Log ind Opret login
Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Mr. Triple-E forlader Maersk Maritime Technology

BoCerup.JPG Rederier:

Han har stået i spidsen for udviklingen af verdens største containerskib, Maersk Lines Triple-E, og været med til at sikre milliardbesparelser i hele Maersk-flåden. Nu har CEO i Maersk Maritime Technology, Bo Cerup-Simonsen, opsagt sin stilling for at starte i nyt job 1. juli.

ShippingWatch i påsken

Rederier:

ShippingWatch ønsker læsere, annoncører og samarbejdspartnere en god påske. Vi er tilbage for fuld styrke den 22. april 2014.

Maskinmestre til søs tjener som overlæger i land

Rederier:

Lønningerne til de danske maskinmestre, der tager hyre til søs i stedet for at arbejde i land, tordner i vejret. Selv grundlønnen til en ledende overlæge er nu overhalet.

Her lander regningen for Emma Maersk

Rederier:

Regningen for reparationen af prestigeskibet i Maersk Lines E-serie, Emma Maersk, kan gøres op nu. Se her hvor meget det kostede, at skibet sprang læk i Suez Kanalen. Og se hvad Maersk Gruppen selv må betale.

Drewry: Nu kommer ULCV-bølgen fra de små redere

Rederier:

De allerstørste containerskibe er ikke længere forbeholdt de allerstørste rederier. Størstedelen af de nye ULCV'ere, der kommer på markedet inden for et par år, står de små containerrederier bag, skriver Drewry.

Priserne på brændstof rekordhøje i 2013

Rederier:

Prisen på skibsbrændstof vil nå et rekordstort niveau i år, da eksportnedskæringer på olie vil krympe forsyningerne, forudser rådgivervirksomheden inden for tank, McQuilling Services LCC, skriver Bloomberg.

Forsiden lige nu

Leverandør tror på mia gevinst fra scrubber-opsving

Pureteq_scrubber.JPG Leverandører:

Bestyrelsen hos Pureteq har besluttet at rette alle kræfter mod markedet for scrubbere. Vi skal være en milliardvirksomhed, siger direktør Anders Skibdal, der samtidig dropper at producere ballastvandsystemer foreløbigt.

Maersk Line kan ikke fylde sine megaskibe op

Container:

Kun to havne i Asien gør det i dag muligt for Maersk Line af fylde rederiets nye Triple-E-skibe helt op, men vigtige nøglehavne i Europa er endnu ikke i stand til at modtage dem.

ShippingWatch i påsken

Rederier:

ShippingWatch ønsker læsere, annoncører og samarbejdspartnere en god påske. Vi er tilbage for fuld styrke den 22. april 2014.

Franskmænd tildeler olie-kontrakt på 21 milliarder

Offshore:

Oliekæmpen Total har lagt ordrer for 34 milliarder på to dage til projekt i Angola.

Hapag-Lloyd-fusion kan falde på plads onsdag

Container:

Aftalen om fusion mellem Hapag-Lloyd og CSAV falder på plads i dag, skriver Die Welt onsdag.

Bimco: Kinesisk økonomi i balancegang

Rederier:

Overordnet ser væksten i Kina sund ud, skriver Bimco i ny analyse og peger på, at shipping på kort sigt kan blive ramt af strukturelle ændringer.
Ledige stillinger