Log ind
img_sect_homepage.jpg
Foto: Scorpio Bulkers

Scorpio Bulkers tabte 510 mio dollars i 2015

Tørlast:

Den hårdt ramte tørlastkæmpe lukker døren til rædselsåret 2015 med et nettounderskud på 510,7 millioner dollars. Selskabet har genforhandlet vilkår med sine långivere for at reducere betalinger og har fået udskudt nye skibe.


AF DANIEL LOGAN BERG-MUNCH
Offentliggjort 29.02.16 kl. 13:27

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Tørlast

Diana Shipping taber 23,8 mio dollars i andet kvartal

8starbulk.jpg Tørlast:

Det græske tørlastrederi kommer ud af første halvår med et nettotab på 50,3 mio. dollars, efter at det blev til et nyt underskud andet kvartal. Trods en lav risikoprofil i tørlast er J.P. Morgan bekymret over en stigende långivning til søsterselskab.

Ex-Lightship-partner ind i Maersk Broker

Tørlast:

Frank Mortensen, tidligere CEO og partner i mæglerhuset Lightship Chartering, er tiltrådt i Maersk Broker, der opruster massivt på tørlast, senest i Mellemøsten og Afrika, som fra 1. maj skal ledes af Anders Højmose Pedersen fra Dubai.

Domstol afviser sag mod Dryships

Tørlast:

Endnu et slag mellem det græske tørlastrederi Dryships og en aktionær er endt til fordel for rederiet og dets stifter George Economou. En domstol i Marshall Islands har afvist sagsøgers krav om at stoppe rederiets salg af aktier, oplyser rederiet.

Banker gør klar til næste fusionrunde i multipurpose

Tørlast:

De to hollandske storbanker ING og ABN Amro tvang ved juletid den første større konsolidering igennem i den trængte multipurpose-sektor. Nu venter markedet på, hvad bankerne fremtvinger i det tyske kraftcenter for specialskibe. Drewry ser svag bedring i slutningen af 2017.

Lars Bonnesen indtager ny post i Intermarine

Tørlast:

Lars Bonnesen, der i 1993 grundlagde Scan Trans sammen med Lars Juhl, skal være Chartering Director i Intermarine, oplyser virksomheden.

Scorpio Bulkers halverer underskud i andet kvartal

Tørlast:

Scorpio Bulkers fik et nettounderskud på 13,4 mio. dollars i årets andet kvartal, godt en halvering fra sidste år. Raterne stabiliserede sig i kvartalet på grund af øget kinesisk produktion af jernmalm og kul, skriver rederiet.

Forsiden lige nu

Græske Navios i plus i andet kvartal

angeliki-frangou.jpg Tørlast:

Bedre rater medvirker til, at det græske rederi kommer ud af andet kvartal med plus på bundlinjen. Rederiet har brugt året til en fornyelse og udvidelse af flåden, lyder det fra CEO Angeliki Frangou.

Styrket Total melder sig klar til opkøb

Offshore:

Den franske oliegigant slår analytikernes forventninger i kvartalsregnskab og går på jagt efter volumen.

Analysehus: Mindst 110 rigge skal væk for at bremse nedtur

Offshore:

Massiv overkapacitet i markedet for jack-up-rigge betyder ifølge Rystad Energy, at mindst 110 rigge skal fjernes, før markedet kan komme overkapaciteten til livs, og de sidste års nedtur kan bremses.

Vestager stopper skatterabat til franske og belgiske havne

Havne:

Det er ulovlig statsstøtte, at havne i Belgien og Frankrig er undtaget fra at betale skat af deres overskud, har EU's konkurrencekommissær Margrethe Vestager konkluderet. Havnene skal dog ikke betale støtten tilbage.

Ny CEO for Dan-Bunkering: Vi skal mindst vokse 10 pct

Leverandører:

Dan-Bunkering har det seneste år skåret organisationen til og afskediget folk. Nu skal kerneforretningen styrkes, siger CEO Christoffer Berg Lassen i et interview med ShippingWatch. Samtidig har han dog kig på tre helt nye områder.

Samsung Heavy leverer sorte tal i andet kvartal

Leverandører:

Besparelser på omkostningerne sikrer overskud i andet kvartal for værftet, som må notere faldende salgsindtægter i perioden, skriver sydkoreansk medie.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE