Log ind
LM_CLU1641.jpg

Maskinproducenter skal diskutere test-skandaler

Leverandører:

Med endnu en sag om manipulation med testresultater af skibsmotorer overvejer brancheforeningen Sea Europe at indkalde til et ekstraordinært bestyrelsesmøde for at diskutere problemet. "Forkasteligt," er det ord, formand Kjeld Dittmann bruger om sagerne.


AF TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 08.03.16 kl. 14:34

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Leverandører

MAN genopstarter motorproduktion i Danmark

MAN.JPG Leverandører:

MAN Turbo & Diesel genopstarter produktionen af skibsmotorer i Danmark, fortæller motorproducentens CEO, Dr. Uwe Lauber, til ShippingWatch. Denne gang med en highspeed-motor målrettet slæbebåde og offshoreskibe.

Overskuddet dykker i Hirtshals Yard

Leverandører:

Overskuddet er faldet markant i det nordjyske værft Hirtshals Yard. Det viser regnskabet for 2015/16 i virksomheden, som tidligere var ejet af denfinske motorproducent Wärtsilä.

Ny direktør til Hempels topledelse

Leverandører:

Malingproducenten Hempel får for tredje gang på blot fire måneder et nyt medlem af direktionen. Denne gang er vedkommende hentet internt.

Shells aktionærer siger ja til megafusion

Leverandører:

Trods olieprisens kollaps har et flertal af olieselskabets aktionærer stemt for det største opkøb i mere end et årti.

MAN nedjusterer igen efter svært tredje kvartal

Leverandører:

Motorkæmpen MAN nedjusterer forventningerne til hele årets resultat efter et udfordrende tredje kvartal. Motordivisionen til shipping klarer sig godt, fremgår det.

Desmi Ocean Guard får ny ballastvand-certificering

Leverandører:

Den danske leverandør kan nu føje endnu en certificering til sit ballastvandsystem RayClean, da et tysk certificeringsbureau har godkendt systemet til brug i farlige områder på tankskibe.

Forsiden lige nu

Medie: Skotsk bank er sluppet af med shippinglån

royalbankofscotland.jpg Services:

Royal Bank og Scotland er ifølge Reuters sluppet af med en bid af sine shippinglån. Kilder fortæller til mediet, at banken har solgt udlån til især græske redere for 600 mio. euro. Banken afviser at kommentere historien.

Trump lagde op til protektionistisk linje

Rederier:

Donald Trumps første tale som amerikansk præsident lægger op til en protektionistisk linje. Bekymrende for frihandlen, lyder vurderingen fra økonomer, mens markederne reagerede svagt negativt.

Eimpskip: Vi er ved at lukke aftale om to containerskibe

Container:

Eimskip skriver i en børsmeddelelse, at rederiet er ved at lukke en aftale om bygningen af to containerskibe, der skal leveres ved udgangen af 2019.

Statoil: To ulykker kunne have haft fatal udgang

Offshore:

Statoil har netop færdiggjort en rapport om en brøndulykke på Troll-feltet og en brint-lækage på produktionsanlægget Mongstad. Selskabet erkender, at de to hændelser kunne have resulteret i dødsfald.

Atlantic Petroleum sætter punktum for salg af norske aktiviteter

Offshore:

Det færøske olieselskab Atlantic Petroleum har nu solgt sine norske aktiviteter til M Vest Energy. Selskabet vil nu fokusere på at skabe værdi på felterne i Storbritannien, fortæller topchef.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

Rederier:

Rygterne om et salg af OOCL tog til, men blev hurtigt skudt ned af ejerne og Cosco, forandringer fortsatte i Maersk-gruppen, mens et nyt samarbejde så dagens lys. Læs også om Thorco Bulk, Hapag-Lloyd og Euronav i sidste uge.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE