Log ind
OW Bunker skib anker
Foto: OW Bunker

Leverandører lider nyt nederlag i amerikansk OW-sag

Services:

En domstol i New York har afgjort, at de fysiske leverandører af skibsbrændstof ikke har ret til OW Bunkers tilgodehavender i tre konkrete tilfælde. Dermed lider leverandørerne endnu et nederlag i det retslige slagsmål efter bunkerselskabets kollaps i 2014.


AF NIKLAS KRIGSLUND
Offentliggjort 12.01.17 kl. 07:13

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Services

Maersk Training laver nyt underskud i svært marked

Maersk Oil Halfdan Services:

Maersk Training må levere et underskud for andet år i træk i et marked, der fortsat er præget af problemerne i oliebranchen. Ledelsen forventer, at 2017 også vil blive udfordrende.

Nordiske banker ser svagt offshore og shippingmarked

Services:

Shipping og offshore er fortsat problematiske investeringer for DNB og Danske Bank, der begge er kommet med kvartalsregnskab.

Oliearbejdere kræver fortsat forbud mod ulykkeshelikopter

Services:

Flyveforbuddet mod Super Puma-helikopteren bør opretholdes, selv om de europæiske myndigheder har ophævet sit forbud. Det kræver fagforeningerne for de norske oliearbejdere i et brev til transportministeren.

Skat: Kapitalfond bag OW Bunker misbrugte skattelovgivning

Services:

Kapitalfonden Altor slørede pengesporene, da man med hjælp fra Deloitte førte 1,2 mia. kroner ud af Danmark. Nu vil Skat have 140 mio. kr. tilbage, skriver DR Nyheder.

Norsk tragedie ryster helikopterselskaber

Services:

"Helikopter-branchen er meget lille, og mange kender hinanden, så det er klart, at vi er meget berørte af ulykken i Norge," siger Susanne Hessellund, adm. direktør i Bel Air Aviation.

Dan-Bunkering: Hvem er de selskaber der sælger dårlig bunkers?

Services:

En af verdens største bunkers-virksomheder, Dan-Bunkering i Middelfart, kan ikke genkende, at kunderne - rederierne - får leveret dårlig bunkers. Det mener Skuld ellers er et stigende problem for rederierne.

Forsiden lige nu

Sprække i tandhjul bag fatal helikopterulykke

Irak - HOUGAARD NIELS.jpg Offshore:

En sprække i et tandhjul var årsag til helikopterulykken sidste år, der kostede 13 mennesker livet, fastslår den norske havarikommission i myndighedens foreløbige granskning af ulykken.

Her er ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier:

Danmark og flere andre lande får i disse måneder gransket deres statsstøtte til rederier og maritime virksomheder, mens John Fredriksens jagt på DHT fortsætter. Og så var ShippingWatch i denne uge til stede på stor konference i Singapore.

Frontlines nye angreb på DHT afværget

Tank:

Retten på Marshall Islands har ligesom retten i New York fastslået, at aftalen mellem BW Group og DHT Holdings ikke er problematisk. Frontline har begge steder forsøgt at få rettens ord for det modsatte for selv at få større del i DHT Holdings flåde af supertankere.

Wedell-Wedellsborg har skruet ned for sit shippingimperium

Rederier:

Johan Wedell-Wedellsborg har udviklet et nødlidende familierederi til milliardkoncernen Weco Group. Men efter flere frasalg det seneste år har han luftet tankerne om at skrue ned for shipping. ShippingWatch fortæller her om neddroslingen af investeringerne.

OW Bunkers ledelse tog afstand fra Altors skattefinte

Leverandører:

Den tidligere øverste ledelse i OW Bunker ville lægge afstand til den skattefinte, som Altor foretog for at sikre en ekstra milliongevinst. Det skriver DR.

Er 27,5 mia en god pris for et tysk containerrederi?

Container:

Den pris, som Maersk-gruppen betaler for det tyske rederi Hamburg Süd, ligner umiddelbart, at den ligger i den høje ende af, hvad der i forvejen var ventet i markedet, lyder det fra Jyske Bank. Prisen er fornuftig, er holdningen hos Nordea.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE