Log ind
Epic1.jpg
Foto: Epic Gas

Epic Gas melder om stigende omsætning i svært 2015

Tank:

Raterne i LPG-markedet skrabede bunden i 2015, især på grund af rekordmange nybygninger, svag efterspørgsel og dalende råvarepriser. Men Epic Gas kom ud med en større omsætning og mindre underskud, især drevet af et fokus på større skibe, lyder det.


AF DANIEL LOGAN BERG-MUNCH
Offentliggjort 11.02.16 kl. 09:33

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Tank

Hafnia Tankers trækker i pænt plus i tredje kvartal

Mikalel Skov 2.jpg Tank:

Et markant bedre resultat og en øget omsætning luner for det danske produkttankrederi Hafnia Tankers. "Vi er rigtig godt tilfredse," siger CEO Mikael Skov til ShippingWatch.

Enorme olielagre er Saudi-Arabiens næste udfordring

Tank:

Selv hvis udbud og efterspørgsel skulle komme i balance i løbet af året, vil der gå lang tid, før alverdens olieproducenter kan nyde godt af højere priser, skriver Bloomberg.

Epic Gas tror på plus i 2016 trods historisk lave rater

Tank:

På trods af overkapacitet og lave rater på LPG-markedet forventer den største operatør i segmentet, Epic Gas, at de kommende nybygninger vil give grobund for en positiv bundlinje mod slutningen af i år. Det siger selskabets CFO til ShippingWatch efter sidste uges underskud.

Hafnia Tankers kan blive fire milliarder kroner værd

Tank:

Rederiet har købt skibe på det helt rigtige tidspunkt og står nu godt rustet til udnytte de stigende rater på tankmarkedet, vurderer flere finanshuse.

Brøndby-ejer gør comeback i shipping

Tank:

Jan Bech Andersen, der er storaktionær i fodboldklubben Brøndby, har købt sig ind i børskandidaten Hafnia Tankers og skal samtidig spille en markant rolle i virksomhedens ledelse.

Nu rammer nye skibe raterne hos Avance Gas

Tank:

Norske Avance Gas bliver presset på indtjeningen i første kvartal. Flere nye VLGC'ere og lavsæson lægger låg på gasraterne, viser gasrederiets kvartalsregnskab. "Raterne er faldet mere, end vi havde håbet på," siger CEO til ShippingWatch.

Forsiden lige nu

Smedegaard: Jeg skulle lige sluge min stolthed

miriam dalgsgaard nils smedegaard mærsk.jpg Container:

Nils Smedegaard Andersen, afgående direktør for A.P. Møller-Mærsk, taler for første gang om sin fyring fra Danmarks største virksomhed.

Viking Supply Ships rykker et skridt nærmere overlevelse

Offshore:

Den finansielle redningsplan, som Viking Supply Ships har arbejdet på i månedsvis, er blevet til en principiel aftale med bankernes velsignelse. Obligationsejernes godkendelse udebliver dog stadig, og det kan få konsekvenser, advarer rederiet.

Alphabulk: Shipping er storbruger af selskaber i skattely

Rederier:

Omkring halvdelen af den internationale tørlastflåde er registreret i skattely, og mange skibsredere må formodes at have været storkunder i Mossack Fonseca i Panama eller lignende advokatfirmaer, skriver Alphabulk.

Ugens højdepunkter på ShippingWatch

Container:

En lind strøm af store nyheder fra Maersk-gruppen prægede ugen, som også bød på en ny, dansk tørlastaktør, røre i bunkerindustrien og en dansk jagt på investorer i New York.

Maersk Line ser potentiale i koreansk stillehavsflåde

Container:

Den mulige udvidelse af Maersk Lines 2M netværk har isærén stor fordel, siger Maersk Line-chef.

DFDS' CEO efter kursfald: Jeg passer min biks

Rederier:

Niels Smedegaard, CEO i DFDS, nedtoner over for ShippingWatch konsekvensen af det britiske nej til EU, selv om investorerne sender kursen på DFDS-aktier ud over kanten fra morgenstunden. Jeg passer min biks, så må de passe deres, lyder reaktionen.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE