Log ind
Alan Bradley pro shot.png

Maersk-navnet skal åbne dørene for Svitzer i Asien

Services:

”Vores største udfordring er, at vi er på vej ind i en region, hvor mange ikke kender os eller ved, hvad Svitzer står for," siger Alan Bradley, chef for Svitzer i Asien, i et interview med ShippingWatch.


AF TENNA SCHOER
Offentliggjort 08.01.16 kl. 05:23

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Services

Ét konkursbo kan ende med hele regningen i OW-sag

OW Bunker overførsel olie Services:

Ét konkursbo risikerer at betale hele regningen, hvis kreditorerne i de fem boer efter OW Bunker taber sagen mod den tidligere ledelse og kapitalfonden Altor. Kurator forventer afklaring i oktober, inden sagen bliver indstævnet.

Glander og Scandinavian Bunkering fusionerer

Services:

Bunkerselskaberne Glander og Scandinavian Bunkering, der begge ejes af danske Bunker Holding, bliver fremover til et og samme selskab under Glander-navnet. Dermed får Glander adgang til selskabets andet kontor i Europa.

Shippinglån presser Commerzbank til massefyring

Services:

Den store tyske shippingbank Commerzbank, der også er Tysklands næststørste bank, skal fyre knap 10.000 ansatte ud af bankens i alt 45.000 fuldtidsansatte. Bankens dårlige shippinglån har en stor del af skylden for Commerzbanks krise, skriver Reuters.

Ejerskifte i Danmarks Skibskredit giver udsigt til negativ rating

Services:

Standard & Poor's ændrer sine udsigter for Danmarks Skibskredit til negativ efter, at to danske pensionkasser og en kapitalfond har overtaget majoriteten i shippingbanken. Kreditvurderingsbureauet fastholder dog sin udsteder-rating.

24 forhold bag bedrageri-tiltale mod dansk virksomhed

Services:

24 forhold af svindel i en treårig periode ligger bag bagmandspolitiets tiltale for groft bedrageri mod kendt dansk virksomhed i oliebranchen.

Medie: Altor i hård kritik af tidligere OW-chefer

Services:

I et svarskrift afviser kapitalfonden Altor, at et misvisende børsprospekt har noget med krakket i OW Bunker at gøre, og retter samtidig en skarp kritik mod ledende personer i det nu krakkede bunkerselskab. Det skriver Inside Business.

Forsiden lige nu

Maersk og Boeing vil jagte svovlsyndere sammen

_R4B0860b.jpg Leverandører:

De to industrigiganter Maersk og Boeing søger nu sammen med bl.a. Søfartsstyrelsen hjælp hos studerende på DTU, som i en kommende konkurrence skal give deres bud på, hvordan man kan håndhæve de kommende globale IMO-krav om lav svovludledning.

Pluk fra ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Rederier:

Olieprisen optur, salg af Danmarks Skibskredit, efterdønninger på ledelsesgangene i Maersk og ny køreplan for skibsfartens CO2-udledning var blandt ugens vigtigste begivenheder på ShippingWatch.

Besætning afhørt om deres indsats under tragisk forlis

Rederier:

Et forlis i Middelhavet denne sommer endte fatalt for hundredvis af immigranter, selv om besætningen på tankskibet Clipper Hebe havde indledt en redningsaktion. Efterfølgende blev besætningen afhørt af italiensk politi om deres indsats var tilstrækkelig. Skibsredere kalder sagen for principiel.

Regeringen vil lempe destinationskravet

Rederier:

Skatteminister Karsten Lauritzen kommer nu de rederier i møde, som på grund af Skats tolkning af reglerne ikke har kunnet opnå tonnageskat ved destinationer på havet.

Deutsche Bank: Skaden er sket for Scorpio

Tørlast:

Det er positivt for investortilliden, at topledelsen i Scorpio afskaffer en omdiskuteret model for udbetaling af honorarer til sig selv, mener Fearnley. Ifølge Deutsche Banks shippinganalytiker er sagen derimod et skoleeksempel på, hvor galt det kan gå.

Færgetragedie indledte Sydkoreas opgør med korruption

Leverandører:

Færgen Sewols forlis i april 2014, der kostede 304 passagerer livet, blev den direkte årsag til Sydkoreas opgør med en korruptionskultur, der har præget landets erhvervsliv og myndigheder. Fra i dag gælder nye regler.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE