Log ind

Norden holder igen med lønstigninger

Rederier:

"Mådehold" er nøgleordet for ledende medarbejdere og ansatte i øvrigt i Norden. Der har kun været beskedne lønstigninger, og bonusudbetalingen i april bliver den laveste i mange år.


Nordenskorsten.jpg
AF TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 12.04.12 kl. 10:52

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

USA ramt af den værste skibskatastrofe i 30 år

-1x-1.jpg Rederier:

Håbet om at finde overlevende blandt de 33 besætningsmedlemmer ombord på container- og RoRo-skibet El Faro synes udtømt. Al eftersøgning indstillet i en ny shippingtragedie, der rejser en stribe spørgsmål.

Svenske redere lægger arm med nye brændstoffer

Rederier:

De to svenske færgerederier Stena Line og Viking Line har valgt to forskellige løsninger til at imødegå de nye svovlkrav i Nordeuropa. Læs om deres erfaringer her.

Martin Stopford: Shippings forretningsmodel er forældet

Rederier:

Teknologien er allerede blevet presset hårdt af shippingindustrien, men der er brug for mere. Forretningsmodellen er forældet, mener Martin Stopford fra Clarksons Research. Her er hans løsninger.

Her er billederne fra Danish Maritime Forum 2015

Rederier:

Danish Maritime Forum løb af stablen onsdag og torsdag i København for andet år, hvor shippingindustriens spydspidser fra hele verden var samlet for at brainstorme om fremtidens udfordringer for den maritime sektor. Se billederne fra det store event her.

Da topcheferne i international shipping indtog København

Rederier:

København var i den forløbne uge centrum for Danish Maritime Days og dermed også for et stort antal topchefer i den internationale shippingindustri.

Saudi-Arabiens finansminister lukker for olieinvesteringer

Rederier:

Den lave oliepris levner plads til eftertanke i forhold til, hvad pengene går til i det olierige land. Investeringer i projekter, eksproprieringer og møbler til kontorerne er helt standset, skriver Bloomberg News.

Forsiden lige nu

El Faro styrede lige mod orkanens øje

-1x-1.jpg Container:

Kaptajnen på det forulykkede containerskib El Faro havde tre gode muligheder for at undslippe uvejret, da den tropiske storm Joaqin blev erklæret en orkan. Alligevel fortsatte kaptajnen til stor undren for stedkendte navigatører.

Da topcheferne i international shipping indtog København

Rederier:

København var i den forløbne uge centrum for Danish Maritime Days og dermed også for et stort antal topchefer i den internationale shippingindustri.

Den gamle opkøbs-champ er tilbage i ringen

Leverandører:

Logistikselskabet DSV har bygget sin succes på opkøb. De seneste mange år har det skortet på indkøbene, men fredag slog DSV til igen. Nu skal selskabet bevise, at man mestrer de helt store integrationer.

Ophævelse af eksportforbud stemt igennem

Offshore:

Det 40 år gamle forbud mod eksport af amerikanske råolie blev fredag stemt igennem Repræsentanternes Hus. Præsident Barack Obama kan dog stadig nedlægge veto.

OSK Shiptech sætter overskud til men siger nej til opgaver

Leverandører:

Arbejdet med at designe LNG-færger, specialskibe og rigge giver et lille fald i omsætning og markant lavere resultat, fremgår det af regnskabet fra OSK Shiptrech. Direktør er dog fortrøstningsfuld med nye projekter på bedding.

3700 små OW-aktionærer afventer storinvestorerne

Services:

Der skal spares på krudtet blandt de over 3700 OW Bunker-aktionærer, der venter med at sende stævninger for kæmpetab, indtil de store investorer har sendt deres.
Ledige stillinger

ANNONCE