Log ind
Thorco3.jpg
Foto: Thorco

Stadil-familien trækker garantier til skibe i Thorco

Tørlast:

Thor og Christian Stadil har i en årrække holdt hånden under de stærkt tabsgivende skibe i rederiet Thorco. Det vil familien ikke længere, lyder den opsigtsvækkende udmelding fra Thor Stadil over for ShippingWatch.


AF OLE ANDERSEN
Offentliggjort 11.08.17 kl. 11:59

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Tørlast

To søfolk anholdt efter ulykke med dansk skib

oskarhamn.jpg Tørlast:

Et dansk-drevet skib er stødt på grund i Sverige over weekenden. Kaptajnen og overstyrmanden er siden anholdt af svensk politi, som mistænker dem for at have været stærkt berusede.

Zacho: J. Lauritzens fremtid ligger i mindre skibe

Tørlast:

J. Lauritzen vil gradvist udfase de større tørlastskibe, når kontrakter udløber. "Det er i handysize, vi er stærke, og hvor vi historisk har været mest profitable," siger CEO Mads P. Zacho til ShippingWatch.

Scorpio Bulkers er køberen af seks Golden Ocean-skibe

Tørlast:

Det er Scorpio Bulkers, der er køberen af seks af Golden Oceans ultramax-skibe for 142,5 mio. dollars. I hvert fald oplyser rederiet i en børsmeddelelse, at det køber seks ultramax for præcis samme beløb, som Golden Ocean har oplyst at sælge for.

Golden Ocean sælger seks skibe fra

Tørlast:

Golden Ocean sælger seks ultramax-skibe fra for 142,5 mio. dollars til Scorpio. Det sker for at styrke rederiets fokus på to andre skibstyper, siger CEO Birgitte Ringstad Vartdal.

Tørlastreder: Skibsværdier er kommet for højt op

Tørlast:

Topchefen i norske Berge Bulk mener ikke, at udsigterne i tørlastmarkedet på lidt længere sigt er specielt opmundrende trods høje niveauer netop nu.

Zacho er i gang med at finde ny tørlastledelse

Tørlast:

Rederiet er i proces med at finde afløsning for de to tørlastchefer, der for nylig forlod Lauritzen Bulkers. "Processen er vigtig, så om det kommer til at tage en eller tre måneder at finde den rigtige er underordnet," siger CEO Mads P. Zacho til ShippingWatch.

Forsiden lige nu

Hyundai Heavy bekræfter stor ordre fra Polaris

Hyundai Heavy Industries værft Ulsan Sydkorea.jpg Leverandører:

Tørlastrederiet Polaris Shipping har bestilt 10 VLOC-skibe fra Hyundai Heavy Industries. Det bekræfter værftet over for et sydkoreansk medie. Ordren har option på yderligere fem skibe.

Store rederier ventes tage en større bid af reefer-markedet

Container:

Nicherederierne, som kun sejler med kølecontainere, står til at miste en del af deres markedsandel til de store containerrederier de kommende år. Markedet for køletransporter vil dog vokse, spår analysehuset Drewry.

Noreco henter advokat som ny topchef

Leverandører:

Det norske olieselskab Noreco får en advokat ind på posten som CEO. Den nye topchef erstatter Silje Augustson, som har siddet midlertidigt på posten det seneste år.

Hapag-Lloyd sender tre arabiske skibe til ophugning

Container:

Hapag-Lloyd har tilsyneladende fravalgt skrotværfter i Indien og sender istedet nu tre containerskibe til ophugning i Kina og Tyrkiet. Rederiet mener selv, at man nu har "rollen som pioner".

Maersk Container Industry mister sin topchef

Leverandører:

Et af de centrale selskaber i Maersk Transport & Logistics satsning på containerindustrien, Maersk Container Industry, har mistet sin topchef Stig Hoffmeyer. Det sker få måneder efter, at Maersk Lines COO blev bestyrelsesformand i selskabet.

Nordisk voldgift vil være flyveklar til næste år

Services:

Rammerne for en nordisk voldgift er klar, og nu mangler blot den afsluttende fase, siger Henrik Thal Jantzen, formand for den danske søretsforening. "Vi skal få det implementeret inden årets udgang."


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE