ShippingWatch

Montørordning lever fortsat i vækstudspil for søfarten

En skattemodel for udsendte rejsemontører i handelsflåden indgår i ny erhvervspakke, mens regeringen fortsat er i dialog med EU. "Årets vigtigste maritime nyhed," siger branchedirektør Jenny N. Braat.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Forsiden lige nu

"De mindre børsnoteringer er stort set døde, og det er en god ting"

I takt med at de traditionelle shippingbanker har skruet ned for lån til industrien, er alternativer som obligationer ved at finde fodfæste. Det vurderer i alt fald investeringsbanken Stifel, der samtidig glæder sig over, at børsmarkedet har vendt sig mod mere likvide selskaber.

Maersk-rederi leder stadig efter fordelene ved autonom skibsfart

Trods forsøg og fremskridt med fjernstyret skib spejder Maersk-gruppens Svitzer stadig efter konkrete kommercielle fordele ved autonom skibsfart, siger COO Leonardo Sonzio til ShippingWatch. Han slår dog fast, at området er for stort til ikke at blive udforsket.

Siem beder sine banker om hjælp

Det norske offshorerederi Siem har spurgt sine banker om hjælp med udsigt til en længere krise for offshore supply-markedet, oplyser rederiet i en meddelelse mandag. Andre strategier er også i støbeskeen.

Fragtraterne hænger stadig i bremsen

Tredje kvartal af 2017 var markant bedre end rædselsåret 2016, men fragtraterne er stadig kun på niveau med perioden 2011 til 2014, påpeger Seaintel i en ny analyse.

Seneste Leverandører

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere