Log ind
SOK ESBERN SNARE, støtteskib af ABSALON-klassen, i operation OCEAN SHIELD (anti pirateri) 1

Redere: Flere krigsskibe ved Somalia kan være mulighed

Rederier:

Det kan blive nødvendigt at bede om mere assistance fra flåden, lyder det fra de europæiske skibsredere i en kommentar til ShippingWatch efter de seneste hændelser med pirateri og kapringer ud for Somalias kyst.


AF TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 18.04.17 kl. 11:35

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Navigatørerne: Derfor har briterne flere skibsofficerer

Maersk operatør pic 1 Rederier:

Kig mod Storbritannien, der trods en mindre flåde har langt flere skibsofficerer end i Danmark, foreslår formanden for danske navigatører i Søfartens Ledere i forlængelse af vækstteamets anbefalinger til regeringen.

Maersk i stort digitaliserings-sats med Microsoft

Rederier:

Maersk-gruppens har indgået et samarbejde med Microsoft, der skal sikre, at kunderne hos Maersk på samme måde som hos Fedex nemt og nøjagtigt kan spore varerne.

"De privatejede rederiers tid er ved at rinde ud"

Rederier:

Sådan lød et af argumenterne, da CEO i Hafnia Tankers, Mikael Skov, og CEO i Teekay Corporation, Kenneth Hvid, deltog i en debat, hvor de skulle overbevise repræsentanter fra familieejede rederier om, at de tilhører fortiden.

Brian Mikkelsen er bekymret for protektionisme

Rederier:

Den danske erhvervsminister Brian Mikkelsen besøger i disse dage Japan i et eksportfremstød for den maritime industri. Han fortæller ShippingWatch, at han er bekymret for stigende tendens til protektionisme.

København ind i top 10 blandt verdens maritime hovedstæder

Rederier:

En ny analyse fra norske Menon Economics, der offentliggøres onsdag i Singapore, placerer København blandt verdens vigtigste maritime hovedstæder og næsten helt i front på den digitale revolution i shipping.

EU på vej med restriktive krav til maritim statsstøtte

Rederier:

Danmark og flere andre lande får i disse måneder gransket deres statsstøtte til rederier og maritime virksomheder. EU-Kommissionen forbereder en mere restriktiv praksis, erfarer ShippingWatch.

Forsiden lige nu

Falcks danske offshoreselskab får svært ved at nå 2017-mål

Falck Safety Services.jpg Services:

Overskuddet i den danske afdeling af Falck Safety Services blev øget væsentligt i 2016, men selskabet forventer, at det bliver svært at nå de finansielle mål for 2017. Samlet set faldt omsætningen i den globale forretning tilbage med næsten 30 pct.

Fredriksen fortsætter togt for at blive størst i supertank

Tank:

John Fredriksens fortsætter kampen for at overtage DHT, fordi det vil give hans tankrederi, Frontline, en totalt overlegen position i VLCC-markedet. "Størrelsen betyder noget," siger en analytiker til ShippingWatch. "Aldeles utilstrækkeligt bud," lyder det fra DHT.

Danmark nedskriver værdien af oliereserverne markant

Offshore:

En ny, ekstraordinær prognose for olie- og gasproduktionen viser, at Danmark om bare to år er ikke længere vil være selvforsynende med olie. Forsinkelser og lavere olieforekomster i Nordsøen betyder, at Danmark må nedskrive værdien af olieforretningen.

Seaspan tror på bedring i containermarkedet

Container:

2017 er ikke begyndt lige så godt som sidste år for Seaspan. Skibsejeren ser dog positivt på fremtiden og er klar til at drage fordel af den genopbygning af containermarkedet, der er i gang, lyder det fra CEO Gerry Wang.

Dong regner stadig med at sælge olie- og gasbutik i år

Offshore:

Planen er fortsat et salg af olie- og gasaktiviterne i Dong i løbet af i år, bekræfter den danske energikoncern, som i dag har fremlagt regnskab for første kvartal.

Brian Mikkelsen er bekymret for protektionisme

Rederier:

Den danske erhvervsminister Brian Mikkelsen besøger i disse dage Japan i et eksportfremstød for den maritime industri. Han fortæller ShippingWatch, at han er bekymret for stigende tendens til protektionisme.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE