Log ind
baltnav2.jpg
Foto: Baltnav

Martin Sato bliver partner i Hellerup-operatør

Tørlast:

Martin Sato, tidligere vicechef for J. Lauritzens tørlastforretning, bliver medejer af den danske tørlastoperatør Baltnav. Her bliver han sidestillet med direktør Michael Bonderup, som han kender fra en fælles tid i Singapore. Bonderup og formand Peter Jein glæder sig over tilgangen.


AF NIKLAS KRIGSLUND
Offentliggjort 18.04.17 kl. 07:55

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Tørlast

Diana Shipping taber 23,8 mio dollars i andet kvartal

8starbulk.jpg Tørlast:

Det græske tørlastrederi kommer ud af første halvår med et nettotab på 50,3 mio. dollars, efter at det blev til et nyt underskud andet kvartal. Trods en lav risikoprofil i tørlast er J.P. Morgan bekymret over en stigende långivning til søsterselskab.

Banker gør klar til næste fusionrunde i multipurpose

Tørlast:

De to hollandske storbanker ING og ABN Amro tvang ved juletid den første større konsolidering igennem i den trængte multipurpose-sektor. Nu venter markedet på, hvad bankerne fremtvinger i det tyske kraftcenter for specialskibe. Drewry ser svag bedring i slutningen af 2017.

Det har været lidt sjovere at være tørlastreder i 2017

Tørlast:

Raterne har generelt været højere i 2017, som er blevet spået til at være starten på en optur. Et fald siden opturen i foråret har dog dæmpet den boblende optimisme. Og det er måske meget godt, vurderer J.P. Morgan.

Thorco Projects i massiv hollandsk flådeudvidelse

Tørlast:

Thorco-ledet hollandsk selskab samler 61 multipurpose-skibe i nyt joint venture med skibe fra bl.a. de konkursramte Flinter Group og Abis Shipping. Det oplyser Thorcos hollandske chef Otto Torenbosch til ShippingWatch.

Scorpio Bulkers halverer underskud i andet kvartal

Tørlast:

Scorpio Bulkers fik et nettounderskud på 13,4 mio. dollars i årets andet kvartal, godt en halvering fra sidste år. Raterne stabiliserede sig i kvartalet på grund af øget kinesisk produktion af jernmalm og kul, skriver rederiet.

Nordic Bulk Carriers får russisk kul-aftale

Tørlast:

Rederiet Nordic Bulk Carriers har indgået aftale med Arctic Mining Company om transport af kul via Nordøstpassagen, skriver flere medier.

Forsiden lige nu

Analysehus: Mindst 110 rigge skal væk for at bremse nedtur

Maersk Gallant CROP.jpg Offshore:

Massiv overkapacitet i markedet for jack-up-rigge betyder ifølge Rystad Energy, at mindst 110 rigge skal fjernes, før markedet kan komme overkapaciteten til livs, og de sidste års nedtur kan bremses.

Vestager stopper skatterabat til franske og belgiske havne

Havne:

Det er ulovlig statsstøtte, at havne i Belgien og Frankrig er undtaget fra at betale skat af deres overskud, har EU's konkurrencekommissær Margrethe Vestager konkluderet. Havnene skal dog ikke betale støtten tilbage.

Ny CEO for Dan-Bunkering: Vi skal mindst vokse 10 pct

Leverandører:

Dan-Bunkering har det seneste år skåret organisationen til og afskediget folk. Nu skal kerneforretningen styrkes, siger CEO Christoffer Berg Lassen i et interview med ShippingWatch. Samtidig har han dog kig på tre helt nye områder.

Kenneth Hvid lander mia-aftale med investeringsfond

Offshore:

Teekay, der har danske Kenneth Hvid som CEO, har indgået en omfattende aftale med det New York-noterede investeringsselskab Brookfield, der skyder adskillige milliarder kroner i Teekay Offshore. Brookfield opnår samtidig en ejerandel på 60 pct. af selskabet.

Finnlines får rekordresultat for første halvår 2017

Rederier:

Italiensk-ejede Finnlines kan fremlægge rekordresultater både for det seneste kvartal og for første halvår 2017. CEO tilskriver den stærke udvikling stigende finsk import- og eksport.

Bagmandspolitiet: Lars Møller handlede i egen interesse

Leverandører:

Den tidligere direktør for OW Bunkers Singapore-datterselskab, Lars Møller, havde ingen interesse i at snyde med tallene. Sådan lød det forleden fra hans forsvar. Forkert, lyder det fra Bagmandspolitiet. Direktøren kunne sikre sig en større bonus, fremgår det af anklageskriftet.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE