Log ind
01banner-contact-tcm92-52396.jpg

Rolls Royce sender over 400 ansatte på tvungen ferie

Leverandører:

Ledelsen i den Rolls Royce-ejede motorfabrik Bergen Engines i Hordvikneset i Norge har krævet, at mere end 400 ansatte forlænger juleferien med en uge. Folk med ferie tilgode har dermed været hjemme siden to uger før jul.


AF CHRISTIAN BARTELS
Offentliggjort 08.01.16 kl. 11:38

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Leverandører

USA godkender første ballastvandssystem

IMG_3712.JPG Leverandører:

Den amerikanske kystvagt har typegodkendt det første system til rensning af ballastvand. Nødvendigt med flere godkendelser snart, lyder det fra Danmarks Rederiforening til ShippingWatch.

Medie: Hyundai Heavy i milliardaftale med Iran

Leverandører:

Det store koreanske skibsværft Hyundai Heavy er angiveligt ved at indgå en aftale om levering af ti skibe til Iran. Kontrakten har en værdi af 650 mio. dollars.

Statsejede værfter i Kina planlægger neddrosling

Leverandører:

Svigtende efterspørgsel får den kinesiske Chongqing-region til at lancere en omfattende plan for at fjerne en femtedel af kapaciteten på de statsejede værfter i regionen.

Rolls-Royce vil skære yderligere 800 jobs fra sin marineforretning

Leverandører:

Rolls-Royce vil nedlægge op til 800 jobs i sin marinedivision, og motorleverandøren er ved at implementere en spareplan, der skal give årlige besparelser på op til 50 mio. pund fra midten 2017, oplyser selskabet.

Sydkorea klar med milliardordrer som hjælp til værfterne

Leverandører:

Den sydkoreanske regering vil bestille en lang række skibe de næste to år for at hjælpe landets kriseramte værftsindustri. Det samlede ordrebeløb vil overstige seks mia. dollars.

Alfa Laval har fået svar på to spørgsmål om fremtiden

Leverandører:

Den store svenske leverandør af udstyr til marineindustrien Alfa Laval har inden for få måneder fået klarhed på to store miljøspørgsmål: svovl og ballastvand. "Vi skal have en ledende position i begge markeder," siger direktør for marinedivisionen, Peter Leifland, til ShippingWatch.

Forsiden lige nu

Sådan vil en oliefusion mellem Dong og Maersk se ud

oliefelt-maersk.jpg Offshore:

Slår Danmarks to største olieaktører sig sammen, som rygterne siger, vil det skabe et olieselskab, der internationalt set stadig kun er i småtingsafdelingen, og hvis produktionsfokus ligger uden for Danmark.

Clarksons: Tørlastskibe fører an i ophugningsræs

Tørlast:

Der har været godt gang i skrotningen af især tørlastskibe i 2016, skriver analysehuset Clarksons. Ophugningen har dog mistet pustet efter et stærkt første kvartal.

Schlumberger vurderer flere fyringer i Norge

Offshore:

Franske Schlumberger ser sig nødsaget til at foretage yderligere tilpasninger til markedssituationen. Ansatte i Norge risikerer fyreseddel.

Dong-fusion er den billige løsning for Maersk Oil

Offshore:

Efter strategiskifte og stort rederiopkøb vil A.P. Møller-Mærsk ikke skyde store summer efter Dongs olieforretning. Derfor er tanken om en billig fusion dragende, mener analytiker. Spørgsmålet er, om Dong har lyst.

Samsung aflyser gigant-ordre

Havne:

Trods svære tider i den sydkoreanske værftindustri, har Samsung Heavy Industries netop annulleret en ordre med en værdi på over 5 mia. danske kroner.

DP World skaber pengetank på 3,7 mia dollars

Havne:

Det arabiske terminalselskab DP World indgår et joint venture med en af Canadas største pensionsfonde om en investeringsfond på 3,7 mia. dollars. 25 pct. af fondens midler er afsat til nye projekter.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE