Log ind
Arrival%20Flushing_ver1_edited-1.jpg
Foto: Viking Supply Ships/Odin Viking

Viking Supply Ships fik minus på 400 mio SEK i 2016

Offshore:

Viking Supply Ships fik en væsentlig lavere omsætning i 2016 og et underskud på 406 mio. svenske kroner, fremgår det af rederiets regnskab. Raterne for ankerhåndteringsskibe styrtdykkede sidste år.


AF TOMAS KRISTIANSEN
Offentliggjort 14.02.17 kl. 09:26

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Maersk Drilling rygtes i forhandlinger med amerikansk rigselskab

Maersk Gallant CROP.jpg Offshore:

Ifølge unavngivne kilder ligger Maersk i forhandlinger om at afhænde datterselskabet, som kan være et tocifret milliardbeløb værd. Det skriver Bloomberg.

Chefanalytiker: 4 mia. for Maersk Drilling er i den lave ende

Offshore:

Så er rygtebørsen startet. Skal Maersk Drilling sælges eller ej? Og hvad skal det koste for Rowan at få fingrene i borerigselskabet – antaget det er sandt, det er til salg?

Inspektør blev fyret få måneder før Maersk-forlis

Offshore:

Vigtig viden gik tabt, da en central medarbejder blev fyret i forløbet op til ulykken, hvor to skibe fra Maersk Supply Service sank, vurderer en forsker i maritim sikkerhed. Rederiet afviser dog, at besparelser har haft betydning for forliset.

Maersk-skibe stødte sammen i 36 timer før dramatisk forlis

Offshore:

De to skibe fra Maersk Supply Service, som sank sidste år, kolliderede uafbrudt og var stærkt beskadigede længe før, at besætningen indså, hvor galt det stod til. Det fremgår af en rapport fra Den Maritime Havarikommission.

Viking Supply skal have hjælp af ejer for at redde bankaftale

Offshore:

Viking Supply Ships må bede sine aktionærer om flere penge, efter at offshorerederiet har brudt betingelserne for sin aftale med bankerne. Rederiets storaktionær er klar til at træde til.

Total tager hul på opkøbstung fremtid

Offshore:

Købet af Danske Maersk Oil var første skridt i retning mod et langt mere aggressivt og udfarende Total. De kommende år vil byde på en række opkøb, der skal sende omkostningerne ved selskabets olieproduktion mod bunden og øge den grønne profil.

Forsiden lige nu

Hyundai Heavy bekræfter stor ordre fra Polaris

Hyundai Heavy Industries værft Ulsan Sydkorea.jpg Leverandører:

Tørlastrederiet Polaris Shipping har bestilt 10 VLOC-skibe fra Hyundai Heavy Industries. Det bekræfter værftet over for et sydkoreansk medie. Ordren har option på yderligere fem skibe.

Store rederier ventes tage en større bid af reefer-markedet

Container:

Nicherederierne, som kun sejler med kølecontainere, står til at miste en del af deres markedsandel til de store containerrederier de kommende år. Markedet for køletransporter vil dog vokse, spår analysehuset Drewry.

Noreco henter advokat som ny topchef

Leverandører:

Det norske olieselskab Noreco får en advokat ind på posten som CEO. Den nye topchef erstatter Silje Augustson, som har siddet midlertidigt på posten det seneste år.

Hapag-Lloyd sender tre arabiske skibe til ophugning

Container:

Hapag-Lloyd har tilsyneladende fravalgt skrotværfter i Indien og sender istedet nu tre containerskibe til ophugning i Kina og Tyrkiet. Rederiet mener selv, at man nu har "rollen som pioner".

Maersk Container Industry mister sin topchef

Leverandører:

Et af de centrale selskaber i Maersk Transport & Logistics satsning på containerindustrien, Maersk Container Industry, har mistet sin topchef Stig Hoffmeyer. Det sker få måneder efter, at Maersk Lines COO blev bestyrelsesformand i selskabet.

Nordisk voldgift vil være flyveklar til næste år

Services:

Rammerne for en nordisk voldgift er klar, og nu mangler blot den afsluttende fase, siger Henrik Thal Jantzen, formand for den danske søretsforening. "Vi skal få det implementeret inden årets udgang."


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE