Log ind Opret login
Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Shipping sparer 103,5 mio USD dagligt på olieprisfald

Torm_Produkt2ismini.jpg Rederier:

I løbet af fire måneder er olieprisen dykket 24 procent. Det udløser dagligt store besparelser for rederne, viser beregninger fra Bimcos chefanalytiker Peter Sand.

Pessimistisk olieanalytiker fik ret og nedjusterer igen

Rederier:

Allerede i 2012 forudså Torbjørn Kjus fra DNB Markets et fald i olien fra Nordsøen i 2015 og fik på hatten for at være for pessimistisk.

Flere skibe gennem Nordøstpassagen

Rederier:

Fragt gennem Nordøstpassagen er stigende, viser ny rapport. Særligt russiske olielaster stiger, skriver Wall Street Journal. Passagen er dog stadig langt fra snakken om en motorvej til Asien.

Bådflygtninge må klare sig selv

Rederier:

Fra midnat skal EU's grænseagentur skal stå for redningsindsatsen af bådeflygtninge i Middelhavet. Mindre fokus på redningsaktioner har fået rederier til at råbe op.

Transatlantic lægger underskud bag sig i svært marked

Rederier:

Svenske Transatlantic med bl.a. Viking Supply Ships, har kæmpet med underskud i første halvår, men kan nu præsentere et plus på bundlinjen. Men hele året vil vise et minus.

Statsstøtte trækker Kinas store rederier i plus

Rederier:

Den kinesiske regerings beslutning om at yde massiv statsstøtte til landets rederier kan læses ud af de seneste to regnskaber fra bl.a. Cosco.

Forsiden lige nu

HSH Nordbank pumper ny kapital i shipping

HSH Nordbank 4.jpg Services:

ECB's stresstest får ingen indflydelse på HSH Nordbanks involvering i shipping. En af verdens største shippingbanker regner med nye forretninger for mere end 1 mia. Euro alene i år, oplyser banken til ShippingWatch.

Dong Energy opjusterer forventninger til 2014

Offshore:

Dong Energy har i årets første ni måneder solgt ud af aktiver for i alt 8,1 mia. kroner, fremgår det af nyt regnskab fredag morgen. Nu skrues forventningerne op.

Energi- og klimaministeren "amok i hav-vindmøller"

Offshore:

En monstermølle opsat på havet. Hver uge. Året rundt. I 30 år. Det lyder som drømmescenariet for de danske vindmøllerederier. Ifølge Politiken er det energi- og klimaministeren Rasmus Helveg Petersens vision.

Næste uges højdepunkter i shipping

Rederier:

Kvartalsregnskaber fra en række nøglerederier på tværs af industriens segmenter, samt fra en presset norsk servicekæmpe, er at finde blandt næste uges højdepunkter indenfor shipping.

Olie viger fortsat trods stærke tal fra USA

Rederier:

Overproduktion og faldende priser har fået producenterne til at acceptere lavere priser, mens konkurrencen om markedsandele raser.

Jan Rindbo: Tre ting tæller for mig som leder

Tørlast:

ShippgingWatch har interviewet den kommende chef for Danmarks næststørste rederi, Norden, om hans styrker og udfordringerne på et voldsomt presset tørlastmarked. Han blev valgt som 1 ud af 35 top-kandidater.
Ledige stillinger


ANNONCE