Log ind
Stena_Primorsk_deck.jpg
Foto: Stena

Concordia Maritime i ny et-årig kontrakt

Tank:

Det svenske tankrederis tvivl om holdbarheden af det nuværende opsving kommer påny til udtryk med flere af rederiets skibe på længere kontrakter.


AF OLE ANDERSEN
Offentliggjort 26.01.16 kl. 14:01

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Tank

Bank: Flydende olielagring er populært - men en tvivlsom forretning

Michail Ulyanov Tank:

Olietradere benytter sig i stigende omfang af at lagre olie på skibe, lyder det fra Morgan Stanley. Også selv om de for øjeblikket taber penge på det.

Nigeriansk uro kan være dårligt nyt for tankrederierne

Tank:

Den nigerianske olieproduktion bliver forstyrret af angreb på rørledninger og terminal udført af oprørsgrupper i Niger Delta. Det kan være dårligt nyt for tankrederierne, vurderer mægler.

Monjasa-ejere trækker sig fra den daglige ledelse

Tank:

De to ejere af bunker- og olieselskabet Monjasa, Anders Østergaard og Jan Jacobsen, trækker sig fra den daglige ledelse i selskabet. Anders Østergaard flytter til Dubai, skriver Fredericia Dagblad.

Stena Weco overgik sine egne forventninger i 2015

Tank:

Tankrederiet Stena Weco fik et resultat i 2015, der var væsentligt højere end, hvad rederiet selv havde forventet for året, fremgår det af årsregnskabet.

Euronav sløjfer joint venture om Suezmax-tankere

Tank:

Den belgiske VLCC-spiller har afbrudt et joint venture om fire Suezmax tankskibe med Bretta Tanker Holdings. Euronav overtager i den forbindelse de to yngste skibe i samarbejdet.

Hafnia Tankers får god start på 2016

Tank:

Det danske tankrederi Hafnia Tankers fortsætter de positive takter i første kvartal af 2016. Her er det lykkedes at hæve både omsætning og driftsresultat takket være den lave oliepris.

Forsiden lige nu

Jesper Lok har før ryddet op og vil gøre det igen

Jesper T. Lok.jpg Tørlast:

Med indsættelsen i februar af Jesper Lok som bestyrelsesformand i J. Lauritzen blev der reelt sagt OK til det skifte i direktionen, som i dag har tvunget CEO Jan Kastrup-Nielsen til at træde tilbage. Men Jesper Lok er heller ikke kendt for at tøve i sine handlinger.

Tørlastmarkedet endte med at fælde Kastrup-Nielsen

Tørlast:

Udefra ligner Jan Kastrup Nielsens tre år som topchef i J. Lauritzen et regulært økonomisk mareridt, der efterlod ham mere eller mindre magtesløs i en kollapset tørlastindustri, som har drænet rederiets kapitalgrundlag.

Blue Water Shipping sendt i rødt af olie og investeringer

Services:

Svagere aktivitet i offshore og en oprustning i Norge, Sverige og Finland har kostet på Blue Water Shippings bundlinje i 2015, der viser et underskud på godt 14 mio. kroner.

Kastrup-Nielsen stopper som topchef i J. Lauritzen

Tørlast:

Jan Kastrup-Nielsen stopper som topchef i det hårdt pressede tørlastrederi J. Lauritzen. Han bliver erstattet af Mads Peter Zacho, der kommer til fra en stilling som CFO i Torm.

Stena Line halverer sin udledning af svovl

Rederier:

Stena har netop offentliggjort sin årlige rapport om bæredygtighed, som indeholder gode nyheder for miljøet, skriver virksomheden i en pressemedelelse.

Så kom første Petrobras-offer i Brasiliens spritnye regering

Offshore:

Central minister blev afsløret i at diskutere, hvordan man bedst forhindrer opklaringen af den enorme korruptionsskanale omkring olieselskabet Petrobras.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE