Log ind
jesper4.jpg
Jesper Øhlenschlæger, som repræsenterede Nordic Oil & Gas i handlen, afviser, at han personligt skulle skylde Endofa penge.
Foto: Gregers Tycho/Polfoto/Arkiv

Endofa forbereder erstatningssag mod dansk erhvervsmand

Offshore:

Bunkerselskabet Endofa vil føre en erstatningssag mod den danske erhvervsmand Jesper Øhlenschlæger, som hyrede bunkerselskabet til at indgå i en fejlslagen oliefragt i Ghana. Øhlenschlæger afviser, at han hæfter personligt.


AF NIKLAS KRIGSLUND & OLE ANDERSEN
Offentliggjort 17.05.17 kl. 11:44

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Maersk Drilling får kort kontrakt til ledig borerig

maersk resolve.jpg Offshore:

Maersk Resolve skal arbejde for tyske Wintershall i 86 dage med at bore en brønd i Nordsøen ud for den britiske kyst.

Norge åbner for massiv olieefterforskning i Barentshavet

Offshore:

På trods af advarsler fra det norske miljøministerium vil den norske stat nu åbne op for omfattende olieefterforskning i Barentshavet.

Oliepris er 21 pct. under årsrekord

Offshore:

Olieprisen er faldet 21 pct. fra sit højeste niveau i år, og dermed er der tale om et såkaldt bear-market for det sorte guld. Det er første gang i ti måneder, at det er sket ifølge Bloomberg News.

Olieselskab vil fyre op til 170 i Norge

Offshore:

National Oilwell Vargo vil reducere medarbejderstaben i Norge med hver tiende medarbejder, skriver Dagens Næringsliv. Olieselskabet har skåret hårdt til siden olieprisens fald.

Pensionsselskaber vil lægge pres på oliegiganter

Offshore:

Olie- og gasselskaber har sat milliarder i olie, der ikke kan sælges, hvis verden opfylder Paris-aftalen om klimaændringer.

Medie: Fransk selskab ser ud til at overgå Maersk i Iran

Offshore:

Franske Total ventes at sætte de sidste underskrifter på kontrakten med Irans nationale olie- og gasselskab, National Iranian Oil Co., inden for de næste par uger, skriver Bloomberg News.

Forsiden lige nu

Olieselskab vil fyre op til 170 i Norge

Wintershall Norge North Sea nordsø offshore Offshore:

National Oilwell Vargo vil reducere medarbejderstaben i Norge med hver tiende medarbejder, skriver Dagens Næringsliv. Olieselskabet har skåret hårdt til siden olieprisens fald.

Afskibere: Derfor rammes reefer-markedet af nye alliancer

Container:

Afskiberne i Global Shippers' Forum advarede allerede i marts i år om konsekvenserne for importører og eksportører af blandt andet fødevarer ved fusionen af især Maersk Line og Hamburg Süd. Bekymringen er siden kun taget til.

Strejke fortsætter i Aalborg Havn efter RAL-konflikt

Havne:

Ifølge Nordjyske har ca. 65 terminalarbejdere i Aalborg torsdag valgt at fortsætte deres strejke som en reaktion på Royal Arctic Lines plan om at flytte de danske aktiviteter til Aarhus.

Altor hensætter ingen penge til erstatningssag efter OW Bunker

Services:

Risikoen for et negativt udfald i den verserende erstatningssag efter krakket i OW Bunker er meget lav, skriver Altor Equity Partners i sit 2016-regnskab. Kapitalfonden stod bag børsnotering af det konkursramte bunkerselskab.

Sydafrika siger nej til japansk containerfusion

Container:

Konkurrence-myndigheder i Sydafrika har vendt tommelfingeren ned til den planlagte fusion mellem NYK Line, MOL og K Line. En sammenlægning øger sandsynligheden for prisaftaler på containermarkedet, lyder det i afgørelsen.

Evergreen følger konkurrenter med ny Alibaba-aftale

Container:

Evergreen Line har indgået et samarbejde med Alibaba om online booking af containerfragt. Dermed følger det taiwanesiske rederi efter konkurrenter som Maersk Line, CMA CGM og Cosco, som også har landet aftaler den kinesiske it-gigant.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE