Log ind
Hamborg2.jpg
Foto: Dietmar Hasenpusch/Hamburg Port of Marketing

Arctic Securities og Fredriksen etablerer nyt mæglerselskab

Leverandører:

Det norske mæglerhus Arctic Securities har slået pjalterne sammen med John Fredriksen om det nye selskab Arctic Shipping Norway, der deles ligeligt mellem de to parter.


AF KATRINE GRØNVALD RAUN
Offentliggjort 26.01.16 kl. 07:35

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Leverandører

Rolls-Royce vil skære yderligere 800 jobs fra sin marineforretning

ROLLS III CROP.jpg Leverandører:

Rolls-Royce vil nedlægge op til 800 jobs i sin marinedivision, og motorleverandøren er ved at implementere en spareplan, der skal give årlige besparelser på op til 50 mio. pund fra midten 2017, oplyser selskabet.

Statsejede værfter i Kina planlægger neddrosling

Leverandører:

Svigtende efterspørgsel får den kinesiske Chongqing-region til at lancere en omfattende plan for at fjerne en femtedel af kapaciteten på de statsejede værfter i regionen.

Daewoo skal indfri kæmpe obligationslån næste år

Leverandører:

Det sydkoreanske værft Daewoo skal tilbagebetale obligationslån for næsten en mia. dollars til næste år. Så mange penge har gruppen ikke, og der kan derfor ligge en likviditetskrise i kortene, skriver koreansk medie.

Flådeglad Trump kan give ordrer til danske leverandører

Leverandører:

Donald Trump har varslet massive investeringer i flåden. Det kan dansk forsvarsindustri lukrere på, lyder det fra erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, som har været på charmetogt til USA sammen med fregatten Peter Willemoes.

Alfa Laval fyrer 90 i Aalborg

Leverandører:

Alfa Laval flytter dele af selskabets produktion til fabrik i Kina for at komme tættere på kunderne i værftsindustrien. Flytningen koster 90 medarbejdere jobbet.

Her er samtlige 100 kreditorer med krav mod OW Bunker

Leverandører:

ShippingWatch bringer her den komplette liste over de 100 selskaber, der har krav mod konkursboet i OW Bunker. Listen giver et indblik i den kolossale oprydning, kuratorerne i konkursboet er i gang med.

Forsiden lige nu

Da Clippers vicedirektør gik på jagt efter arbejdsglæden

Martin Egvang integrity bulk.jpg Tørlast:

Længslen efter at komme tilbage til kernen af forretningen fik Martin Egvang til at kvitte sit job som vicedirektør i Clipper for at starte Integrity Bulk op i slutningen af 2014 med fem investorer. ShippingWatch fortæller historien om valg og fravalg i en presset industri.

Her er ugens bedste på ShippingWatch

Rederier:

Maersk Line købte Hamburg Süd, Opec-landene blev enige om at skære i produktionen, mens en aftale mellem Hyundai og 2M-alliancen rykkede nærmere i ugen, der gik i shippingbranchen. Læs også om de fortsatte problemer i norsk offshore.

Dansk oliesag for milliarder nærmer sig målstregen

Offshore:

En erstatningstvist om den problemplagede danske Siri-platform bliver afgjort om få uger. Sagen er ifølge involveret advokat "ekstremt kompliceret" og har medført ekstraordinært mange dommere i Sø- og Handelsretten.

Trængt skibsmægler vil sælge Korsør-domicil

Rederier:

Fyringer har gjort domicilet for stort til den tilbageværende medarbejderstab i J. Poulsen Shipping. Ejendommen er sat til salg, men skibsmægleren vil helst blive boende.

Danske Bank: Maersk-opkøb svækker kreditværdighed

Container:

En pris på fire mia. dollars for Hamburg Süd vil lægge pres på værdierne i Maersk og øge investorernes frygt for en nedgradering af gruppens kreditværdighed, vurderer Danske Bank.

Medie: Maersk og MSC presser Hyundai helt i bund

Container:

Koreanske Hyundais forhandlinger om rederiets eventuelle deltagelse i 2M-alliancen med Maersk Line og MSC har ifølge koreansk medie været brolagt med problemer. Et møde i København på tirsdag kan blive afgørende.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE