Log ind

Norden holder igen med lønstigninger

Rederier:

"Mådehold" er nøgleordet for ledende medarbejdere og ansatte i øvrigt i Norden. Der har kun været beskedne lønstigninger, og bonusudbetalingen i april bliver den laveste i mange år.


Nordenskorsten.jpg
AF TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 12.04.12 kl. 10:52

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Tørlastskib gået ned med mineraler i lasten

8starbulk.jpg Rederier:

Det panama-flagede tørlastskib M/V Fortune Life er fredag gået ned med lasten fuld af mineralet feldspat. Årsagen er endnu ukendt, men både vandindtrængen og forskubbelse af lasten nævnes som mulige grunde.

Wrist opkøber hollandsk offshore-leverandør

Rederier:

Endnu en familieejet virksomhed er blevet købt af den Aalborg-virksomheden Wrist Ship Supply. Med købet af en hollandsk offshore-leverandør følger nye faciliteter i det hollandske offshore-mekka Den Helder.

Asiatiske redere: Vi ligger som vi har redt

Rederier:

Overkapacitet og konkurrencen om at have de største skibe bærer alene ansvaret for den økonomisk svære situation, som shippingbranchen befinder sig i. Sådan siger generalsekretæren for Asian Shipowners’ Forum i dette eksklusive interview med ShippingWatch.

Svovlalliance får ny spydspids

Rederier:

Lobbyorganisationen Trident Alliance med rederier, der alle ønsker øget håndhævelse af svovlreglerne, har fået ny formand. Det var ikke nødvendigt at række så langt ud, for kandidaten blev enstemmigt valgt ind fra egne rækker.

Stærkt tankmarked booster Stena AB i tredje kvartal

Rederier:

Den svenske rederigruppe Stena AB kom stærkt igennem årets tredje kvartal, båret især af opturen i tankmarkedet og stigende RoRo-voluminer, men den lave oliepris kan ramme selskabet i 2016 og 2017, vurderer Danske Bank.

Kampen om shippings CO2-udledning skudt i gang

Rederier:

Mandag begyndte klimatopmødet i Paris, hvor verdens topledere åbnede ballet om at nå en bindende aftale for klimaet, hvor shipping kan komme med i den endelige tekst, og hvor interessenter gør deres for at påvirke udfaldet.

Forsiden lige nu

XO Shipping henter tidligere Norden-chef

Christian Levin.jpg Tørlast:

Tørlastrederiet XO Shipping har ansat Nordens tidligere chef for Panamax, der forlod rederiet i januar. Han starter på XO's kontor i Geneve.

Nordic American Tankers varsler sundt tankmarked i 2016

Tank:

Det norske tankrederi Nordic American Tankers forventer et godt fjerde kvartal, mens balancen mellem tankflåden og efterspørgslen tyder på et sund 2016, siger CEO Herbjørn Hansson.

Bimco: Globalt svovlkrav kan booste scrubber-salg

Leverandører:

De globale krav til skibes udledning af svovl kan presse prisen på Heavy Fuel Oil så lav, at kombinationen af en scrubber og HFO er den billigste måde at overholde reglerne på, skriver Sustainable Shipping med henvisning til Bimco.

Vale skærer markant i investeringerne

Leverandører:

Den brasilianske minekoncern Vale har endnu en gang skåret i investeringsbudgettet for næste år, hvilket er femte år på stribe.

Statoil sælger gasledning for halvanden milliard

Leverandører:

Det norske olieselskab trækker sig yderligere fra Aserbajdsjan for at skabe tiltrængt økonomisk fleksibilitet.

Strømmen af containere mellem Asien og Nordeuropa er i frit fald

Rederier:

Fortsætter den nuværende udvikling med faldende volumener, vil årets samlede fald i forhold til sidste år være på mere end 400.000 tyvefods containere. Kapaciteten på Asien-Nordeuropa er dog steget ufortrødent og udnyttelsesgraden falder.
Ledige stillinger

ANNONCE