Log ind
CARSTEN OSTENFELDT THOME.jpg

Ostenfeldt: Partnerskab med V. Group skal øge tankflåde

Tank:

Nordic Tankers' partnerskab med britiske V. Group sigter mod en flåde på 50-60 skibe, siger Carsten Ostenfeldt, CEO i Dania Ship Managament, til ShippingWatch.


AF OLE ANDERSEN
Offentliggjort 05.04.17 kl. 07:41

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Tank

Drewry: Derfor bør redere investere i flydende LNG-terminaler

FSRU Höegh LNG Klaipeda.jpg Tank:

De flydende LNG-terminaler, FSRU'er, er en bedre investering end nye LNG-skibe, skriver Drewry i en ny analyse. Det til trods for faldende rater på de flydende terminaler.

Torm køber fire nye tankskibe fra kinesisk værft

Tank:

Torm køber fire nye MR-skibe fra kinesiske Guangzhou Shipyard, oplyser rederiet. Ordren består også af en option på yderligere fire skibe, som rederiet tager endelig stilling til senere i år, siger CFO Christian Søgaard til ShippingWatch.

Drewry: Skrottede tankskibe kan sætte gang i opsving

Tank:

En massiv ordrebog af nye råolietankere sat til levering i 2017 betyder, at overkapacitet fortsat vil holde sektoren nede. Næste år vil den store flådetilgang blive afløst af svag efterspørgsel, og skrotning af tankskibe er derfor afgørende for at sikre et bedre tankmarked, skriver Drewry.

Monjasa-ejere trækker sig fra den daglige ledelse

Tank:

De to ejere af bunker- og olieselskabet Monjasa, Anders Østergaard og Jan Jacobsen, trækker sig fra den daglige ledelse i selskabet. Anders Østergaard flytter til Dubai, skriver Fredericia Dagblad.

Han skal styre Maersk Tankers gennem skilsmissen

Tank:

Tankrederiet Maersk Tankers skal udskilles fra Maersk og bliver et selvstændigt selskab som led i opsplitningen af konglomeratet. I spidsen for denne proces står Christian Michael Ingerslev. Mød ham her.

JP Morgan: Om to år kan råolie ramme bunden af markedet

Tank:

En snarlig bedring for råoliesegmentet bliver kortvarig, mener den amerikanske bank J.P. Morgan. Mange ordrer vejer tungt og vil sende markedet mod bunden senest i 2020, lyder vurderingen.

Forsiden lige nu

Havila-familie køber sig ind i norsk offshorerederi

Havila Mars.jpg Rederier:

Familien Sævik, kendt for Havila Shipping, køber sig ind i offshorerederiet Volstad Maritime, der holder til i Ålesund i Norge, skriver norske medier. "Vi ønsker at bidrage til at bygge et stort og lønsomt subsea-selskab," siger Havila-grundlægger Per Sævik ifølge Sysla.

Singapores højesteret erklærer Ezra-selskab konkurs

Offshore:

Endnu et selskab under Singapores engang fremadstormende offshorevirksomhed Ezra har fået dødsstødet. Datterselskabet Lewek Champion, hvor offshorefartøjet af samme navn har arbejdet, er erklæret konkurs af Singapores højesteret.

Store forventninger til Statoil inden regnskab

Offshore:

Ifølge Aftenbladet og Sysla spår analytikerne en tredobling af det justerede driftsresultat for norske Statoil, der torsdag lægger sit kvartalsregnskab på bordet. En højere oliepris igennem første halvdel af i år er med til at give forventningerne et løft.

Bagmandspolitiet: Lars Møller handlede i egen interesse

Leverandører:

Den tidligere direktør for OW Bunkers Singapore-datterselskab, Lars Møller, havde ingen interesse i at snyde med tallene. Sådan lød det forleden fra hans forsvar. Forkert, lyder det fra Bagmandspolitiet. Direktøren kunne sikre sig en større bonus, fremgår det af anklageskriftet.

Tysk familie køber SAL fra japanske K-Line

Rederier:

Briese og Harren-familien har sat sig hårdt på det globale heavy lift segment, efter at K-Line har besluttet at sælge SAL Heavy Lift til selskabet Salto, ejet af Martin og Peter Harren. Med Briese som ejer af BBC Chartering og tæt samarbejdspartner med Harren er koncentrationen i Nordtyskland absolut.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE