Log ind
Press8.jpg
Foto: PR/Semco Maritime

Semco Maritime får ny kapital efter to rædselsår

Services:

Semco Maritime får tilført 150 mio. kr. af sin ejer, C.W. Obel. Selskabet har været hårdt ramt af lave oliepriser de sidste par år, og kapitalforhøjelsen sker ifølge Jørgen D. Gade, CFO i Semco, for at sikre, at strategien bliver ført ud i livet.


AF SØREN PICO
Offentliggjort 06.01.17 kl. 12:03

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Services

Japansk finanshus vil skrue op for shippinglån i Europa

MT Amalienborg 3x5.jpg Services:

Det japanske finanshus Orix købte mandag shippinglån for 298 mio. dollars af Royal Bank of Scotland. Købet skal være bruges som springbræt til at skrue op for aktiviteterne inden for europæisk shipping.

Medie: Skotsk bank har solgt shippinglån

Services:

Royal Bank of Scotland er ifølge Reuters sluppet af med en del af sine shippinglån. Kilder fortæller til mediet, at banken har solgt udlån til især græske redere for 600 mio. euro. Banken afviser at kommentere historien.

Citigroup skyder salget af HSH Nordbank i gang

Services:

Jagten på at finde en køber til den tyske shippingbank HSH Nordbank er nu officielt gået igang. Det oplyser Citigroup, som står for salget, i en meddelelse mandag morgen.

Svitzers største marked afhænger af tre gas-kontrakter

Services:

Efter nedskrivninger på flere milliarder kroner på det absolut vigtigste marked har Svitzers nye CEO i Australien, Steffen Risager, taget fat på opgaven med at skabe vækst. Især tre kontrakter vil afgøre udviklingen. ShippingWatch har mødt Risager.

Fængslet ex-chef i OW Bunker har nyt oliejob på hånden

Services:

På trods af en sag om tocifret millionsvindel i Italien behøver Lars Bohn tilsyneladende ikke bekymre sig sin straffeattest lige foreløbig. Et nyt jobtilbud er ifølge hans forsvarer en sejr for danskeren.

Torben Østergaard har store planer med Shipping.dk

Services:

Shipping.dk var længe stenen i skoen i Torben Østergaard-Nielsens USTC-imperium. Nu er der sorte tal, og ambitionerne er store. Inden for kerneforretningen agentur og terminaler skal selskabet være blandt de største i Skandinavien, afslører USTC-ejeren over for ShippingWatch.

Forsiden lige nu

Opgøret mod Daewoos tidligere ledelse ruller videre

Triple-E 3.JPG Leverandører:

Den tidligere ledelse i det nødlidende kæmpeværft DSME er midt i retssager på baggrund af anklager om blandt andet korruption. Senest er den tidligere CEO for værftet fra 2006 til 2012 blevet trukket ind i sagen.

J. Lauritzen mister bunkeraftale med Hafnia

Tank:

Selvom begge parter øjensynligt har været godt tilfredse med resultatet, er aftalen om, at J. Lauritzen skulle stå for Hafnia Managements bunkerkøb, ophævet med virkning fra 1. april. Aftalen har sikret Lauritzen en dollar pr. indkøbt ton bunkerolie.

Color Line og Ulstein indgår aftale om verdens største hybridfærge

Leverandører:

Færgerederiet og det norske værft underskriver aftale om at bygge den hidtil største hybridfærge. Den skal sættes i drift i 2019 og bliver seneste skridt i Color Lines satsning på hybridfærger på rederiets korte ruter.

EU forsvarer frihandel efter Trumps aflysning af TPP

Rederier:

EU er et skridt nærmere en frihandelsaftale med Canada. Aftalen er vigtig i kampen mod protektionisme til skade for verdenshandlen, lyder det fra EU-politikere.

Bladt: Fyringer skal gøre os konkurrenceklar til et nyt prisleje

Leverandører:

Det er blandt andet de lave vinderbud fra Dong og Vattenfall på havmølleparker i Holland og Danmark, der nu får Bladt Industries til at skære til og afskedige 15 pct. af medarbejderstaben.

Avis: Statoil halverede vedligehold på ulykkesramt raffinaderi

Offshore:

Olieselskabet halverede i løbet af få måneder vedligeholdelsesbudgettet for Mongstad-raffinaderiet, skriver Dagens Næringsliv. Statoil har netop erkendt, at en ulykke på Mongstad kunne have kostet menneskeliv.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE