Log ind Opret login
Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Jesper Loks exit i DSB kickstarter Norden-spekulationer

Jesper T. Lok.jpg Rederier:

En god del af den danske shippingindustri spekulerer allerede nu over, hvorvidt Jesper Lok, tidl. Maersk og snart også DSB, skal være ny topchef i Norden efter Carsten Mortensen. Hans profil rammer plet, lyder det.

5000 shippingfolk til Danmark til oktober

Rederier:

Omkring 5.000 deltagere forventer arrangørerne til den ugelange maritime event. Det centrale arrangement, Danish Maritime Forum, har foreløbigt modtaget tilmeldinger fra 33 lande.

Oaktree klar til nye investeringer i shipping

Rederier:

Den amerikanske kapitalfond Oaktree har sat 10,2 mia. USD til side til investeringer i Europa. De skal især bruges på investeringer i shipping og ejendomme, skiver Bloomberg.

Danske Bank: Større indtjening og opkøb i DFDS

Rederier:

Danske Bank opjusterer forventningerne til DFDS, der har vist, at virksomheden kan håndtere selv store transaktioner, siger kreditanalytiker Brian Børsting til ShippingWatch.

Norsk krydstogtrederi i opkøb for 17 mia kr

Rederier:

Det norske krydstogtrederi Norwegian Cruise Line Holdings (NCLH) køber konkurrenten Prestige Cruises International.

Større aktivitet skæpper i kassen hos DanPilot

Rederier:

DanPilot fik et overskud efter skat på 11,7, mio. kroner i første halvår. Generel fremgang i skibsfarten spiller ind, siger adm. direktør Lars S. Ahrendtsen i regnskabet.

Forsiden lige nu

5000 shippingfolk til Danmark til oktober

Århus Havn Unifeeder container Rederier:

Omkring 5.000 deltagere forventer arrangørerne til den ugelange maritime event. Det centrale arrangement, Danish Maritime Forum, har foreløbigt modtaget tilmeldinger fra 33 lande.

Afskibere har forhandlet kontraktpriser ned i 2014

Container:

Trods stigende fragtmængder og ofte fyldte containerskibe på de store øst- og vestgående ruter har afskibere fra marts til juli forhandlet lavere kontraktrater igennem med rederne, viser data fra Drewry.

Kina vil reducere kulimport til kraftværker

Tørlast:

Ifølge Platou kan det få store konsekvenser for Panamax-skibe, hvis lokale kraftværker i Kina sænker deres kulimport med 30-40 procent i resten af 2014

Cowi lever godt på store investeringer i infrastruktur

Services:

Investeringer i infrastruktur verden over skaber optimisme hos de rådgivende ingeniører Cowi, som leverede et første halvår på linje med forventninger, siger CEO.

BW Offshore investerer 12 mio USD på IT

Offshore:

Norske BW Offshore, der opererer i olie- og gasindustrien, har investeret 12 mio. USD i satellitkommunikation til 14 produktionsskibe.

Store forhåbninger til ny metode til bunkerkontrol

Leverandører:

Dårlig kvalitet i bunkerolie er et stigende problem for shipping, men et nyt system fra danske NanoNord skaber stort håb i branchen, hvor store spillere er ivrige for at få del i den nye online overvågningsmetode til bunker, fortæller CEO til ShippingWatch.
Ledige stillinger