Log ind Opret login
Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

image1.jpg Rederier:

Ugens historier gik fra APM Terminals salg af selskabets terminal i Virginia, godkendelser af 2M og logistikselskabernes vækst.

EU går efter Ruslands bløde bug

Rederier:

EU overvejer vidtrækkende sanktioner mod russiske banker og energiteknologi, men Vesten står alene med sin fordømmelse af Moskva. Beslutning tidligst tirsdag.

Tidligere Torm-direktør ind i Unifeeders bestyrelse

Rederier:

Roland M. Andersen, der for lidt over et år siden trak sig fra stillingen som CFO i Torm, er nyt medlem af bestyrelsen i Unifeeder.

Costa Concordia drager ud på sin sidste rejse

Rederier:

Efter mere end to år ud for den italienske klippeø Giglio vil vraget fra det forliste krydstogtskib Costa Concordia i dag onsdag begynde sin sidste rejse mod den italienske havn i Genova, hvor det vil blive ophugget. Se billeder fra rejsen her.

IMF sænker sin globale vækstprognose

Rederier:

Den Internationale Valutafonds nedgraderer forventningerne til væksten i blandt andre Kina, Rusland, Italien, Frankrig og USA.

Olie og gas udgør 68 pct af russisk eksport

Rederier:

Sanktionerne mod Rusland kan ramme hårdt på eksporten af olie og gas, der udgør 68 pct. af landets eksport. Europa er den største kunde, viser en opgørelse fra EIA.

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

image1.jpg Rederier:

Ugens historier gik fra APM Terminals salg af selskabets terminal i Virginia, godkendelser af 2M og logistikselskabernes vækst.

PFA: Børsnoteret shipping er mest interessant

Services:

Pensionsselskabet PFA har allerede i dag investeringer i Maersk, Norden og DFDS og kalder shipping uden for børsen for ustabilt. PFA vil de næste år investere et tocifret milliardbeløb uden for C20 - også i shipping.

USA afventer indberetning fra Maersk og MSC

Container:

På papiret ligner det en formalitet for Maersk Line og MSC at få godkendt deres erstatning for den kuldsejlede P3-alliance, 2M, men processen og den tætte overvågning af alliancen vil være uændret, siger Mario Cordero, formand for USA's søfartsmyndighed, til ShippingWatch.

Clarkson: Stor vækst i containermængder fra Asien til Europa

Container:

2014 tegner til at blive det hurtigst voksende år siden 2010 i de samlede containermængder fra Fjernøsten til Europa, hvor efterspørgslen er stigende.

Electrolux: 2M er også godt for os

Container:

Electrolux havde set frem til besparelserne for afskiberen ved P3, men 2M er også godt nok, siger vice president Bjørn Vang Jensen til ShippingWatch.

Analytikere: DSV kan blive ramt af prispres

Services:

Konkurrenterne har klaret sig fint, og det øger presset på logsitikvirksomheden DSV. Se analytikernes vurdering her.




Ledige stillinger