Log ind
Milaha formand.jpg
Foto: Milaha

Milaha gik frem på tank og logistik i 2015

Tank:

Den store arabiske shippinggruppe Milaha noterede fremgang i samtlige af gruppens forretningsenheder i det forgangne år, og selskabet står godt placeret til at håndtere de udfordrende markeder, vurderer formand.


AF Daniel Logan Berg-Munch
Offentliggjort 24.02.16 kl. 13:14

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Tank

Bank: Flydende olielagring er populært - men en tvivlsom forretning

Michail Ulyanov Tank:

Olietradere benytter sig i stigende omfang af at lagre olie på skibe, lyder det fra Morgan Stanley. Også selv om de for øjeblikket taber penge på det.

Nigeriansk uro kan være dårligt nyt for tankrederierne

Tank:

Den nigerianske olieproduktion bliver forstyrret af angreb på rørledninger og terminal udført af oprørsgrupper i Niger Delta. Det kan være dårligt nyt for tankrederierne, vurderer mægler.

Stena Weco overgik sine egne forventninger i 2015

Tank:

Tankrederiet Stena Weco fik et resultat i 2015, der var væsentligt højere end, hvad rederiet selv havde forventet for året, fremgår det af årsregnskabet.

Monjasa-ejere trækker sig fra den daglige ledelse

Tank:

De to ejere af bunker- og olieselskabet Monjasa, Anders Østergaard og Jan Jacobsen, trækker sig fra den daglige ledelse i selskabet. Anders Østergaard flytter til Dubai, skriver Fredericia Dagblad.

Ackermann: Tiden er ikke til at være stor optimist

Tank:

BW LPG kom ud med et rekordresultat i 2015, men for det kommende år er CEO Martin Ackermann mere afdæmpet. "Hele verden er lidt under pres, så det er svært at være rigtig optimistisk lige nu," siger han i interview med ShippingWatch.

Euronav sløjfer joint venture om Suezmax-tankere

Tank:

Den belgiske VLCC-spiller har afbrudt et joint venture om fire Suezmax tankskibe med Bretta Tanker Holdings. Euronav overtager i den forbindelse de to yngste skibe i samarbejdet.

Forsiden lige nu

Rederiforening er åben over for omvendt bevisbyrde

maria.jpg Rederier:

Håndhævelsen af svovlreglerne vil være mere effektiv, hvis rederierne selv skulle bevise, at de overholder kravene, mener OECD. Danmarks Rederiforening er klar til at diskutere ideen frem mod 2020, hvor de globale svovlregler formentlig træder i kraft.

Blue Water Shipping sendt i rødt af olie og investeringer

Services:

Svagere aktivitet i offshore og en oprustning i Norge, Sverige og Finland har kostet på Blue Water Shippings bundlinje i 2015, der viser et underskud på godt 14 mio. kroner.

Fredriksens tørlastrederi i trecifret millionunderskud

Tørlast:

Tørlastrederiet Golden Ocean rapporterer om et marked, der i årets første kvartal lå under driftsomkostningerne i alle segmenter med et stort underskud til følge. Fearnley hæfter sig ved forbedret likviditet.

Skæbnens time nærmer sig for Hyundai Merchant

Container:

Den koreanske shippinggruppe kæmper for at få sine kreditorer til at gå med til at sænke selskabets charterrater, hvilket er et krav fra den største långiver, Korea Development Bank. Men selv hvis det lykkedes, står rederiet stadig overfor en række udfordringer.

13 olieselskaber må lede efter olie i det nordlige Norge

Offshore:

De færreste af de olieselskaber, der har fået tilladelse til et efterforske oliefelter i den nordlige Norge, tjener penge. Men staten dækker de fleste af deres omkostninger til efterforskning.

Fremgang i byggeri i Kina er godt for tørlastrederier

Tørlast:

Byggeboomet fører til øget vækst i Kinas import af jernmalm til stålproduktion, og det bør understøtte fragtraterne og tørlastrederierne, skriver Handelsbanken i analyse.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE