Log ind
Troels_Lund_Poulsen.jpg

Regeringen lancerer blåt vækstteam om få uger

Rederier:

Inden for de kommende uger vil erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) præsentere planerne for et nyt blåt vækstteam, erfarer ShippingWatch. Et bestemt punkt står øverst på rederiforeningens ønskeliste.


AF CHRISTIAN BARTELS, OLE ANDERSEN OG TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 18.03.16 kl. 11:54

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Kontrakterne begynder at blive længere for Maersk Supply

steen-s-karstensen.jpg Rederier:

Det trængte offshorerederi Maersk Supply Service indgik for nylig en halvanden år lang aftale i Mexico, og snart kan rederiet offentliggøre endnu længere kontrakter, siger CEO Steen S. Karstensen til ShippingWatch. De svære markedsbetingelser vil dog fortsætte.

Svitzer overtager aftaler og udvider flåden i Portugal

Rederier:

Svitzer har indgået en aftale med portugisiske Rebosado, der betyder, at det danske selskab overtager en rækker aftaler i havnen i Setubal og samtidig fordobler flåden i Portugal.

Erria går i plus og opjusterer forventninger

Rederier:

Shippingselskabet Erria har lavet et overskud i årets første seks måneder. De gode resultater betyder, at ledelsen opjusterer forventningerne til hele året.

Medie: Johan Uggla bliver direktør for Maersk Training

Rederier:

Maersk-arvingen Johan Uggla overtager direktørstolen i forretningsdivisonen Maersk Training, der uddanner offshore-medarbejdere i sikkerhed. Det skriver Søfart.

Analytiker sætter pris på Maersks energiselskaber

Rederier:

En analytiker fra investeringsbanken Jefferies vurderer, at de resterende tre selskaber i Maersk Energy kan indbringe omkring 7,5 mia. dollars. I et nyt notat sætter han pris på Maersk Drilling, Maersk Tankers og Maersk Supply Service.

DNV GL skal hjælpe EU med værftsbesøg i Alang

Rederier:

DNV GL og den hollandske ingeniørvirksomhed Arcadis skal hjælpe EU-Kommissionen med at udføre inspektioner af værfter uden for Europa, som vil med på den europæiske liste over godkendte ophugningsfaciliteter.

Forsiden lige nu

Dansk skroftværft frygter EU-ja til tyrkere

keldkokholm.jpg Rederier:

Det danske værft Fornæs Ship Recycling er et af de mest miljørigtige i Europa, hvilket især tiltrækker norske og engelske offshorerederier. Værftet risikerer dog at miste sin konkurrencefordel som grøn frontløber, hvis EU lukker de tyrkiske værfter ind i varmen.

Herman Billung vil købe nye skibe for 50 mio dollars

Tørlast:

Inden november vil Songa Bulk have flåden på plads, lyder forventningen fra Herman Billung over for ShippingWatch. Sammen med Arne Blystad kontrollerer Billung det unge tørlastselskab.

Rekordlav dansk beskæftigelse på DIS-skibe

Rederier:

Den danske handelsflåde er vokset markant, mens danske søfolk ombord på skibe i Dansk Internationalt Skibsregister (DIS) sætter ny bundrekord, skriver Søfartens Ledere på baggrund af tal fra Søfartsstyrelsen.

Prosafe glæder sig over Sverdrup-kontrakt i svær tid

Offshore:

Det er svære tider på markedet for hotelrigge, hvor nedturen igen slår hul på Prosafes bundlinjen. Derfor glæder selskabets danske topchef sig over en stor kontrakt med Statoil på Johan Sverdrup-feltet.

Rambøll oplever bedring indenfor olie- og gasforretning

Leverandører:

Rambølls resultat for første halvår steg med 33 mio. kr., viser regnskabet torsdag. Den ellers udfordrede olie- og gasdivision har også forbedret resultatet, lyder det.

Keppel-datter vinder milliardordre på containerskibe

Container:

Et amerikansk datterselskab til Singapore-værftskoncernen Keppel Offshore & Marine har vundet en stor ordre på at bygge containerskibe, der skal kunne sejle på LNG.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE