Log ind
Hapag-Lloyd Hamburg Express
Foto: Hapag-Lloyd

Hapag-Lloyd ud af 2015 med overskud på 114 mio euro

Container:

Tyske Hapag-Lloyd har formået at løfte sig fri af tidligere tiders negative resultater og leverer et overskud på 114 millioner euro for hele 2015 mod underskuddet på 604 millioner euro i 2014. "Vi er tilbage i toppen af industrien," siger CEO Rolf Habben Jansen.


AF CHRISTIAN BARTELS
Offentliggjort 23.03.16 kl. 14:13

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Container

Hapag-Lloyd gennemfører fyringsrunde i UASC

rolfhabbenjansen1.jpg Container:

Hapag-Lloyd har taget fat på processen med at nedbringe antallet af ansatte i UASC, som det tyske rederi fusionerede med sidste år, og det snart tidligere hovedsæde i Dubai svirrer med rygter. ShippingWatch kan præsentere den nye leder af regionen, som er en tidligere Maersk-mand.

Voksende spekulationer om nyt milliardopkøb af containerrederi

Container:

Prisen for et af containerindustriens mest veldrevne rederier, Orient Overseas i Hongkong, er mindst 4,7 mia. dollars, vurderer Alphaliner. Aktien i rederiet stiger yderligere onsdag.

Maersk Line-skib går på grund ved Italien

Container:

Det grundstødte containerskib måtte slæbes fri af tre slæbebåde i stræde mellem Sicilien og Italiens fastland, oplyser den italienske kystvagt.

SM Shipping mangler tusindvis af containere

Container:

Det nye sydkoreanske rederi SM Shipping, som er skabt på resterne af Hanjin Shipping, mangler at skaffe omkring 90.000 containere, hvis det skal nå at lancere til marts. En talsperson fra rederiet fortæller, at man arbejder på højtryk for at løse problemet.

Royal Arctic Line klar til at kappe bånd til Danmark

Container:

Det bliver formentlig udenlandske besætninger, der erstatter danske, når Royal Arctic Line indleder samarbejde med islandske Eimskip. Og det er langt fra givet, at skibene skal sejle under dansk flag, siger rederiets CEO til ShippingWatch.

Hapag-Lloyd: UASC-fusion vil koste hver tiende stilling

Container:

For at hente Hapag-Lloyds ønskede gevinst fra fusionen med UASC, skal omkring hver tiende stilling fjernes i forhold til de to rederiers samlede medarbejderstab i dag, fortæller det tyske rederis CEO, Rolf Habben Jansen, i et interview med ShippingWatch.

Forsiden lige nu

Thorco Bulk udvider med flere ansættelser

thorco.jpg Rederier:

Thornico-koncernens tørlastrederi Thorco Bulk har efter kun et halvt års drift opnået at skaffe omsætning nok til at udvide med flere medarbejdere. Bl.a. skal rederiet nu have sin egen finansdirektør, siger managing director Marc Slinger til ShippingWatch.

Søren Skou: Børsnotering af energiselskaber er mest sandsynligt

Offshore:

Maersk-gruppens CEO, Søren Skou, siger i et interview med Bloomberg TV under Davos-topmødet, at han regner med, at det mest sandsynlige scenarium for energiforretningen er en børsnotering. Søren Skou forventer desuden stigning i verdenshandlen.

Voksende spekulationer om nyt milliardopkøb af containerrederi

Container:

Prisen for et af containerindustriens mest veldrevne rederier, Orient Overseas i Hongkong, er mindst 4,7 mia. dollars, vurderer Alphaliner. Aktien i rederiet stiger yderligere onsdag.

Olie- og gasfund på laveste niveau siden 1940'erne

Offshore:

Olieselskabernes fund af flydende olie -og gasresurser er faldet med 90 pct. siden 2010 og ligger nu på laveste niveau siden 1940erne, skriver Rystad Energy. Især den norske sokkel har skuffet i 2015 og 2016.

Höegh LNG på stort indkøb hos koreanske værfter

Tank:

Gasrederiet Höegh LNG har bestilt en række store FSRUer hos de koreanske værfter Hyundai Heavy og Samsung Heavy. Skibene er sat til levering i 2018 og 2019 og skal på arbejde i Ghana og Pakistan.

Svovlsyndere skal tage sig i agt for sniffere et år mere

Rederier:

Ordningen med en sniffer på bl.a. Storebæltsbroen, der kontrollerer skibes udledning af svovl, er blevet forlænget til at vare hele 2017. Overvågningen er vigtig på grund af miljøet og skibsfartens konkurrencevilkår, lyder det fra miljø- og fødevareminister.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE