Log ind
NORD POWER(A)L.JPG
Foto: Norden

Tyve stjal dyr bunkerolie fra Norden-skib

Tørlast:

Et tørlastskib fra Norden har haft besøg af tyve, mens det lå for anker ud for Kina. I ly af natten tappede de skibet for en anselig portion af den dyre lavsvovlsholdige olie.


AF TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 19.02.16 kl. 07:38

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Tørlast

Befragterklubben samler rekordmange deltagere

NORDEN bow mark spin drift.jpg Tørlast:

København lægger i denne uge adresse til et af de helt store shippingarrangementer, Befragterklubbens sommerfest, samt en lang række receptioner og networking, som rederier og mæglere står bag. Den hidtidige deltagerrekord bliver slået i år.

Gearbulk i hemmeligt forlig om Bulk Jupiters dramatiske forlis

Tørlast:

Det juridiske opgør om ansvaret for Bulk Jupiters forlis, der kostede 18 besætningsmedlemmer livet, er afsluttet i et hemmeligt forlig. Meget taler for, at skibets ejer, rederiet Gearbulk og dets forsikringsselskab, har trukket det længste strå.

XO Shipping: De store rederier er for "old school"

Tørlast:

De traditionelle rederier er havnet i problemer, fordi de tror, at de kan forudse markedet. Men det kan man ikke, lyder det fra Christian Levin, stifter og ejer i XO Shipping. Han baserer sin forretningsmodel på, at markedet er uforudsigeligt.

Dansk-baserede Licvem i joint venture med NYK

Tørlast:

Det forholdsvis unge Licvem Shipping & Trading med hovedkvarter i København har etableret et joint venture med det store japanske NYK Bulk & Projects Carriers, der skal stå for break bulk primært i europæiske og afrikanske havne.

XO Shipping henter tidligere Norden-chef

Tørlast:

Tørlastrederiet XO Shipping har ansat Nordens tidligere chef for Panamax, der forlod rederiet i januar. Han starter på XO's kontor i Geneve.

Ekstrem start på året overraskede Kastrup-Nielsen

Tørlast:

Det var ventet, at tørlastkrisen ville fortsætte i 2016. Der var dog næppe nogen, der kunne forudse, at februar ville blive den værste måned nogensinde, siger Jan Kastrup-Nielsen, CEO i J. Lauritzen. I et interview med ShippingWatch kalder han perioden for "ekstrem".

Forsiden lige nu

Gearbulk i hemmeligt forlig om Bulk Jupiters dramatiske forlis

Screen Shot 2015-09-24 at 10.22.09 am.png Tørlast:

Det juridiske opgør om ansvaret for Bulk Jupiters forlis, der kostede 18 besætningsmedlemmer livet, er afsluttet i et hemmeligt forlig. Meget taler for, at skibets ejer, rederiet Gearbulk og dets forsikringsselskab, har trukket det længste strå.

Esvagt runder en milliard i kriseår for branchen

Offshore:

Det danske offshorerederi Esvagt rundede en milliard kr. i omsætning i 2015, hvor branchen ellers var hårdt udfordret. Selskabet, der overgik fra Maersk til to fonde i det forgangne år, forbereder sig nu på et svært 2016 med en spareplan.

Græsk rederformand: Højere skat vil medføre udflagning

Rederier:

Græske rederier vil i international målestok blive blandt de hårdest beskattede som følge af nye EU-krav, mener formanden for landets skibsrederforening, der advarer om udflagning.

Bank: Flydende olielagring er populært - men en tvivlsom forretning

Tank:

Olietradere benytter sig i stigende omfang af at lagre olie på skibe, lyder det fra Morgan Stanley. Også selv om de for øjeblikket taber penge på det.

Aktiviteten falder i Topaz i 2016

Offshore:

Topaz Energy & Marines koncernomsætning er faldet fra 85,2 mil. dollar i første kvartal 2015 til 77,7 mil. dollar i 2016. CEO René Kofod-Olesen begrunder tilbagegangen med lave oliepriser og hård konkurrence i Nordafrika og Mellemøsten.

Shipping- og offshorebank klar til børsen i Oslo

Services:

Den norske shipping- og offshorebank Pareto Bank er klar til børsen i Oslo. Aktien handles første gang inden 7. juli, oplyser Oslo Børs.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE