Log ind

Norden holder igen med lønstigninger

Rederier:

"Mådehold" er nøgleordet for ledende medarbejdere og ansatte i øvrigt i Norden. Der har kun været beskedne lønstigninger, og bonusudbetalingen i april bliver den laveste i mange år.


Nordenskorsten.jpg
Af TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 12.04.12 kl. 10:52

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Rickmers Group refinansierer milliardgæld

161786b626.jpg Rederier:

Tyske Rickmers Group har underskrevet en omfattende finansieringsaftale med sine banker, og gruppen har samtidig fået fjernet klausuler, der har forhindret den i at foretage større investeringer.

Smedegaard: Korruption en stor risiko for os

Rederier:

Korruption udgør en stor risici for Maersk i mange af de lande, gruppen arbejder i, skriver CEO Nils Smedegaard Andersen i den seneste udgave af Maersk Post.

Svovllande klar med to kontrolforslag

Rederier:

En workshop i Danmark i sidste uge for de 16 SECA-lande mundede ud i primært to konkrete tiltag til forbedringer af overholdelse af svovlkravene. Det fortæller kontorchef i Søfartsstyrelsen Anne Skov Strüver til ShippingWatch.

Rederiforeningen: EU trækker shipping frem i rampelyset

Rederier:

European Shipping Week, der løber af stablen i Bruxelles i denne uge, er en god måde at få givet shipping den plads i EU, som den ikke altid har. Det siger Director EU Affairs i Danmarks Rederiforening Simon Bergulf til ShippingWatch.

Maskinmestre til søs tjener som overlæger i land

Rederier:

Lønningerne til de danske maskinmestre, der tager hyre til søs i stedet for at arbejde i land, tordner i vejret. Selv grundlønnen til en ledende overlæge er nu overhalet.

Da Mads Meldgaards kone blev udvist af Danmark

Rederier:

Tidligere topchef i Nordic Tankers, Mads Meldgaard, rejste tilbage til Canada den 1. juli, efter at have været i hænderne på de danske udlændingeregler. Her fortæller han sin historie til ShippingWatch.

Forsiden lige nu

Morgan Stanley: Alliancer uden effekt på priser

Hapag-Lloyd Hamburg Express ShippingWatch:

De fire store alliancer, som reelt udgør containermarkedet i dag, vil ikke få nogen betydning for priserne. Der er fortsat for mange rederier til at bestemme prisen, mener vice president Doug Hayes fra Morgan Stanley.

Cowi lander stærkeste indtjening hidtil

Offshore:

2014 blev et yderst lukrativ år for den danske ingeniørvirksomhed Cowi, der øgede driftsindtjeningen med 12 procent. Selskabets omsætning på energi går dog lidt tilbage, men Cowi hentede næsten 1,1 mia. kroner på broer og offshore anlæg.

Containergigant vil til at kommunikere mere

Container:

Maersk Lines nye alliancepartner, det familieejde MSC, har traditionelt set holdt lav profil i sin kommunikation med omverden. Men nu begynder tingene at ændre sig hos verdens næststørste containerrederi.

Frasalg sikrede indtjeningen i Scorpio Tankers

Tank:

Indtægter fra salget af syv VLCC-nybygninger tegner sig for langt hovedparten af 2014-overskuddet i det aggressive produkttankselskab Scorpio Tankers, der uden engangsindtægter fik et nettooverskud på 7,7 mio. USD.

Ultrabulk henter Copenship-folk til ny enhed

Tørlast:

Jørgen Larsen, tidligere Copenship, skal lede en ny forretning i Ultrabulk mellem Europa og Afrika sammen med et hold af tidligere medarbejdere fra det konkursramte Copenship.

Storbank i ny nedjustering af tørlastfusion

Tørlast:

Med et stort nybygningsprogram og en i forvejen betydelig flåde på vandet er det børsnoterede Star Bulk stærkt udsat i det svage tørlastmarked, og vil i lighed med Scorpio Bulkers også få behov for ny kapital, vurderer Deutsche Bank..
Ledige stillinger


ANNONCE