Det bliver danskeren Flemming Dalgaard, der fremover er betroet jobbet som CEO i havneterminal- og logistikselskabet Gulftainer. En af de centrale opgaver bliver at stå i spidsen for selskabets ekspansion i blandt andet USA.

Det skriver selskabet i en pressemeddelse.

Dalgaard, der har 30 års erfaring i industrien, erstatter Peter Richards, der går fra CEO-posten og over i bestyrelsen efter at have navigeret terminaloperatøren gennem udvidelser i Mellemøsten, Europa, Asien og Sydamerika.

Om udnævnelsen af Flemming Dalgaard siger Peter Richards:

"Givet hans ekspertise i branchen og hans tidligere funktion som CEO for internationale operationer kommer Flemming Dalgaard med en kæmpe erfaring til sin nye rolle som CEO for Gulftainer-gruppen. Da vi fortsætter med at ekspandere internationalt, vil hans branchekendskab og stærke kunderelationer være uvurderlige i forbindelse med konsolidering," siger han i pressemeddelelsen.

Tidligere har Flemming Dalgaard været Senior Vice President for Group Strategy hos terminaloperatøren DP World i Europa og Rusland. Han har også tidligere været direktør i Maersk Line.

Flemming Dalgaard vil have arabisk havneselskab i top 10  

Dansker får topjob i arabisk havneselskab  

DP World: Rusland er stadig interessant for os