også i 2016 måtte flere tusinde værftsarbejdere forlade deres stillinger.

Norsk værftsgruppe søger væk fra trængt olieindustri

Leverandører:

Målrettet fokus på markederne udenfor olie og offshore skal genrejse den økonomisk trængte norske værftsgruppe Havyard, som har fået styret skuden mod roligere vande. Nu skal fiskeri, havmøller og øget politisk interesse for klodens nordlige kalot fylde ordrebøgerne.

Flere containere med tog fra Kina til Europa

Leverandører:

En ny jernbane fra Kina kan være med til at løfte transporten af containere med tog til Europa. 4 pct. af knudepunktet Chongqings eksport og import sker via jernbanen mod 0,6 procent i 2010.

Forsiden lige nu

Rederiforeningen: EU's digitale skibsfart en dundrende fiasko

Peter Olsen.JPG Rederier:

I et debatindlæg retter Danmarks Rederiforenings transportpolitiske chef Peter Olsen skarp kritik mod EU's "Single Window", som han betegner som "en dundrende fiasko".

Orskov ramt på bundlinjen i femårigt lavpunkt

Leverandører:

Resultatet hos Frederikshavn-værftet Orskov Yard landede på det laveste niveau i fem år i det seneste regnskabsår. Det bliver ikke bedre i år, siger salgsdirektør Lars Fischer til ShippingWatch.

IMF fastholder globalt vækstskøn og skruer op for USA

Services:

Valutafonden venter i en revideret prognose, at den globale vækst i 2017 tiltager til 3,4 pct. og 3,8 pct. året efter. Den kommende præsident Trump er dog en joker i forhold til vækstskønnet.

Medie: Ross må sælge ud for at blive Trumps handelsminister

Rederier:

Storinvestoren Wilbur Ross har fået mere tid til at udrede sine investeringer i bl.a. shipping før en høring onsdag. Men han må sælge ud af en lang række investeringer og opgive vigtige poster, skriver Wall Street Journal.

Siemens og Chevron laver aftaler med norsk rederi

Offshore:

Det norske servicerederi Eidesvik har indgået to kontrakter med Siemens og Chevron på to offshorefartøjer. Rederiet leverede et stort underskud sidste år på grund af nedskrivninger på supply-skibe.

Aker BP udruller storstilet strategi

Offshore:

Den nyetablerede olie- og gasgigant vil være størst på den norske sokkel, når det kommer til udforskning efter nye olieboringer. Samtidig loves aktionærerne et årligt udbytte på 250 mio. dollars, der skal øges, når Johan Sverdrup-feltet kommer i produktion.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE