Log ind
Offshore norge platform rig storm Wintershall
Foto: Wintershall

Wood Mackenzie skærer 50 mia dollars af norsk sokkel

Offshore:

Wood Mackenzie skærer adskillige milliarder dollars af sin investeringsprognose for den norske sokkel. Markedet vil ramme bunden i 2017, før priserne begynder at stige frem mod 2018, skriver analysehuset.


AF DANIEL LOGAN BERG-MUNCH
Offentliggjort 29.08.16 kl. 15:46

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ShippingWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra ShippingWatch gratis
Mest læste Offshore

Avis: Statoil halverede vedligehold på ulykkesramt raffinaderi

Mongstad refinery - Photo Øyvind Hagen - Statoil.jpg Offshore:

Olieselskabet halverede i løbet af få måneder vedligeholdelsesbudgettet for Mongstad-raffinaderiet, skriver Dagens Næringsliv. Statoil har netop erkendt, at en ulykke på Mongstad kunne have kostet menneskeliv.

Havila Shipping lander treårig kontrakt

Offshore:

Havila Shipping har indgået en tre-årig kontrakt med selskabet Reach Subsea. "Vi er meget tilfredse," lyder det fra adm. direktør fra Njål Sævik i Havila, der sidste år landede en redningsplan for selskabet på falderebet.

Færre selskaber går på norsk oliejagt

Offshore:

Ifølge norsk medie er antallet af selskaber med tilladelser givet gennem den såkaldte TFO-ordning dykket med næsten 40 pct. siden 2013. Det norske olie- og energiministerium er ikke bekymret og pointerer, at antallet af udvindingstilladelser holder sig stabilt.

Olieproduktion dykker – men hvad med USA?

Offshore:

Landene, der står bag aftalen om at reducere olieproduktionen, har indtil videre formået at skære den med 1,5 mio. tønder om dagen. Det sker samtidig med, at antallet af aktive amerikanske olierigge stiger, noterer Global Risk Management.

Maersk Drilling sikrer sig arbejde til borerig

Offshore:

Maersk Drilling har landet en kontrakt med Petrogas E&P Netherlands for jack-up-riggen Maersk Resolute. Kontrakten omfatter boring af to brønde i A12-blokken i den hollandske del af Nordsøen.

Lasse troede at et job hos Maersk var for evigt

Offshore:

Lasse Tranberg Hansen blev for et år siden opsagt som kaptajn i Maersk Supply Service, men i stedet for at lede efter job i en trængt branche, har han udnyttet opsigelsen til at blive selvstændig.

Forsiden lige nu

Opgøret mod Daewoos tidligere ledelse ruller videre

Triple-E 3.JPG Leverandører:

Den tidligere ledelse i det nødlidende kæmpeværft DSME er midt i retssager på baggrund af anklager om blandt andet korruption. Senest er den tidligere CEO for værftet fra 2006 til 2012 blevet trukket ind i sagen.

J. Lauritzen mister bunkeraftale med Hafnia

Tank:

Selvom begge parter øjensynligt har været godt tilfredse med resultatet, er aftalen om, at J. Lauritzen skulle stå for Hafnia Managements bunkerkøb, ophævet med virkning fra 1. april. Aftalen har sikret Lauritzen en dollar pr. indkøbt ton bunkerolie.

Color Line og Ulstein indgår aftale om verdens største hybridfærge

Leverandører:

Færgerederiet og det norske værft underskriver aftale om at bygge den hidtil største hybridfærge. Den skal sættes i drift i 2019 og bliver seneste skridt i Color Lines satsning på hybridfærger på rederiets korte ruter.

EU forsvarer frihandel efter Trumps aflysning af TPP

Rederier:

EU er et skridt nærmere en frihandelsaftale med Canada. Aftalen er vigtig i kampen mod protektionisme til skade for verdenshandlen, lyder det fra EU-politikere.

Bladt: Fyringer skal gøre os konkurrenceklar til et nyt prisleje

Leverandører:

Det er blandt andet de lave vinderbud fra Dong og Vattenfall på havmølleparker i Holland og Danmark, der nu får Bladt Industries til at skære til og afskedige 15 pct. af medarbejderstaben.

Avis: Statoil halverede vedligehold på ulykkesramt raffinaderi

Offshore:

Olieselskabet halverede i løbet af få måneder vedligeholdelsesbudgettet for Mongstad-raffinaderiet, skriver Dagens Næringsliv. Statoil har netop erkendt, at en ulykke på Mongstad kunne have kostet menneskeliv.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE