Log ind
golden ocean 3.JPG
Foto: Golden Ocean

CEO i Golden Ocean: 2016 bliver et udskilningsløb i tørlast

Tørlast:

2016 bliver et afgørende år for tørlast, hvor ikke alle kommer igennem året som vindere. Sådan lyder det fra Herman Billung, CEO for Golden Ocean, der har en stribe Capesize-skibe til levering i nær fremtid.


AF JOHANNES HARTKOPF-MIKKELSEN
Offentliggjort 12.01.16 kl. 12:04

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Tørlast

Pirater kidnapper seks besætningsmedlemmer og skyder én

Kig på pirater.jpg Tørlast:

Seks besætningsmedlemmer er blevet kidnappet og en enkelt skudt og dræbt på et tørlastskib i filippinsk farvand, oplyser anti-pirat organisationen ReCaap mandag. Det er den anden kidnapning i 2017.

Klaveness om tørlast i 2017: Lidt bedre men ikke godt

Tørlast:

Tørlastmarkedet har lagt bunden bag sig i 2016, men alligevel bliver 2017 ikke meget bedre, lyder det fra Torvald Klaveness' CEO Lasse Kristoffersen til ShippingWatch.

Vale havde rekordhøj jernmalmsproduktion i 2016

Tørlast:

Det brasilianske mineselskab Vales produktion af jernmalm nåede i 2016 op på et rekordhøjt niveau. Der blev også sat rekord på afskibninger af råvaren.

Christian Levin venter rekordoverskud i 2015

Tørlast:

XO Shipping kom ud med et pænt overskud i 2014, og udviklingen er fortsat ind i 2015, hvor første resultat har været det bedste nogensinde. Derfor regner partner og CEO Christian Levin med, at 2015 bliver rekordår, siger han til ShippingWatch.

Thorco Shipping afskediger sin topchef

Tørlast:

Thorco Shipping, der opererer en af verdens største multipurpose-flåder, har overraskende afskediget CEO Henrik Ramskov, der fik mindre end et år på posten. Det bekræfter bestyrelsesformand Thor Stadil over for ShippingWatch.

Rater for store tørlastskibe rasler ned

Tørlast:

Den gennemsnitlige spotrate for de store capesize-skibe faldt med over 30 procent i den forløbne uge.

Forsiden lige nu

Skibsredere og havne lodret uenige om EU's CO2-plan

Picture Patrick Verhoeven ECSA.JPG Rederier:

Der er langt fra enighed i det maritime erhvervsliv i Europa, når det gælder begrænsningen af CO2-udslip for skibsfarten. Mens rederne er hårde kritikere af Europa-Parlamentets plan om et kvotesystem, mener havnene, at det er en god ide. "Meget uheldigt," lyder det fra rederne.

Koreanske banker har reduceret deres lån til værfterne

Leverandører:

De sydkoreanske banker har reduceret omfanget af deres lån til landets tre skrantende storværfter. Statsejede Korea Development Bank har dog øget sin eksponering i forbindelse med de igangværende restruktureringer, viser nye tal ifølge koreansk medie.

Nakilat går marginalt tilbage i svært marked

Rederier:

Indtjeningen i det arabiske LNG-rederi faldt med lige under 30 mio. riyal i 2016. Trods nedgang i olie- og gasmarkedet og overkapacitet i shippingmarkederne er rederiet tilfreds med resultatet.

Rusland verdens største olieproducent i december

Offshore:

Rusland overhalede Saudi-Arabien som verdens største olieproducent i december, viser produktionstal ifølge Bloomberg News.

Klaveness om tørlast i 2017: Lidt bedre men ikke godt

Tørlast:

Tørlastmarkedet har lagt bunden bag sig i 2016, men alligevel bliver 2017 ikke meget bedre, lyder det fra Torvald Klaveness' CEO Lasse Kristoffersen til ShippingWatch.

Jagt på digitale løsninger til containerrederne skudt i gang

Container:

En række samarbejder om digitale løsninger for containerrederierne er blevet indgået alene i de seneste uger. Mange flere vil følge i første halvår 2017 i jagten på den optimale digitalisering af containerrederne, vurderer analytiker Lars Jensen fra Seaintelligence Consulting.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE