Log ind Opret login
Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Sådan vil Otto Danielsen i plus igen

OttoDanielsen.JPG Rederier:

Norske Tschudi, som ejer Otto Danielsen, har solgt det sidste 100 pct. ejede skib i rederiet. Læs her, hvordan den nye CEO ser på rederiets fremtid.

DFDS-konkurrent tabte 14 mio euro i 1. halvår

Rederier:

Eurotunnels omstridte færgerederi i Den Engelske Kanal, der senest ved udgangen af 2014 er pålagt at indstille driften, tabte stort trods fremgang i omsætningen.

Eurotunnel har fortsat underskud trods fremgang

Rederier:

DFDS-konkurrenten Eurotunnel har rød bundlinje i første halvår i år.

ICS: Svovlregler kræver meget stærkere havnekontrol

Rederier:

Med under et halvt år til de nye regler for udledning af svovl, er det mere end på høje tid med fælles regler for havnekontrol, mener International Chamber of Shipping (ICS).

Planen for Nicaragua Kanalen præsenteres i dag

Rederier:

Nicaraguas præsident Daniel Ortega og direktøren for det kinesiske udviklingsselskab afslører i dag, mandag, ruten for det milliardstore projekt: Nicaragua Kanalen.

Maersk-skib redder 16 fra brændende superyacht

Rederier:

Et Maersk-skib deltog i går i en redningsaktion af de mere spektakulære, da det hjalp med evakueringen efter en stor skibsbrand på en 41 meter lang luksusyacht ud for den australske kyst.

Forsiden lige nu

Semco knytter vietnamesiske bånd på olieborerigge

borgland dolphin borerig rig olie bp.jpg Leverandører:

Semco Maritime har indgået et samarbejde med vietnamesiske PetroVietnam Marine Shipyard på opgradering af olieborerigge i Sydøstasien. Det giver adgang til vækstmarked, oplyser selskabet.

DNB: Vi har kun set begyndelsen på gaseventyr

Tank:

De gode nyheder for ejere af de store gasskibe VLGC'erne bliver ved med at rulle ind. Senest med endnu en rekord med spotrater på mere end 142.000 USD om dagen. Og de gode takter ser ikke ud til at stoppe foreløbig, forudser DNB.

APM Terminals sælger Virginia fra

Havne:

APM Terminals sælger sine faciliteter i havnen i Virginia på USA's østkyst. Prisen er ikke offentliggjort. "Ejerskabet passer ikke i vores strategi om drift og udvikling af havne," siger CFO Christian Moller Laursen, APM Terminals.

Australsk minegigant slutter regnskabsår stærkt

Leverandører:

Verdens største mineselskab, australske BHP Billiton, sluttede godt af i sidste del af selskabets regnskabsår, hvad angår produktionen af jernmalm.

EU stiller nye krav til Rusland og truer med mere

Rederier:

EU gjorde tirsdag klar til skrappere sanktioner mod Rusland inden for finans-, våben og energisektoren, hvis ikke Rusland samarbejder mere om konflikten i Ukraine.

Scorpio Bulkers sikrer finansiering af nybygninger

Tørlast:

Det voksende tørlastrederi har sikret sig lån på 540 mio. USD, der finansierer over halvdelen af en lang række nybygninger.
Ledige stillinger