Log ind
Stolt-nielsen.jpg
Foto: Stolt-Nielsen

Stolt-Nielsen kæmper fortsat med lave tankrater

Tank:

De lave rater på kemikalietank fortsætter med at drille Stolt-Nielsen. Bundlinjen i første kvartal af 2017 er halveret i forhold til samme periode af 2016. Nedgangen kommer på et tidspunkt, hvor rederiet overvejer at udskille tankrederiet Stolt Tankers.


AF NIKLAS KRIGSLUND
Offentliggjort 06.04.17 kl. 09:05

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Tank

Frontline bejlede forgæves til DHT i over et år

Fredriksen.jpg Tank:

John Fredriksens Frontline forsøgte i over et år at blive DHT Holdings partner, inden tankrederiet i stedet løb med Carsten Mortensens BW Group. Læs detaljerne i forløbet fra de første tilnærmelser til den endelige afvisning her.

Kæmpesejl skal spare Maersk tankskib for brændstof

Tank:

Et skib fra Maersk Tankers bliver nu udstyret med to 30 meter høje sejl, som skal være med til at spare op imod ti pct. af brændstoffet.

Johan Wedellsborg drosler markant ned i shipping

Tank:

"Min eksponering i shipping var ved at blive lidt for stor efter min smag," siger Johan Wedell-Wedellsborg til ShippingWatch ovenpå salget af sit ejerskab i Stena Weco.

Nordic Tankers ud med overskud efter flere år i rødt

Tank:

Nordic Tankers tjente 4,2 mio. dollars i 2016. Det første reelle overskud i en årrække i kemikalierederiet, der har været igennem en langvarig tilpasning og omstilling af virksomheden.

Handelshuse sikrer sig flere supertankere til olielagre

Tank:

Omkring 20 supertankere, VLCC'ere, anvendes lige nu som flydende lagre for omkring 40 mio. tønder olie i jagten på økonomisk gevinst. Aktiviteten er i markant vækst.

Mæglere: Redere bestiller tankskibe i stor stil

Tank:

Der er fortsat stor aktivitet i markedet for nybygninger, hvor redere især bestiller tankskibe i stor stil, viser udmeldinger fra en række førende mæglerhuse. Bestillingsniveauet for nye tørlastskibe er fortsat moderat.

Forsiden lige nu

Brian Mikkelsen sår tvivl om "meget problematisk" montørordning

brianmikkelsen3.jpg Rederier:

Den umiddelbare melding fra EU lyder, at det ikke er muligt at indføre en montørordning i Danmark, fortæller erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) til ShippingWatch. Ordningen er en af de centrale anbefalinger fra vækstteamet, som blev leveret til ministeren idag.

Maersk napper Danfoss' direktør for kommunikation

Mennesker:

Mette Refshauge, der har været i Danfoss i fire et halvt år, skifter til august til Maersk, hvor hun skal være kommunikationsdirektør for afdelingen Transport & Logistics.

Frontline bejlede forgæves til DHT i over et år

Tank:

John Fredriksens Frontline forsøgte i over et år at blive DHT Holdings partner, inden tankrederiet i stedet løb med Carsten Mortensens BW Group. Læs detaljerne i forløbet fra de første tilnærmelser til den endelige afvisning her.

Ugens bedste på ShippingWatch

Rederier:

Det blå vækstteam fremlagde sine anbefalinger til regeringen, men ifølge erhvervsminister Brian Mikkelsen er der stor usikkerhed om et af de mest centrale forslag. DHT afviste samtidig et forsøg fra Frontline på at forhindre handlen med BW Group i ugen, der gik på ShippingWatch.

Jenny Braat blæser til kamp for montørordningen

Leverandører:

Selvom erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) betragter det som "meget vanskeligt" at indføre en montørordning i Danmark, holder Danske Maritimes adm. direktør Jenny Braat hårnakket fast i, at ordningen kan indføres. Måske uden om EU.

Taiwanesiske Yang Ming i hård kamp for sin fremtid

Container:

En af Maersk Lines konkurrenter og medlem af The Alliance, taiwanesiske Yang Ming Marine kæmper hårdt for at skabe en bæredygtig fremtid og komme sin enorme gæld til livs. Drewry mener dog, der er lang vej endnu.


ANNONCE



Ledige stillinger

ANNONCE