Log ind
Laem_161.JPG
Foto: Maersk Line

Alphaliner: Containerredernes indtjening dykker trods ratehop

Rederier:

Høje brændstofpriser og ringere efterspørgsel har suget en stor mængde luft ud af de voldsomme rateforhøjelser, de store containerrederier har indtroduceret siden januar i år. Det viser Alphaliners nye analyse af de 18 toneangivende redere på Europa-Asien.


AF OLE ANDERSEN
Offentliggjort 05.06.12 kl. 07:44

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Københavns Kommune sælger alle Maersk-aktier

11956865 - 21_11_2008 - Tidligere justitsminister Frank Jensen - STROYER TORBEN.jpg Rederier:

A.P. Møller–Mærsk ikke klimavenlig nok for Danmarks største kommune.

London P&I advarer mod indonesisk kul

Rederier:

En stribe uheldige situationer relateret til tørlastskibe med indonesisk kul får forsikringsselskabet London P&I til at advare om lasten. Bliver temperaturen for høj, risikerer det termiske kul at selvantænde.

Dansk islæt i ny Arktis-strategi fra EU

Rederier:

EU har netop fremlagt en ny strategi for Arktis. Udenrigsminister Kristian Jensen er begejstret over det tydelige danske islæt, imens rederiforeningen advarer mod at modarbejde IMO og Arktisk Råd.

Maskinmestre til søs tjener som overlæger i land

Rederier:

Lønningerne til de danske maskinmestre, der tager hyre til søs i stedet for at arbejde i land, tordner i vejret. Selv grundlønnen til en ledende overlæge er nu overhalet.

Flere søfolk bliver kidnappet af pirater

Rederier:

Pirater er i stigende grad begyndt at tage søfolk med i land istedet for at holde dem som fanger på skibene. Det giver grund til bekymring i International Maritime Bureau.

3F: Skatteministeriet anerkender vores indtræden i DIS-sag

Rederier:

Skatteministeriet har modsat Danmarks Rederiforening ingen bemærkninger til 3F's indtræden i Højesteretssagen om DIS. Det bliver af 3F anset som en anerkendelse af forbundets retlige interesse i sagens udfald.

Forsiden lige nu

London P&I advarer mod indonesisk kul

Splitness losser i Nyhavn tørlast dry bulk Rederier:

En stribe uheldige situationer relateret til tørlastskibe med indonesisk kul får forsikringsselskabet London P&I til at advare om lasten. Bliver temperaturen for høj, risikerer det termiske kul at selvantænde.

To bunkerleverandører frataget licens i Singapore

Leverandører:

Singapores havnemyndigheder har frataget to bunkerleverandører deres licens til at operere i verdens største bunkerhavn. De to selskaber har ifølge myndigheden overtrådt de gældende krav for bunkervirksomhed i havnen.

Dubais havnekæmpe venter fortsat vækst i 2016

Havne:

Det Dubai-baserede havneselskab DP World håndterede lidt flere containere i årets første kvartal, primært drevet af Europa og Indien, og selskabet regner med at vokse mere end markedet i 2016.

Ny offshore-direktør vil tvinge virksomhederne til åbenhed

Offshore:

Dansk offshore skal tvinges til mere samarbejde og videndeling for at innovere sig ud af den nuværende krise, lyder slagplanen fra dansk-skotske Glenda Napier, der er ny direktør i Offshoreenergy.

Teekay sender FPSO i bøjerne og fyrer 70

Offshore:

Med udsigten til, at det flydende lager- og produktionsfartøj Petrojarl Varg bliver lagt op fra 1. august i år, afskediger Teekay Offshore Production 70 ansatte.

Brud med Golden Ocean kom bag på Herman Billung

Tørlast:

Bestyrelsens beslutning om at udskifte topchefen i Golden Ocean kom bag på Herman Billung, der havde siddet på posten i 11 år. "Golden Ocean var hele mit liv," siger han til ShippingWatch og løfter en flig af sløret for, hvad fremtiden skal bringe.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE