Log ind Opret login
Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Gevinsten på nye økoskibe undergraves af olieprisfald

wf9i5102.jpg Rederier:

Prisfaldet på olie sår alvorlig tvivl om gevinsterne ved de nye økoskibe, der især i produkttank kommer ind på markedet i 2015.

Olieprisen siver igen onsdag morgen

Rederier:

I takt med at oliepriserne falder, synes det at være en strategisk beslutning at fastholde produktionen uændret i producentlandene, inklusiv Opec og Rusland, siger analytiker.

Her er Anne H. Steffensens nye ledelses-hold

Rederier:

Rederiforeningens adm. direktør Anne H. Steffensen har skiftet ud blandt ledere og medarbejdere og fordelt opgaverne på en ny måde. Nu er hendes nye hold klart. Se det her.

USA cementerer fastholdelse af Jones Act

Rederier:

De amerikanske regler Jones Act har i flere frihandelsaftaler været oppe at vende. Nu har det amerikanske senat cementeret loven ved at godkende National Defense Authorization Act for 2015.

Her er rederiforeningens nye fem-punkts strategi

Rederier:

Rederiforeningens adm. direktør, Anne H. Steffensen, har lanceret organisationens nye strategi for 2015-2017: "Gøre en god rederiforening bedre," der på flere måder er et opgør med fortiden. ShippingWatch kan præsentere de fem hovedpunkter:

Flugt over Middelhavet har kostet 3000 liv i år

Rederier:

Forsøget på at komme fra Afrika og Mellemøsten til Europa med båd har alene i år kostet 3000 mennesker livet, selvom både kystvagt og handelsflåden forsøger at komme flygtningene til undsætning.

Forsiden lige nu

Scorpio Bulkers aflyser seks Capesize nybygninger

hp_generale.jpg Tank:

Scorpio Bulkers må nu aflyse flere kontrakter på bygning af Capesize-skibe i Sydkorea og Rumænien og i den forbindelse tage et tab på samlet set 55 mio. USD. Kontrakterne laves om til LR2-tankskibe

Blue Water Shipping får bedre resultat i 2014

Services:

Esbjerg-virksomheden Blue Water Shipping venter et højere resultat for i år end 2013's 37 mio. kr., oplyser CEO Kim Hedegaard Sørensen. Omsætningen vil stige betydeligt, fremgår det af nyhedsbrev.

Græske redere investerer milliarder i LNG-skibe

Tank:

Græske redere har i år investeret 1,8 mia. USD i nye LNG-skibe i håbet om, at faldende energipriser vil hæve efterspørgslen på skibene, skriver Wall Street Journal.

Gevinsten på nye økoskibe undergraves af olieprisfald

Rederier:

Prisfaldet på olie sår alvorlig tvivl om gevinsterne ved de nye økoskibe, der især i produkttank kommer ind på markedet i 2015.

Investeringsbank kan tabe 285 mio kr på OW Bunker

Services:

Den amerikanske investeringsbank Jefferies har nedskrevet et tilgodehavende i det krakkede OW Bunker på 52 mio. USD svarende til 285 mio. kroner.

Rotterdam: LNG er fremtiden for shipping

Havne:

15 dage til svovl: Havnen i Rotterdam ser LNG som fremtidens brændstof for shipping, men det kræver, at flere havne tilbyder det, understreges det.
Ledige stillinger


ANNONCE