Log ind
UASC A13- Malik Al Ashtar   UNITED ARAB SHIPPING COMPANY (S.A.G.).jpg

SeaIntel: Svovlkrav ændrer ikke containerruter

Rederier:

Mange har spekuleret i, om de nye svovlkrav vil føre til, at rederne vælger at omlægge og ændre deres ruter til at bestå af flere små. Det kommer ikke til at ske, vurderer SeaIntel.


AF LOUISE VOGDRUP-SCHMIDT
Offentliggjort 12.05.14 kl. 08:02

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Skibskreditten forudser radikale ændringer for shipping

OW Bunker skibe havn Rederier:

Det marked, den globale shippingindustri har ageret i de seneste mange år, vil se væsentligt anderledes ud i løbet af det næste årti. Det forudser Danmarks Skibskredit i en ny prognose.

Esvagt forbereder sig på lavere aktivitet i 2017

Rederier:

Den lave oliepris vil fortsat lægge en dæmper på aktivitetsniveauet i 2017, lyder det fra Esvagt i forbindelse med rederiets årsregnskab. Trods tilbagegang på bundlinjen betegnes sidste års overskud som "fair."

Esvagt-direktør: Besparelser vil ikke koste ansatte

Rederier:

Medarbejderantallet kommer ikke til at ændre sig hos Esvagt i år, selvom rederiet med base i Esbjerg også i 2017 vil være hårdt presset af det lave offshoremarked og vil have omfattende fokus på omkostninger. Det siger CEO Søren Nørgaard Thomsen til ShippingWatch.

Bernhard Schulte udvider igen sin tilstedeværelse i Latinamerika

Rederier:

For anden gang på et år åbner tyske Bernhard Schulte Shipmanagement nyt kontor i Mexico for at styrke sin tilstedeværelse i hele Latinamerika.

Danske rederier i politisk stormvejr om laster fra Vestsahara

Rederier:

SF og Enhedslisten kræver at regeringen griber ind mod rederier, der sejler med laster fra det marokkansk besatte område, men udenrigsministeren afviser et indgreb.

Esvagt-ansatte går ned i arbejdstid og løn

Rederier:

Esbjerg-rederiet Esvagt og fagforeningen 3F Sømændene har indgået en aftale, som betyder, at 350 skibsassistenter går ned i arbejdstimer og løn. [opdateret 17:04 med kommentar fra Esvagt]

Forsiden lige nu

Noble Group er ude i en kamp for overlevelse

Ocean Emerald-Discharging coal in Tanjung Bin1.jpg Tørlast:

Det store asiatiske råvareselskab Noble Group, der blandt andet består af tørlastrederiet Noble Chartering med danske Michael Nagler i spidsen, er ude i en reel overlevelseskamp. Dårlige nyheder de seneste uger giver næring til tvivlen om fremtiden for gruppen, der er noteret i Singapore.

Pontoppidan: Nordic Shipholdings børsplaner er intakte

Tank:

"Det er svært for mange selskaber at børsnotere i øjeblikket, og derfor kan nogen måske se en interesse i at være med på den platform, vi har i København," siger bestyrelsesformand Knud Pontoppidan i Nordic Shipholding til ShippingWatch.

Frontline ramt af svage rater i første kvartal

Tank:

Råolierederiet Frontline må se sit overskud dykke i første kvartal af 2017, hvor raterne har været svage på tankmarkedet. Topchefen er dog optimistisk og fastholder strategien om at vokse trods de fejlslagne forsøg på at overtage konkurrenten DHT.

Statoil sætter navn på favorit til ny formand

Offshore:

Efter at han mandag sagde sin topstilling gennem ni år op, er 60-årig geofysiker nu nomineret til posten som ny bestyrelsesformand i nordens største energiselskab.

BW Offshore gik tilbage i første kvartal

Rederier:

BW Groups offshorerederi fik et betydeligt mindre driftsresultat i første kvartal i år end i det foregående kvartal. Selskabet ser sig efter kvartalet rustet til nye projekter blandt andet på grund af et nyt partnerskab med ICBC.

Bernhard Schulte udvider igen sin tilstedeværelse i Latinamerika

Rederier:

For anden gang på et år åbner tyske Bernhard Schulte Shipmanagement nyt kontor i Mexico for at styrke sin tilstedeværelse i hele Latinamerika.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE