Log ind

Norden holder igen med lønstigninger

Rederier:

"Mådehold" er nøgleordet for ledende medarbejdere og ansatte i øvrigt i Norden. Der har kun været beskedne lønstigninger, og bonusudbetalingen i april bliver den laveste i mange år.


Nordenskorsten.jpg
AF TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 12.04.12 kl. 10:52

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Norden-chef: Færre skibe er kun en del af løsningen i tørlast

Jan_Rindbo_NORDEN_CEO_portrait.jpg Rederier:

Der skal færre skibe på verdenshavene, hvis det igen skal lysne for tørlastindustrien. Men problemerne skyldes ikke kun overkapacitet, siger Nordens CEO Jan Rindbo til ShippingWatch.

Studerende drømmer om et job hos Maersk

Rederier:

Et job hos Maersk står højt på ønskelisten hos landets business-studerende. Det er især de internationale muligheder, der trækker op, fortæller chef for analysehus. Selskabet skal dog passe på med at fremstå for konservativt.

Historisk dårligt tørlastmarked hiver Norden i minus

Rederier:

Historisk dårligt tørlastmarked giver Norden et samlet underskud på fem mio. dollars i første kvartal. Alt mellem et underskud på 60 mio. dollars til et overskud på 30 mio. dollars ventes for hele året.

Få overblikket over Maersks regnskab her

Rederier:

A.P. Møller - Mærsk kom med sit ivrigt ventede kvartalsregnskab onsdag, der viser stor tilbagegang for gruppens største forretninger. Dog gik det ikke så slemt, som flere analytikere havde frygtet. Få et overblik over regnskabet her.

Clarksons: Maersk-regnskab er en lettelse

Rederier:

Både hos Clarksons og Fearnleys er der begejstring over dagens Maersk-regnskab. Begge analysehuse hæfter sig ved et lavere break even for olieproduktionen, og investorerne kvitterer med en kraftigt forøget børsværdi.

Morgan Stanley: Langt op til markedets mål for Maersk

Rederier:

A.P. Møller - Mærsk leverede bedre resultater i første kvartal end forventet, men der er stadig langt igen resten af året for at leve op til markedets forventninger, vurderer Morgan Stanley.

Forsiden lige nu

Flere hundrede ansatte har mistet jobbet hos Semco i 2015

Steen%20BrødbækPortrætbillede (2).jpg Leverandører:

Endnu et hårdt år for Semco Maritime, der i løbet af 2015 har afskediget flere hundrede ansatte. Semco fik et underskud efter skat på 86 mio. kroner og venter endnu et underskud på bundlinjen for 2016, fortæller CEO Steen Brødbæk til ShippingWatch.

Alphaliner: Otte rederier vil danne ny storalliance

Container:

TBN er ifølge Alphaliner betegnelsen på en ny alliance med otte containerrederier, der om kort tid ser dagens lys. Et tysk rederi er muligvis også i spil som niende medlem.

Smedegaard: Maersk Line tager markedsandele i presset industri

Container:

Det absolut bedste resultat, der kunne opnås for Maersk Line under de gældende markedsforhold, siger Maersk-gruppens CEO Nils Smedegaard Andersen efter fremlæggelse af kvartalsrapport onsdag i Maersk.

Ardmore pænt ud af første kvartal

Tank:

Produkttankrederiet Ardmore fik et overskud på 6,7 mio. dollar i årets første kvartal, hvilket var inden for skiven hos analytikerne.

A.P. Møller-Mærsks børsværdi steg 11,6 mia. kr. efter regnskab

Container:

Aktiemarkedet tog onsdag godt imod kvartalsregnskabet fra A.P. Møller-Mærsk.

Norden-chef: Færre skibe er kun en del af løsningen i tørlast

Rederier:

Der skal færre skibe på verdenshavene, hvis det igen skal lysne for tørlastindustrien. Men problemerne skyldes ikke kun overkapacitet, siger Nordens CEO Jan Rindbo til ShippingWatch.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE