Log ind
transeuropa.jpg
Foto: Finnlines

Finnlines investerer igen efter nyt rekordresultat

Rederier:

Roro-rederiet slog igen sin egen rekord i første kvartal, og CEO forventer fortsat stærk performance på baggrund af især positive udviklinger på det finske marked. Selskabet er i gang med nyt stort investeringsprogram.


AF DANIEL LOGAN BERG-MUNCH
Offentliggjort 17.05.17 kl. 13:09

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Royal Arctic Line vil ud af kontrakt med Aalborg før tid

aalborghavn.jpg Rederier:

Det grønlandske rederi indleder nu forhandlinger med Aarhus Havn. Det sker, fordi rederiet vil ud af aftale med Aalborg Havn tre år før tid.

Blue Water sikrer sig trecifret mio-kontrakt

Rederier:

Den danske transportkoncern Blue Water Shipping har sikret sig en kontrakt på Nord Stream 2-projektet i Østersøen. Kontrakten har en værdi af næsten 300 mio. kr.

Svitzer og Rolls-Royce i nyt samarbejde på fjernstyrede skibe

Rederier:

Maersk-selskabet Svitzer og britiske Rolls-Royce har indgået et nyt samarbejde om at udvikle skibe, der kan styres fra land. De første testsejladser har allerede fundet sted i København. "Det er gået hurtigere, end vi troede," lyder det fra Rolls-Royce.

Medie: Havnearbejdere nedlægger arbejdet i Aalborg

Rederier:

I protest over at Royal Arctic Line vil flytte sine danske aktiviteter til Aarhus, har omkring 65 terminalarbejdere onsdag nedlagt arbejdet, skriver Nordjyske.

Royal Arctic Line trues med erstatningskrav på 200 mio

Rederier:

Mens tiden ifølge Royal Arctic Line er løbet fra Aalborg, bliver der ikke tale om forhandlinger om en tidlig nordjysk exit for rederiet, pointerer Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen overfor ShippingWatch. Derimod kommer det til at handle om hvor stor, erstatningen bliver.

Norden køber endnu et tankskib

Rederier:

Norden har investeret igen. Denne gang i et MR-produkttankskib fra 2010, som skal være med til at "øge kapaciteten og positionere tankforretningen mod mulige markedsforbedringer efter 2017," skriver rederiet.

Forsiden lige nu

Olieselskab vil fyre op til 170 i Norge

Wintershall Norge North Sea nordsø offshore Offshore:

National Oilwell Vargo vil reducere medarbejderstaben i Norge med hver tiende medarbejder, skriver Dagens Næringsliv. Olieselskabet har skåret hårdt til siden olieprisens fald.

Tankoperatør vinder langtidskontrakter for Statoil

Tank:

Den Singapore-baserede tankoperatør AET skal stå for driften af to nybyggede tankskibe, som Statoil forventer at få leveret i 2019. Skibene skal sættes ind i den norske del af Nordsøen og Barentshavet.

Afskibere: Derfor rammes reefer-markedet af nye alliancer

Container:

Afskiberne i Global Shippers' Forum advarede allerede i marts i år om konsekvenserne for importører og eksportører af blandt andet fødevarer ved fusionen af især Maersk Line og Hamburg Süd. Bekymringen er siden kun taget til.

Strejke fortsætter i Aalborg Havn efter RAL-konflikt

Havne:

Ifølge Nordjyske har ca. 65 terminalarbejdere i Aalborg torsdag valgt at fortsætte deres strejke som en reaktion på Royal Arctic Lines plan om at flytte de danske aktiviteter til Aarhus.

Altor hensætter ingen penge til erstatningssag efter OW Bunker

Services:

Risikoen for et negativt udfald i den verserende erstatningssag efter krakket i OW Bunker er meget lav, skriver Altor Equity Partners i sit 2016-regnskab. Kapitalfonden stod bag børsnotering af det konkursramte bunkerselskab.

Sydafrika siger nej til japansk containerfusion

Container:

Konkurrence-myndigheder i Sydafrika har vendt tommelfingeren ned til den planlagte fusion mellem NYK Line, MOL og K Line. En sammenlægning øger sandsynligheden for prisaftaler på containermarkedet, lyder det i afgørelsen.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE