Log ind Opret login
Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Rederier

Fusk med olie-laster breder sig

6144596864_a77045e229_b.jpg Rederier:

Kriminelle ved Vestafrika snyder rederier ved at anklage dem for ikke at levere olielaster, som de hævder at have købt. Svindelnummeret er ved at brede sig, advarer International Maritime Bureau.

Dansk bunkerselskab kæmper med oliefusk

Rederier:

Bunkervirksomheden Monjasa kender alt til problemerne med bunkersnyd, der er særligt udbredt i Singapore. Hvert år sorterer selskabet et antal dårlige underleverandører fra.

Maskinmestre til søs tjener som overlæger i land

Rederier:

Lønningerne til de danske maskinmestre, der tager hyre til søs i stedet for at arbejde i land, tordner i vejret. Selv grundlønnen til en ledende overlæge er nu overhalet.

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Rederier:

Tilløb til dansk generalsekretær i IMO, OW Bunkers nye nedjustering og tyrkiske Yildrims europæiske opkøbsplaner fyldte ugen sammen med mange flere historier på ShippingWatch.

Derfor er olieprisen i frit fald

Rederier:

Frygt, usikkerhed og en strøm af dårlige nyheder har sendt oliepriserne én vej.

Højdepunkter næste uge i shipping

Rederier:

Næste uge byder på en stribe regnskaber fra store energispillere som Statoil og Dong, den danske logistikkæmpe DSV, samt det ekspansive USA/Monaco-baserede tankrederi Scorpio Tankers.

Forsiden lige nu

Rotterdam: Stort behov for Maasvlakte 2

APM Terminals Rotterdam.jpg Havne:

Rotterdam har øget gennemløbet i havnen en smule de sidste tre kvartaler. Særligt antallet af containere er positivt og understreger behovet for Maasvlakte 2, siger CEO.

Fredriksen vil overtage norsk gasrederi

Tank:

John Fredriksens investeringsselskab Geveran Trading har købt yderligere op i norske Flex LNG og ejer nu 42,32 pct. af selskabet. Fredriksen sigter mod at overtage alle aktierne i selskabet, fremgår det af børsmelding.

ATP: OW Bunker har brudt tilliden

Services:

En af Europas største investeringsfonde, danske ATP, retter nu en usædvanlig hård kritik mod ledelsen i OW Bunker. "Ledelsen har skabt et tillidsbrud," oplyser ATP's aktiechef, Claus Wiinblad til ShippingWatch.

Hvert femte år ryster vi posen og starter forfra... eller gør vi?

Meninger:

KLUMME: Den nye transportkommissær, Violeta Bulc fra Slovenien, både hylder og stiller nye krav til den europæiske skibsfart.

Højdepunkter næste uge i shipping

Rederier:

Næste uge byder på en stribe regnskaber fra store energispillere som Statoil og Dong, den danske logistikkæmpe DSV, samt det ekspansive USA/Monaco-baserede tankrederi Scorpio Tankers.

Her er agendaen for den nye IUMI-formand

Services:

Dieter Berg fra forsikringselskabet Munich Re blev i september valgt som ny formand for sammenslutningen af globale forsikringsselskaber IUMI. Læs om hans syn på branchens kampe her.
Ledige stillinger


ANNONCE