Log ind
5485562830_fd429d2a34_b.jpg
Foto: SHELL

Dryships når i mål med aktiesalg

Tørlast:

Det græske tørlastrederi har solgt aktier for knap 200 mio. dollars. Ejer George Economou ser fremad og kigger på muligheder for vækst efter den tiltrængte kapitaltilførsel.


AF HANS LØGSTRUP POULSEN
Offentliggjort 17.03.17 kl. 18:59

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Tørlast

Det har været lidt sjovere at være tørlastreder i 2017

kul-2.jpg Tørlast:

Raterne har generelt været højere i 2017, som er blevet spået til at være starten på en optur. Et fald siden opturen i foråret har dog dæmpet den boblende optimisme. Og det er måske meget godt, vurderer J.P. Morgan.

Dryships bliver sagsøgt af investorer i New York

Tørlast:

En gruppe af investorer sagsøger det græske tørlastrederi Dryships ved en domstol i New York. Investorerne føler sig snydt i forbindelse med en aftale sidste år. For to uger siden blev et lignende søgsmål indgivet på Marshall Islands.

Peter Norborg bliver ny CEO i Clipper Group

Tørlast:

Peter Norborg, der i dag er COO i tørlastrederiet Gearbulk i Schweiz, skal være ny Group CEO i Clipper Group. Det oplyser Clippers bestyrelsesformand Frank G. Jensen.

Brasilien og Australiens eksport af jernmalm stiger støt i år

Tørlast:

Eksporten af jernmalm fra Brasilien og Australien vil i år stige med 15 procent, viser en opgørelse, skriver Market Realist.

J. Lauritzen: Tørlast er udfordrende trods forbedringer

Tørlast:

Driftsresultatet blev forbedret hos J. Lauritzen i første kvartal, men dog er der stadig tale om et minus. "Tørlastmarkederne fortsætter med at være udfordrende," lyder det fra CEO Mads P. Zacho, der fastholder forventningerne for hele 2017.

Thorco Projects og tyske MC-Schiffahrt i nyt samarbejde

Tørlast:

Danske Thorco Projects og MC-Schiffahrt i Hamborg lægger 14 multipurpose-skibe ind i en ny pool med henblik på at få flere deltagere med i samarbejdet, oplyser de to rederier tirsdag.

Forsiden lige nu

JP Morgan: Om to år kan råolie ramme bunden af markedet

Luxembourg.jpg Tank:

En snarlig bedring for råoliesegmentet bliver kortvarig, mener den amerikanske bank J.P. Morgan. Mange ordrer vejer tungt og vil sende markedet mod bunden senest i 2020, lyder vurderingen.

Keppel Offshore & Marine går i minus

Leverandører:

Keppels marineforretning, som dækker over flere værfter med speciale i offshore, har fået et minus i årets første seks måneder. I samme periode sidste år lød overskuddet på 177 mio. dollars. Det er offshorekrisen, som trækker ned.

Piraterne er tilbage ved Somalia

Rederier:

Somaliske pirater har genoptaget kapringerne af handelsskibe. Det internationale fokus på problemet er væk, og rederierne har skruet ned for sikkerheden efter effektfuld kampagne ud for Østafrika, mener iagttagere.

Ugens vigtige historier på ShippingWatch

Rederier:

Blandt ugens historier finder man regnskaber fra leverandørerne Alfa Laval og Wärtsilä, et møde med Dan-Bunkerings nye CEO, mens DSV og Gøteborg Havn fortalte om at kommunikere i helt særlige situationer.

Olieprisen tager et dyk efter nyhed om stor Opec-produktion

Leverandører:

Olieprisen har fredag taget en pludselig nedtur efter nyheden om, at denne måneds produktion hos oliekartellet Opec bliver den største i indeværende år.

Konflikt i Gøteborg har krævet konstant kommunikation fra havnen

Havne:

Direktør i Gøteborg Havn, Magnus Kårestedt, har det sidste halvandet år brugt en stor del af sin tid på at håndtere konflikten i Gøteborg Havn mellem APM Terminals og havnearbejderne. Mange forstår ikke konfliktens kerne, siger han i ShippingWatchs seneste artikel om kommunikation.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE