Log ind
5555starbulk.jpg
Foto: Star Bulk

Deutsche Bank: Tørlastkrise vil presse ophug igennem

Rederier:

Tørlastindustrien er på vej ind i en endnu hårdere periode, og dermed er scenen sat til at nå markant større ophugning af skibe i 2016 end sidste år, vurderer Deutsche Bank i analyse.


AF KATRINE GRØNVALD RAUN
Offentliggjort 06.01.16 kl. 07:11

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Medie: Hapag-Lloyd tvivler på Qatar i fusion

hapag-lloyd5.jpg Rederier:

Ifølge Reuters er det tyske containerrederi Hapag-Lloyd bekymret for Qatars langsigtede engagement efter fusionen med arabiske UASC, hvor oliestaten er storaktionær.

Maersk sætter gang i optionsprogram

Rederier:

Maersk har onsdag igangsat et optionsprogram, hvor i alt 25.500 optioner ventes tildelt til samlet 80 medarbejdere i direktionen og andre lederfunktioner.

Fredericia Shipping øger overskuddet

Rederier:

"Vi nyder godt af, at vi er rimelig diversificeret i vores forretningsaktiviteter," siger adm. direktør Klaus G. Andersen i Fredericia Shipping til ShippingWatch ovenpå en stigning på bundlinjen sidste år.

Pram: Vi er stolte af ophugning i Indien

Rederier:

Maersk-gruppen er stolte af den ophugning af skibe, selskabet får foretaget på strandene i Indien og Bangladesh, og som har mødt omfattende kritik. "Vi gør en forskel, og det er jeg stolt over," siger Michael Pram Rasmussen, afgående bestyrelsesformand i Maersk-gruppen.

Michael Pram: Maersk har udviklet 15 digitale prototyper

Rederier:

Maersks fokus på digitalisering betyder, at der er oprettet en separat digital organisation i Maersk-gruppen, og at selskabet har udviklet 15 digitale prototyper, fortæller afgående bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen på Maersks generalforsamling i Bella Center.

Navigatører sår tvivl om sikkerhed ved førerløse skibe

Rederier:

Førerløse skibe har kun en berettigelse, hvis de positivt kan bidrage til erhvervets udvikling og ikke mindst større sejladssikkerhed, mener Søfartens Ledere i kronik.

Forsiden lige nu

Wedellsborg indstiller historisk roro-service på Atlanten

Udklip.PNG Tørlast:

Nedlukningen af den service, der forbandt Middelhavet med USA's østkyst og dele af Latinamerika, afslutter 60 års tilstedeværelse for rederiet på denne rute. Ifølge Alphaliner indstilles sejladsen på grund af vedvarende tab.

Siem Offshore vil forlænge milliardlån

Offshore:

Siem Offshore vil forlænge løbetiden på to norske obligationslån. Offshorerederiet, som er kontrolleret af Kristian Siem, vil desuden udstede aktier for i alt 190 mio. norske kr. Emissionen er fuldt ud garanteret af den største aktionær, Siem Europe.

Hundredevis af fyringer på vej i norsk oliebranche

Offshore:

Statoil kan være på vej til at reducere antallet af medarbejdere med 500 i løbet af de næste tre år, skriver Stavanger Aftenblad ifølge TDN Finans.

Vækst i Dyrbyes C-leanship lader vente på sig

Leverandører:

Skibsrensningsselskabet C-leanship med Tomas Dyrbye i spidsen har arbejde til selskabets pt. eneste maskine til rensning af skibe. Selskabets vækstplaner er udskudt til senere på året, fortæller Tomas Dyrbye til ShippingWatch.

Maersk sætter gang i optionsprogram

Rederier:

Maersk har onsdag igangsat et optionsprogram, hvor i alt 25.500 optioner ventes tildelt til samlet 80 medarbejdere i direktionen og andre lederfunktioner.

Lightship Chartering satser på London

Services:

Skibsmæglerselskabet Lightship Chartering åbner nyt kontor i London og vil have 20 ansatte i den britiske hovedstad inden for de næste tre år, lyder planen. Første kvartal i år var det bedste i mæglerhuset siden 2009, fortæller formand Morten Have til ShippingWatch.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE