Log ind
OW Bunker skibe havn
Foto: OW Bunker

Moody's tror igen på shippingindustrien

Rederier:

Et af verdens største kreditvurderings-bureauer Moody's tror igen på shipping-sektoren, som ikke længere har negative udsigter. Det er container- og tørlastsegmenterne, der er positive forventningerne til, fremgår det af en rapport fra selskabet. Med tankrederier er det noget helt andet.


AF TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 11.08.17 kl. 13:14

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Olien rammer højeste pris i over to år efter tyrkisk trussel

Wintershall rig platform olie offshore nordsø Rederier:

Olieprisen har på de internationale markeder ramt det højeste niveau i mere end to år. Mandag steg olieprisen over tre procent, og stigningen fortsætter tirsdag.

Fortsat underskud hos Venus Shipping

Rederier:

Det lykkedes ikke for rederiet Venus Shipping, der har hovedsæde nær Aalborg, at få vendt 2011-underskuddet sidste år. 2012 endte med et underskud på en halv mio. kr., viser regnskabet.

Dansk vindrederi vil slås for sin markedsdominans

Rederier:

Markedet for havvind spås en rasende vækst frem mod 2020 alene i Europa. Alligevel går det danske servicerederi Ziton efter at fastholde sin dominerende markedsposition, siger CEO Thorsten Jalk til ShippingWatch.

Sniffer skal også fange svovlsyndere i 2018

Rederier:

Projektet med en sniffer på Storebæltsbroen og helikoptere i luften skal også i 2018 hjælpe med at fange skibe, der ikke overholder kravene for svovl, oplyser Miljøstyrelsen til ShippingWatch.

Sådan vil Singapore sikre sin status som maritimt hub

Rederier:

Singapores maritime myndigheder, Maritime and Port Authority, har fået det oplæg, der skal sikre østatens status som Asiens absolutte maritime centrum. Se oplægget her og læs om de fem fokusområder.

Rederne lægger luft til nyt DIS-forslag

Rederier:

Der er ingen grund til at ændre en velfungerende DIS-ordning, siger Danske Rederier om forslag fra Søfartens Ledere, der vil gøre det muligt for søfolk at arbejde på nettoløn på andre flag end det danske.

Forsiden lige nu

Hyundai Heavy bekræfter stor ordre fra Polaris

Hyundai Heavy Industries værft Ulsan Sydkorea.jpg Leverandører:

Tørlastrederiet Polaris Shipping har bestilt 10 VLOC-skibe fra Hyundai Heavy Industries. Det bekræfter værftet over for et sydkoreansk medie. Ordren har option på yderligere fem skibe.

Store rederier ventes tage en større bid af reefer-markedet

Container:

Nicherederierne, som kun sejler med kølecontainere, står til at miste en del af deres markedsandel til de store containerrederier de kommende år. Markedet for køletransporter vil dog vokse, spår analysehuset Drewry.

Noreco henter advokat som ny topchef

Leverandører:

Det norske olieselskab Noreco får en advokat ind på posten som CEO. Den nye topchef erstatter Silje Augustson, som har siddet midlertidigt på posten det seneste år.

Hapag-Lloyd sender tre arabiske skibe til ophugning

Container:

Hapag-Lloyd har tilsyneladende fravalgt skrotværfter i Indien og sender istedet nu tre containerskibe til ophugning i Kina og Tyrkiet. Rederiet mener selv, at man nu har "rollen som pioner".

Maersk Container Industry mister sin topchef

Leverandører:

Et af de centrale selskaber i Maersk Transport & Logistics satsning på containerindustrien, Maersk Container Industry, har mistet sin topchef Stig Hoffmeyer. Det sker få måneder efter, at Maersk Lines COO blev bestyrelsesformand i selskabet.

Nordisk voldgift vil være flyveklar til næste år

Services:

Rammerne for en nordisk voldgift er klar, og nu mangler blot den afsluttende fase, siger Henrik Thal Jantzen, formand for den danske søretsforening. "Vi skal få det implementeret inden årets udgang."


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE