Log ind
Søren Hansen1.jpg
Foto: Søren Hansen1

"Dagen efter fyringen blev jeg ringet op af et rederi"

Rederier:

Navigatører og skibsassistenter er blevet ramt af fyringer i shippingbranchen og kæmper om de få job, der er tilbage. Anderledes er det for maskinmestrene. Hvis de altså søger andre brancher. Men maskinmester Søren Hansen var ikke færdig med at sejle, da han blev sagt op.


AF MAJA HALD
Offentliggjort 30.12.16 kl. 07:53

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Trump trækker stikket på TPP

Donald Trump12.jpg Rederier:

Med et dekret følger den nyindsatte præsident op på sit valgløfte og trækker som ventet USA ud af planerne om en stor frihandelsaftale mellem en række lande rundt om Stillehavet.

IMO står over for to problemer med globale svovlkrav

Rederier:

Indførelsen af de globale svovlkrav fra 2020 stiller IMO over for særligt to problemer, som den internationale organisation netop er gået i gang med at løse.

Svitzer skruer op for Brasilien

Rederier:

Svitzer vil mere end fordoble antallet af slæbebåde under brasiliansk flag, så flåden når op på 10 skibe med årets udgang. Maersk-gruppens rederi udvider desuden med en ny i sin brasilianske forretning, der samtidig har fået to nye direktører.

Yang Ming vil trække på kæmpe redningspakke fra regeringen

Rederier:

Det taiwanesiske containerrederi Yang Ming vil komme igennem sine økonomiske problemer ved at få midler fra den milliardstore redningspakke til shippingbranchen, som den taiwanesiske regering har lanceret.

I.M. Skaugen indgår langvarig gaskontrakt

Rederier:

Det norske gasrederi har netop landet en langvarig kontrakt for tre multigasskibe. Ordren ventes at give I.M. Skaugen en årlig indtægt på 42 mio. dollars.

Shippingselskaber sælger massevis af obligationer i Norge

Rederier:

Den gradvise stabilisering af olieprisen får kapitalspillere til at satse på især norske shippingobligationer, skriver Bloomberg. Höegh LNG og Odfjell er blandt de rederier, der har solgt nyudstedte obligationer.

Forsiden lige nu

Opgøret mod Daewoos tidligere ledelse ruller videre

Triple-E 3.JPG Leverandører:

Den tidligere ledelse i det nødlidende kæmpeværft DSME er midt i retssager på baggrund af anklager om blandt andet korruption. Senest er den tidligere CEO for værftet fra 2006 til 2012 blevet trukket ind i sagen.

J. Lauritzen mister bunkeraftale med Hafnia

Tank:

Selvom begge parter øjensynligt har været godt tilfredse med resultatet, er aftalen om, at J. Lauritzen skulle stå for Hafnia Managements bunkerkøb, ophævet med virkning fra 1. april. Aftalen har sikret Lauritzen en dollar pr. indkøbt ton bunkerolie.

Color Line og Ulstein indgår aftale om verdens største hybridfærge

Leverandører:

Færgerederiet og det norske værft underskriver aftale om at bygge den hidtil største hybridfærge. Den skal sættes i drift i 2019 og bliver seneste skridt i Color Lines satsning på hybridfærger på rederiets korte ruter.

EU forsvarer frihandel efter Trumps aflysning af TPP

Rederier:

EU er et skridt nærmere en frihandelsaftale med Canada. Aftalen er vigtig i kampen mod protektionisme til skade for verdenshandlen, lyder det fra EU-politikere.

Bladt: Fyringer skal gøre os konkurrenceklar til et nyt prisleje

Leverandører:

Det er blandt andet de lave vinderbud fra Dong og Vattenfall på havmølleparker i Holland og Danmark, der nu får Bladt Industries til at skære til og afskedige 15 pct. af medarbejderstaben.

Avis: Statoil halverede vedligehold på ulykkesramt raffinaderi

Offshore:

Olieselskabet halverede i løbet af få måneder vedligeholdelsesbudgettet for Mongstad-raffinaderiet, skriver Dagens Næringsliv. Statoil har netop erkendt, at en ulykke på Mongstad kunne have kostet menneskeliv.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE