Log ind
38213100 - 13_11_2013 - Spain Oil Disaster -.jpg

Intertanko i voldsomt angreb på dom i historisk skibsforlis

Rederier:

I et forsvarsskrift for Apostolos Mangouras, kaptajnen for tankeren Prestige, der for nylig blev idømt to års fængsel for skødesløshed, skriver Intertanko, at kaptajnen er blevet gjort til syndebuk i et politisk spil, der helt frifinder den spanske stat for det historiske oliespild.


AF CHRISTIAN BARTELS
Offentliggjort 02.02.16 kl. 09:02

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Danske rederichefer tror på vækst efter svære år

stellardaisy.jpg Rederier:

Årelang krise er afløst af forsigtig optimisme om et fundamentalt og holdbart skift til det bedre i den internationale shippingindustri. Det viser en panelundersøgelse blandt danske rederidirektører.

Svitzer vil sælge 11 arbejdsløse skibe

Rederier:

Maersk-gruppens slæbebådsselskab Svitzer vil sælge 11 oplagte skibe, som er uden udsigt til at få arbejde til bæredygtige priser på grund af overkapaciteten på markedet.

Finland åbner testområde for autonome skibe

Rederier:

Den finske sammenslutning Dimecc, der arbejder med autonome skibe, har åbnet det første testområde i verden, hvor rederier, leverandører og andre med interesse i autonome skibe kan prøve sejlads med dem af.

Danske rederier navigerer i svær overkapacitet

Rederier:

De danske rederier har nået bunden, og en forsigtig optimisme er begyndt at indfinde sig. Spørgsmålet er, om rederierne sammen kan finde vej op fra dybet.

Maskinmestre til søs tjener som overlæger i land

Rederier:

Lønningerne til de danske maskinmestre, der tager hyre til søs i stedet for at arbejde i land, tordner i vejret. Selv grundlønnen til en ledende overlæge er nu overhalet.

Transocean køber norske Songa Offshore

Rederier:

Riggiganten Transocean har indgået en aftale med Songa Offshore om at købe selskabet, oplyser det norske rigselskab. Flere var interesserede i Songa Offshore, fortæller CFO Jan Rune Steinsland til ShippingWatch.

Forsiden lige nu

Svitzer vil sælge 11 arbejdsløse skibe

oden-and-ebba-maersk-gothenburg-sweden.jpg Svitzer Rederier:

Maersk-gruppens slæbebådsselskab Svitzer vil sælge 11 oplagte skibe, som er uden udsigt til at få arbejde til bæredygtige priser på grund af overkapaciteten på markedet.

Nordens forventninger kommer under luppen

Tørlast:

Nordens forretningsområder tørlast og olie er fortsat presset af svage markeder, og det kan betyde en nedjustering for rederiet, når regnskabet kommer torsdag morgen.

Så meget solgte Rickmers sine fem MPP-skibe for

Tørlast:

Ifølge Alphaliner solgte den trængte Rickmers Groups sine fem store MPP-skibe til tyske Zeaborn for seks mio. dollars per styk.

Maersk Line mangler ni godkendelser til Hamburg Süd-køb

Container:

Der mangler stadig grønt lys fra en række lande verden over, før Maersk Line kan regne købet af Hamburg Süd for helt i hus, siger CEO Søren Skou i forbindelse med kvartalsregnskabet.

Jacob Meldgaard tror på flad udvikling i produkttank

Tank:

Danske Torm kom ud af andet kvartal med et driftsoverskud på 36 mio. dollars og en negativ bundlinje på to mio. dollars. Flad udvikling fortsat ind i tredje kvartal, siger topchef Jacob Meldgaard til ShippingWatch.

Hamborg Havn fastholder vækst i hård konkurrence

Havne:

Væksten i havnen i Hamborg ligger på det samme niveau som sidste år. Stabilt resultat i et svært marked og bedre end andre tyske havne, siger Axel Mattern, CEO for Port of Hamburg Marketing.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE