Log ind
eimskip.jpg
Foto: Casper Dalhoff/Polfoto/Arkiv

Søfolk afblæser strejke mod Eimskip

Container:

Eimskip har indgået en lønaftale med sine besætningsmedlemmer på ruterne til og fra Island. Aftalen betyder, at den varslede strejke fra næste mandag bliver afblæst. Det oplyser rederiet.


AF NIKLAS KRIGSLUND
Offentliggjort 11.01.17 kl. 14:00

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Container

Cosco har skrottet otte containerskibe

containere-cosco.jpg Container:

Cosco Shipping har solgt otte containerskibe til skrot i løbet af fjerde kvartal. Skibene havde en samlet tonnage på 409.914 dwt, mens det yngste var 15 år gammelt, oplyser det kinesiske rederi.

Drewry: Maersk Line slår alle på nye skibe i 2017

Container:

Der er nye containerskibe på vej ind i flåden med en samlet kapacitet på 1,7 mio teu, fremgår det af en opgørelse fra Drewry. Verdens absolut største containerederi, Maersk Line, er det rederi, der modtager flest.

Eimskip køber belgisk reeferselskab

Container:

Det islandske containerrederi Eimskip har købt størstedelen af et belgisk selskab, der arbejder med reeferlogistik. Det er det tredje opkøb inden for få måneder i det opkøbstogt, rederiet har annonceret.

Maersks nye kæmpeskibe kan skrive historie igen

Container:

De første billeder af Maersk Lines 11 nybygninger, som er næste generation af de ultrastore Triple E-skibe, ser ifølge Alphaliner ud til at bryde den magiske grænse med plads til over 20.000 containere.

Nu starter alliancernes kamp om Asien-Europa

Container:

I 2016 blev containerrederierne koncentreret i tre store alliancer, som til april for alvor indleder kampen på industriens hovedrute fra Asien til Nordeuropa. Seaintel forsøger at udpege en vinder mellem 2M, Ocean Alliance og The Alliance.

Alphaliner: Maersks Triple-E udløste global containerkrise

Container:

Maersk Lines bestilling af Triple E-skibene satte gang i den kamp om at være størst, der nu tynger containerindustrien med en voldsom overkapacitet. Så klar er analysen fra Alphaliner i Singapore. Maersk Line afviser at have taget første spadestik.

Forsiden lige nu

Opgøret mod Daewoos tidligere ledelse ruller videre

Triple-E 3.JPG Leverandører:

Den tidligere ledelse i det nødlidende kæmpeværft DSME er midt i retssager på baggrund af anklager om blandt andet korruption. Senest er den tidligere CEO for værftet fra 2006 til 2012 blevet trukket ind i sagen.

J. Lauritzen mister bunkeraftale med Hafnia

Tank:

Selvom begge parter øjensynligt har været godt tilfredse med resultatet, er aftalen om, at J. Lauritzen skulle stå for Hafnia Managements bunkerkøb, ophævet med virkning fra 1. april. Aftalen har sikret Lauritzen en dollar pr. indkøbt ton bunkerolie.

Color Line og Ulstein indgår aftale om verdens største hybridfærge

Leverandører:

Færgerederiet og det norske værft underskriver aftale om at bygge den hidtil største hybridfærge. Den skal sættes i drift i 2019 og bliver seneste skridt i Color Lines satsning på hybridfærger på rederiets korte ruter.

EU forsvarer frihandel efter Trumps aflysning af TPP

Rederier:

EU er et skridt nærmere en frihandelsaftale med Canada. Aftalen er vigtig i kampen mod protektionisme til skade for verdenshandlen, lyder det fra EU-politikere.

Bladt: Fyringer skal gøre os konkurrenceklar til et nyt prisleje

Leverandører:

Det er blandt andet de lave vinderbud fra Dong og Vattenfall på havmølleparker i Holland og Danmark, der nu får Bladt Industries til at skære til og afskedige 15 pct. af medarbejderstaben.

Avis: Statoil halverede vedligehold på ulykkesramt raffinaderi

Offshore:

Olieselskabet halverede i løbet af få måneder vedligeholdelsesbudgettet for Mongstad-raffinaderiet, skriver Dagens Næringsliv. Statoil har netop erkendt, at en ulykke på Mongstad kunne have kostet menneskeliv.

ANNONCE

ANNONCELedige stillinger

ANNONCE