Log ind

Norden holder igen med lønstigninger

Rederier:

"Mådehold" er nøgleordet for ledende medarbejdere og ansatte i øvrigt i Norden. Der har kun været beskedne lønstigninger, og bonusudbetalingen i april bliver den laveste i mange år.


Nordenskorsten.jpg
Af TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 12.04.12 kl. 10:52

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Maersk vil sælge ny opfindelse til konkurrenter

Triple E at PTP.JPG Rederier:

Maersk har opfundet en maskine til at genbruge smøreolien på tværs af sin flåde, der giver millionbesparelser på brændstof. Nu vil rederiet tjene penge på at sælge den kommercielt.

Sveriges regering lancerer ny maritim strategiplan

Rederier:

Den svenske regering har lagt en ny plan frem for shippingbranchen i landet. Planen giver ikke et bud på en svensk tonnageskat.

McKinsey partner skal effektivisere DFDS

Rederier:

DFDS har udpeget chefen for rederiets store forandrings- og effektiviseringsproces. Det bliver en af partnerne fra det kendte konsulentfirma McKinsey, der kommer til at stå i spidsen for arbejdet.

Nye skibe invaderer verdenshavene

Rederier:

Forventningen hos de store skibsværftsnationer er, at der i løbet af de næste par årtier vil ske en fordobling af antallet af nye skibe.

Kinesiske krise udløser ny global nedjustering

Rederier:

Selv om Kina fremdeles står til at ville få en økonomisk vækst på mere end seks procent såvel i år som næste år, er opbremsningen mere bredt funderet end hidtil antaget.

Maskinmestre til søs tjener som overlæger i land

Rederier:

Lønningerne til de danske maskinmestre, der tager hyre til søs i stedet for at arbejde i land, tordner i vejret. Selv grundlønnen til en ledende overlæge er nu overhalet.

Forsiden lige nu

DFDS indgår aftale med franske sømænd

DFDS CALAIS SEAWAYS DOVER SEAWAYS OFF DOVER BRUCE-PETER.jpg Services:

Den langstrakte konflikt mellem det danske selskab og de franske sømænd i SCOP Seafrance er nu slut. Parterne har indgået en aftale efter hjælp fra den franske transportminister.

Tyske redere vil ikke forbyde ophugningsværfter i Asien

Rederier:

Asiatiske lande skal tilskyndes til at forbedre sikkerhed og miljøet ved ophugning af skibe. De skal ikke ekskluderes fra markedet, fortæller den tyske rederiforening til ShippingWatch.

Maersk Oil CEO: Nordsø-projekt er afgørende for porteføljen

Offshore:

Maersk Oils udvikling af Nordsø-feltet Culzean, som selskabet i dag har fået godkendelse til, bliver en vigtig del af olieselskabets samlede investeringer, fortæller CEO Jakob Thomasen.

Rigmænd køber andel af containerhavnen i Aarhus

Havne:

Finansmanden Christian Dyvig og advokaten Andreas Lehmann overtager selskabet Cargo Service, der sammen med Maersk ejer den lukrative containerhavn i Aarhus.

Ackermann i flyvende start i BW Groups gaskæmpe

Tank:

Danske Martin Ackermann, netop tiltrådt som topchef i BW LPG, der er verdens største ejer af store gasskibe, ser ind i et vækstmarked mange år frem uanset lave energipriser og uro i Kina. Det fortæller han i et interview med ShippingWatch.

Franske CMA CGM trækker fra containerrivalerne

Container:

Saadé-familien har grund til at smile. Driften og indtjeningen i verdens tredje største containerrederi er gået markant i vejret, mens store dele af industrien ikke tjener penge.
Ledige stillinger

ANNONCE