Log ind
robert_kledal.jpg
Foto: Wrist

Wrist lander endnu et opkøb på få måneder

Leverandører:

Wrist Ship Supply har købt britiske Garrets, der står for catering til en flåde på mere end 1000 skibe i havne verden over. Det er bare tre måneder siden, at Aalborg-virksomheden lukkede sit seneste opkøb.


AF KATRINE GRØNVALD RAUN
Offentliggjort 28.01.16 kl. 15:42

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Leverandører

DSV opruster på sikkerhed med tidligere chef for cybercrime-center

Kim Aarenstrup.jpg Leverandører:

Den stigende trussel fra hackere får DSV til at hæve it-sikkerheden i en nyoprettet stilling, som tidligere chef for Rigspolitiets Nationale Cybercrime Center skal stå i spidsen for.

Norske Noreco ryger i minus i andet kvartal

Leverandører:

Det norske olieselskab fik et underskud på 14 mio. norske kr. i andet kvartal. Selskabets strategi har været udfordret af en stor begivenhed år tilbage, men i dag har Noreco en fornuftig balance, lyder det.

Rambøll oplever bedring indenfor olie- og gasforretning

Leverandører:

Rambølls resultat for første halvår steg med 33 mio. kr., viser regnskabet torsdag. Den ellers udfordrede olie- og gasdivision har også forbedret resultatet, lyder det.

Dan-Bunkering: Markedet er ikke modent til LNG-satsning

Leverandører:

Efterspørgslen efter det miljørigtige brændstof LNG er slet ikke på et niveau, hvor det kan betale sig at gå ind på markedet, mener Henrik Zederkof, CEO for Dan-Bunkering, der ser flere udfordringer ved EU's satsning på et europæisk LNG-netværk.

Fayard genåbner Lindøværftets kæmpedok

Leverandører:

Fayard genåbner den store tørdok på Lindøværftet og får samtidig råderet og eksklusivitet på skibsreparationer i den dok, der i sin tid lagde fundament til verdens største containerskibe til Maersk. Dermed bliver Fayard en voldsom konkurrent til de toneangivende skibsværfter i hele Østersø-regionen og andre europæiske værfter.

Singapores Keppel-værft har fyret 18.000 på to år

Leverandører:

Frasalg og afskedigelser har igen ramt Singapores store Keppel-værft i første kvartal 2017. Inden for de seneste to år har værftet halveret sin globale arbejdsstyrke, fremgår det af regnskabet.

Forsiden lige nu

Dansk skroftværft frygter EU-ja til tyrkere

keldkokholm.jpg Rederier:

Det danske værft Fornæs Ship Recycling er et af de mest miljørigtige i Europa, hvilket især tiltrækker norske og engelske offshorerederier. Værftet risikerer dog at miste sin konkurrencefordel som grøn frontløber, hvis EU lukker de tyrkiske værfter ind i varmen.

Herman Billung vil købe nye skibe for 50 mio dollars

Tørlast:

Inden november vil Songa Bulk have flåden på plads, lyder forventningen fra Herman Billung over for ShippingWatch. Sammen med Arne Blystad kontrollerer Billung det unge tørlastselskab.

Rekordlav dansk beskæftigelse på DIS-skibe

Rederier:

Den danske handelsflåde er vokset markant, mens danske søfolk ombord på skibe i Dansk Internationalt Skibsregister (DIS) sætter ny bundrekord, skriver Søfartens Ledere på baggrund af tal fra Søfartsstyrelsen.

Prosafe glæder sig over Sverdrup-kontrakt i svær tid

Offshore:

Det er svære tider på markedet for hotelrigge, hvor nedturen igen slår hul på Prosafes bundlinjen. Derfor glæder selskabets danske topchef sig over en stor kontrakt med Statoil på Johan Sverdrup-feltet.

Rambøll oplever bedring indenfor olie- og gasforretning

Leverandører:

Rambølls resultat for første halvår steg med 33 mio. kr., viser regnskabet torsdag. Den ellers udfordrede olie- og gasdivision har også forbedret resultatet, lyder det.

Keppel-datter vinder milliardordre på containerskibe

Container:

Et amerikansk datterselskab til Singapore-værftskoncernen Keppel Offshore & Marine har vundet en stor ordre på at bygge containerskibe, der skal kunne sejle på LNG.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE