Log ind
Milaha formand.jpg
Foto: Milaha

Milaha gik frem på tank og logistik i 2015

Tank:

Den store arabiske shippinggruppe Milaha noterede fremgang i samtlige af gruppens forretningsenheder i det forgangne år, og selskabet står godt placeret til at håndtere de udfordrende markeder, vurderer formand.


AF DANIEL LOGAN BERG-MUNCH
Offentliggjort 24.02.16 kl. 13:14

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Tank

Danske Bank: Stort potentiale i Hafnia Tankers

freja_polaris.jpg Tank:

Danske Bank Markets udpeger Hafnia Tankers som den mest attraktive aktie blandt fire selskaber i produkttank, som storbanken har klare købsanbefalinger på og nu indleder dækning af.

Monjasa-ejere trækker sig fra den daglige ledelse

Tank:

De to ejere af bunker- og olieselskabet Monjasa, Anders Østergaard og Jan Jacobsen, trækker sig fra den daglige ledelse i selskabet. Anders Østergaard flytter til Dubai, skriver Fredericia Dagblad.

Stolt-Nielsen i mål med milliardkøb af norsk flåde

Tank:

Stolt-Nielsen har nu købt Jo Tankers' flåde på 13 kemikalieskibe samt en ejerandel på 50 pct. på otte nybygninger. Aktiverne har en værdi på 575 mio. dollars, eller hvad der svarer til lidt over fire mia. kr.

Nordic American Tankers fik minus i tredje kvartal

Tank:

Tankrederiet Nordic American Tankers fik et minus på bundlinjen i tredje kvartal. Det Bermuda-baserede selskab er dog stadig i plus for hele året og glæder sig over, at omkostningerne per skib er lavere end de nuværende rater.

Bank sælger fire af Hanjin Shippings tankskibe

Tank:

Den sydkoreanske bank Woori Bank har solgt fire af Hanjin Shippings tankskibe for pris på 14,6 mio. dollars per styk. Banken overtog skibene i forbindelse med containerrederiets kollaps i september.

John Fredriksens formue næsten halveret

Tank:

Faldende oliepriser og de afledte effekter i rig- og olieservices selskaber har gjort indhug i shippingmastodonten John Fredriksens formue, som blandt andet er blevet til gennem dristige investeringer i Mellemøsten op gennem 70'erne og 80'erne.

Forsiden lige nu

Da Clippers vicedirektør gik på jagt efter arbejdsglæden

Martin Egvang integrity bulk.jpg Tørlast:

Længslen efter at komme tilbage til kernen af forretningen fik Martin Egvang til at kvitte sit job som vicedirektør i Clipper for at starte Integrity Bulk op i slutningen af 2014 med fem investorer. ShippingWatch fortæller historien om valg og fravalg i en presset industri.

Her er ugens bedste på ShippingWatch

Rederier:

Maersk Line købte Hamburg Süd, Opec-landene blev enige om at skære i produktionen, mens en aftale mellem Hyundai og 2M-alliancen rykkede nærmere i ugen, der gik i shippingbranchen. Læs også om de fortsatte problemer i norsk offshore.

Dansk oliesag for milliarder nærmer sig målstregen

Offshore:

En erstatningstvist om den problemplagede danske Siri-platform bliver afgjort om få uger. Sagen er ifølge involveret advokat "ekstremt kompliceret" og har medført ekstraordinært mange dommere i Sø- og Handelsretten.

Medie: Hyundai Heavy i milliardaftale med Iran

Leverandører:

Det store koreanske skibsværft Hyundai Heavy er angiveligt ved at indgå en aftale om levering af ti skibe til Iran. Kontrakten har en værdi af 650 mio. dollars.

Trængt skibsmægler vil sælge Korsør-domicil

Rederier:

Fyringer har gjort domicilet for stort til den tilbageværende medarbejderstab i J. Poulsen Shipping. Ejendommen er sat til salg, men skibsmægleren vil helst blive boende.

Danske Bank: Maersk-opkøb svækker kreditværdighed

Container:

En pris på fire mia. dollars for Hamburg Süd vil lægge pres på værdierne i Maersk og øge investorernes frygt for en nedgradering af gruppens kreditværdighed, vurderer Danske Bank.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE