Log ind

Norden holder igen med lønstigninger

Rederier:

"Mådehold" er nøgleordet for ledende medarbejdere og ansatte i øvrigt i Norden. Der har kun været beskedne lønstigninger, og bonusudbetalingen i april bliver den laveste i mange år.


Nordenskorsten.jpg
Af TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 12.04.12 kl. 10:52

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Royal Arctic Lines nye CEO: Brydningstid for Grønland

Verner Hammeken.jpg Rederier:

Det var en beslutning både med hjertet, hjernen og hænderne at søge jobbet som CEO for Royal Arctic Line, fortæller den kommende mand i spidsen for det Grønlands-ejede rederi, Verner Hammeken, til ShippingWatch. Han forlader en stilling som Area CEO for Damco i Centralafrika.

Maskinmestre til søs tjener som overlæger i land

Rederier:

Lønningerne til de danske maskinmestre, der tager hyre til søs i stedet for at arbejde i land, tordner i vejret. Selv grundlønnen til en ledende overlæge er nu overhalet.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Rederier:

Flygtningekatastrofen i Middelhavet, årets største topmøde i shipping i Asien, Svitzers fusion af bjærgningsforretningen med amerikanske Titan, formandsskifte i Norden og chefskifte i Maersk Supply Service var nogle af ugens vigtige historier på ShippingWatch.

Royal Arctic Line: Vi er økonomisk sårbare

Rederier:

Royal Arctic Line har fået tilladelse til højere fragtrater, men har samtidig store planlagte udgifter til især nye skibe og ingen udsigt til større fragtmængder i nær fremtid. "Der skal ikke gå meget galt, før det vælter for os," siger CFO Ole Baunbæk til ShippingWatch.

CFO: Stort setup gør Royal Arctic Line sårbar

Rederier:

Forsyningspligten til de små byer langs Grønlands kyst gør det nødvendig for Royal Arctic Line at have et stort kapacitetsapparat. Men i en økonomisk krisetid gør apparatet rederiet sårbart, siger CFO Ole Baunbæk til ShippingWatch.

Krisen i Ukraine koster Rusland dyrt

Rederier:

I januar-marts i år faldt bruttonationalproduktet med omkring to procent. Den russiske regeringsleder siger, at tabene, som Rusland lider som følge af krisen i Ukraine, er betydelige.

Forsiden lige nu

Petrobras sættes på hold af Eksport Kredit Fonden

Petrobras ansatte.JPG Leverandører:

EKF har en kreditgaranti på tre milliarder kroner til brasilianske Petrobras, der lige nu er fedtet ind i en korruptionsskandale. "Vi er ikke på vej med nye faciliteter til Petrobras," siger Morten Sørensen, direktør for store virksomheder i EKF, til ShippingWatch.

EU-indsats i Middelhavet skuffer rederierne

ShippingWatch:

Danmarks Rederiforening ærgrer sig over, at der ikke kom mere ud af EU-mødet om bådflygtninge i Middelhavet.

OMT i gennembrud på container-feeder

Leverandører:

OMT har fået sin første ordre på design af et feederskib til Maersk Line. Virksomheden kalder det selv en milepæl. Der er tale om en serie på syv skibe til Seago Line.

Eldrups kradse kritik: Schur bagtaler og er uforudsigelig

Offshore:

Den tidligere topchef i Dong, Anders Eldrup, er i ny bog meget direkte i beskrivelsen af den mand, der fyrede ham.

300 nybygninger blokerer for sund containerindustri

Container:

Ordrebogen for containerskibe skal halveres, hvis balancen mellem udbud og efterspørgsel skal finde ligevægt i 2019. "Industrien skal tænke radikalt anderledes, hvis der skal skabes profit," siger Ulrik Sanders, global chef for Boston Consulting Groups transport og logistik forretning.

Royal Arctic Lines nye CEO: Brydningstid for Grønland

Rederier:

Det var en beslutning både med hjertet, hjernen og hænderne at søge jobbet som CEO for Royal Arctic Line, fortæller den kommende mand i spidsen for det Grønlands-ejede rederi, Verner Hammeken, til ShippingWatch. Han forlader en stilling som Area CEO for Damco i Centralafrika.
Ledige stillinger


ANNONCE