Log ind
SmedegaardSkou-version4.jpg
Foto: Maersk

Maersk har fundet sin nye IR-chef

Rederier:

A.P. Møller - Mærsk har fundet ny chef for investor relations-afdelingen. Og det er en person med dybt kendskab til konglomeratet.


AF JACOB BREJNEBØL KNUDSEN, FINANS
Offentliggjort 03.03.16 kl. 12:43

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

CMA CGM i minus med 100 mio dollars

CMA CGM.jpg Rederier:

Den franske rederigigant CMA CGM tabte stort i de første tre måneder af 2016, og rederiet udruller nu en spareplan til en mia. dollars, fremgår det af kvartalsrapport.

Danske Færger klager over Mols Liniens bornhomer-kontrakt

Rederier:

En klage fra det Clipper-ejede rederi udsætter Mols Liniens færgekontrakt ved Bornholm.

Svovlsyndere kan slippe med få tusinde euro i bøde

Rederier:

Bødestraffen for skibe, der bryder de internationale svovlregler, spænder fra 2900 euro til 6 millioner euro. Det viser en ny rapport fra OECD, der stiller spørgsmålstegn ved visse landes motivation til at håndhæve reglerne. Giv rederierne bevisbyrden, lyder opfordringen.

EU: Vores krav vil forbedre Alang

Rederier:

EU bliver kritiseret for at bremse fremskridtet i Alang med sine nye krav til ophug. Men faktisk forholder det sig stik modsat, oplyser Kommissionen over for ShippingWatch. Ideen er netop, at strenge krav skal få de indiske værfter til at forbedre sig, så de kan komme med på EU's hvidliste.

1500 shippingfolk samles til networking i København

Rederier:

København bliver vært for et af de største arrangementer i Europa inden for shipping, når 1500 redere, mæglere, kunder og leverandører mødes til networking i maj. Der er rekordtilmelding til arrangementet.

Maskinmestre til søs tjener som overlæger i land

Rederier:

Lønningerne til de danske maskinmestre, der tager hyre til søs i stedet for at arbejde i land, tordner i vejret. Selv grundlønnen til en ledende overlæge er nu overhalet.

Forsiden lige nu

Gearbulk i hemmeligt forlig om Bulk Jupiters dramatiske forlis

Screen Shot 2015-09-24 at 10.22.09 am.png Tørlast:

Det juridiske opgør om ansvaret for Bulk Jupiters forlis, der kostede 18 besætningsmedlemmer livet, er afsluttet i et hemmeligt forlig. Meget taler for, at skibets ejer, rederiet Gearbulk og dets forsikringsselskab, har trukket det længste strå.

Esvagt runder en milliard i kriseår for branchen

Offshore:

Det danske offshorerederi Esvagt rundede en milliard kr. i omsætning i 2015, hvor branchen ellers var hårdt udfordret. Selskabet, der overgik fra Maersk til to fonde i det forgangne år, forbereder sig nu på et svært 2016 med en spareplan.

Græsk rederformand: Højere skat vil medføre udflagning

Rederier:

Græske rederier vil i international målestok blive blandt de hårdest beskattede som følge af nye EU-krav, mener formanden for landets skibsrederforening, der advarer om udflagning.

Bank: Flydende olielagring er populært - men en tvivlsom forretning

Tank:

Olietradere benytter sig i stigende omfang af at lagre olie på skibe, lyder det fra Morgan Stanley. Også selv om de for øjeblikket taber penge på det.

Aktiviteten falder i Topaz i 2016

Offshore:

Topaz Energy & Marines koncernomsætning er faldet fra 85,2 mil. dollar i første kvartal 2015 til 77,7 mil. dollar i 2016. CEO René Kofod-Olesen begrunder tilbagegangen med lave oliepriser og hård konkurrence i Nordafrika og Mellemøsten.

Shipping- og offshorebank klar til børsen i Oslo

Services:

Den norske shipping- og offshorebank Pareto Bank er klar til børsen i Oslo. Aktien handles første gang inden 7. juli, oplyser Oslo Børs.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE