Log ind
Laem_161.JPG
Foto: Maersk Line

Alphaliner: Containerredernes indtjening dykker trods ratehop

Rederier:

Høje brændstofpriser og ringere efterspørgsel har suget en stor mængde luft ud af de voldsomme rateforhøjelser, de store containerrederier har indtroduceret siden januar i år. Det viser Alphaliners nye analyse af de 18 toneangivende redere på Europa-Asien.


Af OLE ANDERSEN
Offentliggjort 05.06.12 kl. 07:44

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Scandlines-færge faldt to meter ved uheld

Schleswig-Holstein_h_low.jpeg Rederier:

Først til sommer vil den beskadigede Scandlines-færge Prinsesse Benedikte være klar til Rødby-Puttgarten igen. Detaljerne om uheldet, der slog hul i skroget på det polske Remontowa værft i starten af marts, er nu kommet frem.

De store beslutningers tid for Ane Uggla

Rederier:

Knap tre år er der gået siden Mærsk Mc-Kinney Møller døde. Siden har Ane Uggla forvaltet familiens arv. Og det har ikke skortet på store og vigtige beslutninger: Ejerfonden bag er ændret, Dansk Supermarked er afhændet, Danske Bank-aktierne flyttet - og så har Ane Uggla også haft tid til at donere 1 mia. kr. til den danske folkeskole.

Maersk afslører sine politiske donationer

Rederier:

Før sin generalforsamling i dag mandag har Maersk løftet sløret for de politiske pengestrømme, efter der er stillet en række spørgsmål.

Maersk-formand: Flere frasalg under overvejelse

Rederier:

Selv om Maersk har frasolgt Danske Bank og Dansk Supermarked og overvejer yderligere frasalg, vil Maersk vedblive at være et globalt konglomerat for blandt andet at sprede risikoen, siger bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen på mandagens generalforsamling.

Ekstraordinært Maersk-udbytte på 1671 kr per aktie

Rederier:

Bestyrelsen i A.P. Møller har foreslået et ekstraordinært udbytte til sine aktionærer på 1671 kr. per aktie efter salget af Danske Bank.

Maersk Supply bestiller skibe for tre mia kr

Rederier:

Maersk Supply Service har bestilt fire nye Subsea Support Vessels. Investeringen til 470 mio. USD er et led i Maersk-selskabets strategi om at omforme flåden og i det hele taget blive større.

Forsiden lige nu

MSCs nordeuropæiske selskab fordobler overskud

Århus Havn MSC bugsering tug slæbebåd Container:

MSC Scandinavia Holding, der har hovedkontor i København som en del af containergiganten Mediterranean Shipping Company, fordoblede sit overskud i 2014, viser nyt regnskab.

SeaIntel: Nemt at snyde svovlkontrol i havne

Container:

Straffene for svovlsyndere er nogle steder i Nordeuropa stadig så milde, at det kan betale sig at snyde med svovlkravene. Nu er flere inspektioner imidlertid på vej, skriver SeaIntel i et overblik over det nordeuropæiske ECA.

Maersk-formand: Flere frasalg under overvejelse

Rederier:

Selv om Maersk har frasolgt Danske Bank og Dansk Supermarked og overvejer yderligere frasalg, vil Maersk vedblive at være et globalt konglomerat for blandt andet at sprede risikoen, siger bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen på mandagens generalforsamling.

CMA CGM forbedrede sit årsresultat med 43 procent

Container:

Verdens tredjestørste containerrederi, franske CMA CGM, forbedrede sit nettoresultat i 2014 med 43 procent til et plus på 584 millioner USD. Omsætningen gik frem, viser regnskabet. Rederiet bestiller nu de første skibe over 20.000 teu.

CT Offshore flerdoblede indtjeningen i 2014

Rederier:

A2Sea datterselskabet CT Offshore voksede stærkt på indtjening og omsætning i 2014 målt i forhold til 2013. Offshore-rederiets omsætning bliver ikke lige så stærk i år, fortæller CEO Jens Frederik Hansen til ShippingWatch.

Tysk budgetudvalg kræver genforhandling af Femern

Rederier:

Nu presser eT enigt tysk budgetudvalg på for at genforhandle aftalen om Femern-forbindelsen.
Ledige stillinger


ANNONCE